Aşılama Klomene yeni başlicak olanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hiç sorma adet sancisiyla aynı belirtiler araya psikolojide giriyor beklemek çok zor bir durum

Klomen bende kirst yapmıştı ve Aylarca adet düzenim yerine gelemedi mahvoldum
Bir kızım var kızımda ikinci klomen denememde hamile kaldım düşük yaptım 6 haftalıkken düşükten 3 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi kızı Ekim'de 4 yaşını dolduracak ikinci çocuk için bu dördüncü deneme olacak Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Amin canim demek ki sizin bünyenzde ise yaramış insAllah olur hayirla sağlıkla olsun

Yarın klomen içmeye başlicam, benim gibi yeni baslicak varsa beraber takip edip ,birbirimize destek olalim
Merhaba bende bugün başladım 3.ayımda ilaç değişikliği oldu klomene grçtij sabah akşam 5 gün pazarteside yumurtlama kontrolü var şükür benim yumurtalar 18 mm oluyor döllenmede sorun var heralde sizde durumlar nasıl kullanıp olan var mı

Merhaba ben de klomen içiyorum bu ay 3.gun içtim 2 gün kaldı bitmesine

Bat 19 Ağustos bekliyorum günümün geçmesini öyle çok belirtim yok idrara sık çıkmaya başladım tuvalet için biraz bekleyince sol kasigima ağrı giriyor akıntım var birde onun dışında belirtim yok günümü beklicem bu arada yumurtam kendi kendine catlaamis

İnsallah canım. Ben iki aydir klomene ragmen ovulasyon testinde yumurtlama gormedim. Bu ay klomene ek koenzim Q10, omega3 ve incir kürü yapacağım nasipse. Cok faydali oldugunu söylüyorlar
Merhaba nedir durumunuz dediğiniz vitaminlerin faydasını gördünüz mü. Ben de almıştım Q10 biraz daha vardı içinde bu ay klomen kullanırken içip içmemekte kararsız kaldım. Yumurta tembelliği var bende faydası olacaksa başlayayım ben de

Hiçbir belirtim yok azıcık arada sancimsi şey 9luyor ama bence normalde de vardır o sen de bir şeyler var mı canim
Benim de aynı çok az hisseder gibi oluyorum ama öyle doğru düzgün ağrı yok henüz. Akıntım da normal kıvamda şeffaf uzayan akıntım yok daha

Benim de aynı çok az hisseder gibi oluyorum ama öyle doğru düzgün ağrı yok henüz. Akıntım da normal kıvamda şeffaf uzayan akıntım yok daha
Aynen benimde 11 12.gunlerde oluyor öyle akinti ben de burdan gelişme olursa etiketleyelim mi birbirimizi destek oluruz ben cuma kontrole gidicem mesela o gün yazabilirim doktorun dediklerini

Aynen benimde 11 12.gunlerde oluyor öyle akinti ben de burdan gelişme olursa etiketleyelim mi birbirimizi destek oluruz ben cuma kontrole gidicem mesela o gün yazabilirim doktorun dediklerini
Tabi haberleşelim. Ben yarın gideceğim kontrole baya da endişeliyim gittiğim hastane yakın değil 90 km. O kadar yol gidip yumurtaların çok küçük henüz büyümemiş lafını duymak hiç istemiyorum inşallah öyle olmaz. İnşallah hayırlı haberler alırız

Insallah ben de pazartesi baktırdım başka bir şey icin gitmiştim dediki 3 sqg da 2 solda büyümeye başlamış biz 1 tane olsun isteriz dedi bakalım biri tam büyüyor mu ne oluyor bakalım nolcak

Insallah ben de pazartesi baktırdım başka bir şey icin gitmiştim dediki 3 sqg da 2 solda büyümeye başlamış biz 1 tane olsun isteriz dedi bakalım biri tam büyüyor mu ne oluyor bakalım nolcak
İnşallah büyür sizin ilk denemeniz mi klomenle

İnşallah büyür sizin ilk denemeniz mi klomenle
Bir denemem oldu ama onda günde 1 kez içtim ama hiçbir şeye yaramadı doktor yasak koymuştu iliski yasağı sonra gittik daha büyümemiş 2 gün sonra gel dedi o günde randevu bulamayınca başka doktora gittim ve catladigini söyledi daha değerlendirmeden catlamis vs o ayım boşa gitti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…