Aşılama Klomene yeni başlicak olanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah gitmissindir 4 . Günde olur kimi 5.gun bile ilaç veriyor . Ben letu kullandım Çarşamba sabah kontrole gidecem yumurtaların buyumusmu diye .artık kizmda nasıl ogrenmişse anne karnında yumurta mı var diyip soruyor hatta bugun anne yumurtan catladimi diye sordu. Hem çok güldüm hem şaşırdım

Ay yarabbim sen sabır ver

Ben bunu anca iğne etkisinde gordum

Ben bunu anca iğne etkisinde gordum
Ben bu kadar koyu iğne etkisinde bile göremedim
Ne diim demek ki nasipte yokmus
Olcak olan her türlü oluyo
Kız sadece koca ayda üç kes ilişki yasamıs
Oda yapmadğı ağır iş kalmadı köyde
Oluyo işte olcak olan oluyo
Boşuna kendimizi yıpratıyoruz yok bacak dik yok ağır iş yapma ilaç kullan iğne ol bilmem ne
Öyle keyfim kaçtı ki
Arkadasım adına sevindim elbet kıskanma değil bu ama bi sebep yokken ortada 2 sene uğras sonuç yok

Benimkisi yumurta olayını baya duydu artık biliyor az çok 10 yaşında sadece sperm olaylarını bilmiyor babası için neden randevu alıyoruz onu anlamıyor gitmişken o da kan tahlilleri yaptıracak diyoruz artık. Randevum yarın bu arada hala kararsızım sanki boşa uğraşıyormuşum gibi geliyor bir de ilaç kullanınca daha çok stres oluyorum beklenti oluyor kabullensem yoluma baksam diyorum o da olmuyor :)

Doğru söylüyorsun

Ne desek boş gerçek boşa uğraşıyoruz yani fazladan çabamız boşa olacak olan oluyor sanirim=(

Ne desek boş gerçek boşa uğraşıyoruz yani fazladan çabamız boşa olacak olan oluyor sanirim=(
Aynen öyle
Aslında elimizden geleni yapıp olmuyorsa nasip diip kabullenmek lazım
Yine çabalamayı bırakmamak gerekli tabi ki ama sonuç böyle oluncada neden olmadı moduna girmememiz lazım
Ama gel bunu kendime anlat=)
Geçen gün arkadasım diyo ki
İlk ayda hamile kalanlar var bu o çiftin başarısı mı, hayır değil
Yada senelerce hamile kalamayanlar, buda onların başarısızlığı değil
Hersey nasip, Allah nasip eder ol der hemen olur yada vakti vardır onu bekletiyodur olmaz
Allahın verdiğinde de hayır vardır vermediğinde de
Bu kadar çocuk çocuk diye deliriyosun diyor, Allah sana bi evlat verir hastalıklarla verir al sana çocuk uğraş der durur o zaman anlarsın işte diyor hatanı
Yada bi evladın olur hayırsız olur ömür boyu senin imtihanın olur
O yüzden sen elinden geleni yap, Rabbim bizden bu dünyaya bi evlat nasip edicekse eğer zaten vakti gelince olcak biz ne yaparsak yapalım
Aslında ne kadar doğru ama, içime bunu anlatamıyorum bazen bi serinlik geliyo nasip diyorum rahatlıyorum
Bazende böyle durumlarda neden neden moduna geçiyorum=)

cok guzel demıs arkadasın ben bıraz pay cıkardım ama gonlume yıne anlatamayabılırım tabı hayırlısı olsun

cok guzel demıs arkadasın ben bıraz pay cıkardım ama gonlume yıne anlatamayabılırım tabı hayırlısı olsun
Aynen kuzu, bende bazen bu sözlerle teselli buluyorum
Bazen içten içe yine neden olmadı diye sorguluyorum
Kısa zamanda rabbim nasip eder insallah bizede

Allahın zoruna gitmesin isyan değil bu ama ne bilim işte
Hayırlısı hepimiz hakkında artık dicek bişey yok
Ben de öyle isyan değil ama neden diyorum ayrıca seni çok iyi anlıyorum benim de arkadaşım ilk denemede kaldı biz deli gibi isterken birileri daha ne olduğunu anlamadan hamile kaliveriyor biz de bakakalıyoruz. Napalım bı zamanı var ve elimizden birşey gelmiyor stresi atabilsek kafadan iyi olacak ama o da olmuyor

Hali adetin söküldü mü benim çok az geldi yarım ped kadar bugün sildikçe geliyor kahverengi geldi hem hiç böyle olmazdı kırmızı olurdu çatlatma iğnesi yaptı herhalde çünkü klomen kullanıp çatlatma iğnesi kullanmadığım ayda böyle olmamıştı :) Gittikçe azalıyor mu benim adetim bu ne ya

Baya söküldü benimki e senin sonucun ne çıktı acaba yerleşme kanaması mi bir test yapsana benimki aşırı siyah iğneden dolayı herlade 2 gündür çok fazla geldi

Baya söküldü benimki e senin sonucun ne çıktı acaba yerleşme kanaması mi bir test yapsana benimki aşırı siyah iğneden dolayı herlade 2 gündür çok fazla geldi
Benim sonucum negatifmiş canım yerleşme kanaması gibi de değil zaten ama baya az geldi iki iyi hadi senin sökülmüş

Benim sonucum negatifmiş canım yerleşme kanaması gibi de değil zaten ama baya az geldi iki iyi hadi senin sökülmüş
Iste 3.gun hiç gelmiyor gbi oluyor sıkıntı orda inşallah yarında devam ederde içim rahatlar seninki söküldü mu inşallah sorun yoktru

Merhaba kizlar şimdi doktordan geliyorum 3 tane yumurtam varmış bir tanesi çatlamış dedi akşamı değerlendirin dedi çatlatma iğnesi de yazdı umarım artık tutar

Iste 3.gun hiç gelmiyor gbi oluyor sıkıntı orda inşallah yarında devam ederde içim rahatlar seninki söküldü mu inşallah sorun yoktru
Canım benimde öyle oldu iki gün geldi 3. Gün gelmesi gibi üçüncü günden sonra iki gün kahve leke şeklinde geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…