- 17 Kasım 2016
- 1.344
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi Melegim elif
-
İnşallah gitmissindir 4 . Günde olur kimi 5.gun bile ilaç veriyor . Ben letu kullandım Çarşamba sabah kontrole gidecem yumurtaların buyumusmu diye .artık kizmda nasıl ogrenmişse anne karnında yumurta mı var diyip soruyor hatta bugun anne yumurtan catladimi diye sordu. Hem çok güldüm hem şaşırdımYarın için randvu aldım. Cumartesi gece 12 gibi geldi adetim pazar olarak sayilirsa 3. Cumartesi olarak sayilirsa 4. günüm oluyor. Geç kalmış mi olurum bilmiyorum. Aslında bir yandan da gitmesem bu ay bıraksam diyorum biraz kararsızım. Sen ne durumdasın
Ay yarabbim sen sabır verValla bende anlamadım
Daha şimdi test yaptım çıkmadı bende negatif
On dk sonra arkadasım aradı 3. Ay denemesi bu testi atmıs
Yok heralde çizgi silik diyor dalga geçer gibi
Kabak gibi ortada
Kızdada suç yokta nasıl sinirim bozuldu, oturup ağlıcam yemin ederim
Ben bunu anca iğne etkisinde gordumValla bende anlamadım
Daha şimdi test yaptım çıkmadı bende negatif
On dk sonra arkadasım aradı 3. Ay denemesi bu testi atmıs
Yok heralde çizgi silik diyor dalga geçer gibi
Kabak gibi ortada
Kızdada suç yokta nasıl sinirim bozuldu, oturup ağlıcam yemin ederim
Ben bu kadar koyu iğne etkisinde bile göremedimBen bunu anca iğne etkisinde gordum
Benimkisi yumurta olayını baya duydu artık biliyor az çok 10 yaşında sadece sperm olaylarını bilmiyor babası için neden randevu alıyoruz onu anlamıyor gitmişken o da kan tahlilleri yaptıracak diyoruz artık. Randevum yarın bu arada hala kararsızım sanki boşa uğraşıyormuşum gibi geliyor bir de ilaç kullanınca daha çok stres oluyorum beklenti oluyor kabullensem yoluma baksam diyorum o da olmuyor :)İnşallah gitmissindir 4 . Günde olur kimi 5.gun bile ilaç veriyor . Ben letu kullandım Çarşamba sabah kontrole gidecem yumurtaların buyumusmu diye .artık kizmda nasıl ogrenmişse anne karnında yumurta mı var diyip soruyor hatta bugun anne yumurtan catladimi diye sordu. Hem çok güldüm hem şaşırdım
Doğru söylüyorsunBen bu kadar koyu iğne etkisinde bile göremedim
Ne diim demek ki nasipte yokmus
Olcak olan her türlü oluyo
Kız sadece koca ayda üç kes ilişki yasamıs
Oda yapmadğı ağır iş kalmadı köyde
Oluyo işte olcak olan oluyo
Boşuna kendimizi yıpratıyoruz yok bacak dik yok ağır iş yapma ilaç kullan iğne ol bilmem ne
Öyle keyfim kaçtı ki
Arkadasım adına sevindim elbet kıskanma değil bu ama bi sebep yokken ortada 2 sene uğras sonuç yok
Allahın zoruna gitmesin isyan değil bu ama ne bilim işteDoğru söylüyorsun
Ne desek boş gerçek boşa uğraşıyoruz yani fazladan çabamız boşa olacak olan oluyor sanirim=(Ben bu kadar koyu iğne etkisinde bile göremedim
Ne diim demek ki nasipte yokmus
Olcak olan her türlü oluyo
Kız sadece koca ayda üç kes ilişki yasamıs
Oda yapmadğı ağır iş kalmadı köyde
Oluyo işte olcak olan oluyo
Boşuna kendimizi yıpratıyoruz yok bacak dik yok ağır iş yapma ilaç kullan iğne ol bilmem ne
Öyle keyfim kaçtı ki
Arkadasım adına sevindim elbet kıskanma değil bu ama bi sebep yokken ortada 2 sene uğras sonuç yok
Aynen öyleNe desek boş gerçek boşa uğraşıyoruz yani fazladan çabamız boşa olacak olan oluyor sanirim=(
cok guzel demıs arkadasın ben bıraz pay cıkardım ama gonlume yıne anlatamayabılırım tabı hayırlısı olsunAynen öyle
Aslında elimizden geleni yapıp olmuyorsa nasip diip kabullenmek lazım
Yine çabalamayı bırakmamak gerekli tabi ki ama sonuç böyle oluncada neden olmadı moduna girmememiz lazım
Ama gel bunu kendime anlat=)
Geçen gün arkadasım diyo ki
İlk ayda hamile kalanlar var bu o çiftin başarısı mı, hayır değil
Yada senelerce hamile kalamayanlar, buda onların başarısızlığı değil
Hersey nasip, Allah nasip eder ol der hemen olur yada vakti vardır onu bekletiyodur olmaz
Allahın verdiğinde de hayır vardır vermediğinde de
Bu kadar çocuk çocuk diye deliriyosun diyor, Allah sana bi evlat verir hastalıklarla verir al sana çocuk uğraş der durur o zaman anlarsın işte diyor hatanı
Yada bi evladın olur hayırsız olur ömür boyu senin imtihanın olur
O yüzden sen elinden geleni yap, Rabbim bizden bu dünyaya bi evlat nasip edicekse eğer zaten vakti gelince olcak biz ne yaparsak yapalım
Aslında ne kadar doğru ama, içime bunu anlatamıyorum bazen bi serinlik geliyo nasip diyorum rahatlıyorum
Bazende böyle durumlarda neden neden moduna geçiyorum=)
Aynen kuzu, bende bazen bu sözlerle teselli buluyorumcok guzel demıs arkadasın ben bıraz pay cıkardım ama gonlume yıne anlatamayabılırım tabı hayırlısı olsun
Ben de öyle isyan değil ama neden diyorum ayrıca seni çok iyi anlıyorum benim de arkadaşım ilk denemede kaldı biz deli gibi isterken birileri daha ne olduğunu anlamadan hamile kaliveriyor biz de bakakalıyoruz. Napalım bı zamanı var ve elimizden birşey gelmiyor stresi atabilsek kafadan iyi olacak ama o da olmuyorAllahın zoruna gitmesin isyan değil bu ama ne bilim işte
Hayırlısı hepimiz hakkında artık dicek bişey yok
Baya söküldü benimki e senin sonucun ne çıktı acaba yerleşme kanaması mi bir test yapsana benimki aşırı siyah iğneden dolayı herlade 2 gündür çok fazla geldiHali adetin söküldü mü benim çok az geldi yarım ped kadar bugün sildikçe geliyor kahverengi geldi hem hiç böyle olmazdı kırmızı olurdu çatlatma iğnesi yaptı herhalde çünkü klomen kullanıp çatlatma iğnesi kullanmadığım ayda böyle olmamıştı :) Gittikçe azalıyor mu benim adetim bu ne ya
Benim sonucum negatifmiş canım yerleşme kanaması gibi de değil zaten ama baya az geldi iki iyi hadi senin sökülmüşBaya söküldü benimki e senin sonucun ne çıktı acaba yerleşme kanaması mi bir test yapsana benimki aşırı siyah iğneden dolayı herlade 2 gündür çok fazla geldi
Iste 3.gun hiç gelmiyor gbi oluyor sıkıntı orda inşallah yarında devam ederde içim rahatlar seninki söküldü mu inşallah sorun yoktruBenim sonucum negatifmiş canım yerleşme kanaması gibi de değil zaten ama baya az geldi iki iyi hadi senin sökülmüş
Az geldi benim bitti sayılır artık.Iste 3.gun hiç gelmiyor gbi oluyor sıkıntı orda inşallah yarında devam ederde içim rahatlar seninki söküldü mu inşallah sorun yoktru
Canım benimde öyle oldu iki gün geldi 3. Gün gelmesi gibi üçüncü günden sonra iki gün kahve leke şeklinde geldiIste 3.gun hiç gelmiyor gbi oluyor sıkıntı orda inşallah yarında devam ederde içim rahatlar seninki söküldü mu inşallah sorun yoktru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?