Aşılama Klomene yeni başlicak olanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mutluluk ben de yok galiba canım 3 saat sıvı almadım test yaptım gene negatf hayrlisi olsun
Ben de olacağını hiç sanmıyorum da işte.. hayırlısı olsun tabi zaten bu ay olmazsa birdahaki aya olur senin. Ama ben biraz umutsuz vakayım

Ben de olacağını hiç sanmıyorum da işte.. hayırlısı olsun tabi zaten bu ay olmazsa birdahaki aya olur senin. Ama ben biraz umutsuz vakayım
Kiz nasıl cikmadi hala gerçi ben de oturduğum yerde geçen ay verdim bhcg abow 3 4 gün sonra dustu sisteme tabi ben dayanamayıp 2saat sonra gidip doktora sormuştum

İ
Kiz nasıl cikmadi hala gerçi ben de oturduğum yerde geçen ay verdim bhcg abow 3 4 gün sonra dustu sisteme tabi ben dayanamayıp 2saat sonra gidip doktora sormuştum
Dün gece 12 gibi geldi iğneden tam 14 gün sonra olmuş oldum. Baya ağrım oldu gece. Doktora randevu alsam mı bilmiyorum. Bu ay ugrasasim yok ne kadar umut yok desem de umutlanmisim

İ

Dün gece 12 gibi geldi iğneden tam 14 gün sonra olmuş oldum. Baya ağrım oldu gece. Doktora randevu alsam mı bilmiyorum. Bu ay ugrasasim yok ne kadar umut yok desem de umutlanmisim
Ben de test yaptım yine negatf zaten karnım ağrıyor bugün bari rrglimiz iyi sokulse geçen ay benim 2 3 gün oldu çok az oldu o da dert

Aha olaya bak ya allahim sen buyuksun yarabbim bence al ben aldım bile randevu ama konuşacak ne olacak böyle tup bebek denicem olmadı 2 3 aya yoruldum cok
Aldım ben de ama Perşembe gününe alabildim duruma göre bakacağım artık. Senin klomenle kaçıncı ay

Ben de test yaptım yine negatf zaten karnım ağrıyor bugün bari rrglimiz iyi sokulse geçen ay benim 2 3 gün oldu çok az oldu o da dert
Benim de çok az oluyor son aylarda daha bı azaldı yine az olur tahminim. Bu sorun değil dedi doktor ama ben de sorun ediyorum

Rezerv bende iyi ama tembellik var bende de işte. Kafadan atınca oluyor diyorlar inanmiyordum ama galiba öyle iyi de atılmıyor daha takılıyor benim
Yok ya nasıl atak kafadan Allah buyuk dua edip beklicez napalim=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…