- 17 Kasım 2016
- 1.344
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi Melegim elif
Sonucuna üzüldüm Eylül ayından çok umitliyim herkes için hayırlı bir ay olur inşallahBenim geldi bile kırmızılar sonuç öğrenmeye gerek kalmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucuna üzüldüm Eylül ayından çok umitliyim herkes için hayırlı bir ay olur inşallahBenim geldi bile kırmızılar sonuç öğrenmeye gerek kalmadı
Yok ben ilk kez kullandım daha adet olmadım geçen ay azaldı benim o zaman kullanmalısın belki mevsimseldirBenimde adetim azaldı klomenden mi acaba
İnşallah hayırlısı olsun hepimiz içinSonucuna üzüldüm Eylül ayından çok umitliyim herkes için hayırlı bir ay olur inşallah![]()
Klomenden olduğunu sanmıyorum benim daha önceden azalmıştıBenimde adetim azaldı klomenden mi acaba
Sonucuna üzüldüm Eylül ayından çok umitliyim herkes için hayırlı birBenim geldi bile kırmızılar sonuç öğrenmeye gerek kalmadı
Neden acaba .doktora gittinmi tekrarKlomenden olduğunu sanmıyorum benim daha önceden azalmıştı
Amin canımİnşallah hayırlısı olsun hepimiz için
Anladım canım peki günün gectimi canimYok ben ilk kez kullandım daha adet olmadım geçen ay azaldı benim o zaman kullanmalısın belki mevsimseldir
Önemli değil dedi doktor azalmasına. Bu ay için gitmedim henüzSonucuna üzüldüm Eylül ayından çok umitliyim herkes için hayırlı bir
Neden acaba .doktora gittinmi tekrar
Yarın için randvu aldım. Cumartesi gece 12 gibi geldi adetim pazar olarak sayilirsa 3. Cumartesi olarak sayilirsa 4. günüm oluyor. Geç kalmış mi olurum bilmiyorum. Aslında bir yandan da gitmesem bu ay bıraksam diyorum biraz kararsızım. Sen ne durumdasın3.gununmu gideceksin
Ben regl oldum bugünAnladım canım peki günün gectimi canim
Aa hali regl mi geldiBen regl oldum bugün
Tupum tikalidir belki ya Allah korusun ama bu ayda bir deneyim obur ay film cekincem artık 9.aya giriyorum çünküAa hali regl mi geldi
O kadar yumurta nasıl tutmaz, doğru zamanlarıda değerlendiriyoruz
Valla bende bunu anlamıyorum bi türlü=)
Benimde bugün yarın gelcek gibi ağrım var yine
Olursa bende bu ay yine femara başlıcakmısım
Kuzu belkide hiç bişey yokturTupum tikalidir belki ya Allah korusun ama bu ayda bir deneyim obur ay film cekincem artık 9.aya giriyorum çünkü
Tam 2 hafta önce sabah 10da pazar günü iğne oldum bence 15gun sonraKuzu belkide hiç bişey yoktur
Hemen öyle tüp tıkalıdır falan keyfini kaçırma
Benim de hiç bi sıkıntı yok 2 sene oldu
Tüp açık hersey normal
Şimdi test yaptım bende yine negatif
17 sinde taa olmustum iğneyi
Olsa çıkardı kesin
Sen iğneden kaç gün sonra regl oldun
Kiz bu nite olmuyor ya ben anlamıyorum allahimin gücüne gitmesin isyan değil de anlamıyorum işte Allah sabir versinKuzu belkide hiç bişey yoktur
Hemen öyle tüp tıkalıdır falan keyfini kaçırma
Benim de hiç bi sıkıntı yok 2 sene oldu
Tüp açık hersey normal
Şimdi test yaptım bende yine negatif
17 sinde taa olmustum iğneyi
Olsa çıkardı kesin
Sen iğneden kaç gün sonra regl oldun
Valla bende anlamadımKiz bu nite olmuyor ya ben anlamıyorum allahimin gücüne gitmesin isyan değil de anlamıyorum işte Allah sabir versin
Kesinlikle ben de bu ruh halindeyim şu anKiz bu nite olmuyor ya ben anlamıyorum allahimin gücüne gitmesin isyan değil de anlamıyorum işte Allah sabir versin
Hadiya sıkma canını vardır bundada bir hayır .moralimizi yüksek tutmamız lazım insan artık neden diyor yumurta dabuyuyor çatlıyor nerede yanlış yapılıyor çok sancılı bir süreç rabbim yardımcımız olsunBen regl oldum bugün