E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
balım bende kullandım klomen bende de iştahsızlık bulantı fln olmuştu ama dier belirtilerin tamamen delüüü naniknanik :roflol: kaydirigubbakcemile3 olmadan kaynaklanioo..bilmem anlatabiliyor muyum..(kıss delü dedim die alinmadin demi delüüü:))kızım ne bu stes böle yaa varya azicik relax olsak herşey olcak...biz birazda kendimize edioz....
:roflol::roflol:Anladım ben onu delümmm ikimizde delüyüz biliyisin alınmadım canımsın:roflol::roflol::roflol:
arkadasim baslik ilgimi cekti bende klomen kullaniyorum.. malesef ayni seyleri bende yasiyorum ama beni en cok etkileyen su nedensiz bunalma ic daralmasi.. eee tabi kolay degil vucuda hormon yukluyosun yumurtlayalim diye vucudun bunu zaten yapamiyo yani allak bullak oluyoruz.. bende sıkıldım artık yaa bu klomenden en kısa zamanda hamıle kalmak ıstıyorum once bızım saglıgımız dıyorum.. Allahım hepımıze yardım etsın yuzumuzu guldursun canım..
Senden kurtuldumm klomenkötükedihüso
Bir dahamıı aslaakötükedihüso
Atom bombası etkisi bıraktım banakötükedihüso
Mahvettin hormonlarımıı kötükedihüso
İstemiyorum seni benden uzakk olkötükedihüso
Sensiz yumoşum gelişirkötükedihüso
Sanki sayende 4 yumoşum olduda ne olduu hiçbişikötükedihüso
Kırmızı kart şutuu vurduu Klomen foss oldukötükedihüso
:roflol: :roflol: :roflol:
balcım inşallah bu ay kavuşursun meleğine canım
çok beğendim yazdıklarını:roflol:
Senden kurtuldumm klomenkötükedihüso
Bir dahamıı aslaakötükedihüso
Atom bombası etkisi bıraktım banakötükedihüso
Mahvettin hormonlarımıı kötükedihüso
İstemiyorum seni benden uzakk olkötükedihüso
Sensiz yumoşum gelişirkötükedihüso
Sanki sayende 4 yumoşum olduda ne olduu hiçbişikötükedihüso
Kırmızı kart şutuu vurduu Klomen foss oldukötükedihüso
meraba kızlar ya bende yeni düşdüm aranıza.bende klomen kullanıyorum yaaaa.moralim sıfır valla.dkt.stresi yasak etti ama elimde değil
:1no2:
Halamıı bitmediii yan etkilerinn vücüdumaa yeterr artıkkkkötükedihüso
MAhvetttinn beniiikötükedihüso
Bu seferde gözlerimde bulanık görme başladıııımafoldumbenmafoldumben
Sİzler böyle bir şikayetle karşılaştınızmıımafoldumben
reçetede ilacı kesin diyorr
Yok canım doktor değilim bakma deliliğime öyle işaretledim matraklık olsun dıye arkadaşlaEvet bende de oluyo en çok da kasık ağrısından çekiyorum.İlaçla beraber değil ama ilaç biitince başlıyo belirtileri ve adet olana kadar da sürüyo bitip de rahat edemiyorum..Ben de çok bıktımmmm ama napalım mecburuz..Pco'da iğneler çok daha kötü sonuçlar doğuruyor.Doktorum bir ay iğne tedavisine geçelim demişti.Gözle sayılamayacak kadar yumurta oldu en düşük dozla...Sonra onların kistleri elma büyüklüğünde oldu bulantı,istifar ölmüştüm Pco'da iğnelere aşırı tepki veriyo vücut bu yüzden Klomene mahkumuzzzz maalesef..Buarada sen doktorsun galiba daha iyi bilirsin
of of ne etkiler: herşeye alınganlık,sinir,homili gırtlak yemek yemek, şişkinlik (kendimi 9 aylık hamile sandım resmen) bunlar yan etkilerdi.
meraba arkadaşlar, ben dün başladım klomene, dünden berim karnım ağrıyor, başım dönüyor. fıldır fıldır dönüyor her yer. acaba klomenin yan etkisi mi? klomen kullanan arkadaşlar sizlerde de oldu mu böyle şeyler
Merhaba balsurat bende klomenle hamİŞ kalmaya ÇalıŞıyorum
bu İkİncİ denenmem
benİm gÖzlerİm sankİ kÖr gİbİ buĞulu buĞulu bakıyorum
baŞ aĞrılarımı sÖylemem gerek bİle yok
hastanelİk oldum bİseferİnde
bu ayda kullanıcam bİŞey yoksa yumurtlama kİtİ denİycem doĞal Şeyler yİycem bal ÇÖrek otu falan yoksa kÖr olucam vallaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?