- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi meryemnisa
-
ben şuleyi merak etmiştim..uzun zamandır o da yok..ben beklemedeyim bat 13 ocak..sen ne yaptın..
ben şuleyi merak etmiştim..uzun zamandır o da yok..ben beklemedeyim bat 13 ocak..sen ne yaptın..
heyecanım yarım kaldı..bedenim bana bir oyun oynadı...adet günüm 2 gün geçti sevinmeye başlamıştım..ama ne mümkün sat'tan 31 gün sonra adet oldum.
ilaçsız doktorsuz yine hamile kaldım sanmıştım.... (daha önceki düşükle sonuçlanmıştı)çapa da bayan bi profösor buldum diye seviniyor,son çare artık ona giderim diyordum.Az önce aradım hastaneyi ve özel yerini,ama o çapada sadece ders veriyormuş, tam gün yasasından dolayı "muayenehane"sinde çalışmayı seçmiş...Erkek doktora gitmeyi de ne ben ne de eşim istemiyor.... Allah'ım bende mi şans yok, yoksa daha çekecek çilem mi çok....
Bahçeci umut tüp bebek merk. sgk ile anlaşmalı, fakat 1 tane bayan doktor çalıştırıyor o da anlaşması olmayan şubesinde.... ordan da ümit yok...
Sanırım bundan sonra bayan doktorlara da gitmeyeceğim, hem ben bıktım,hem eşim.artık onu ikna edecek gücüm de kalmadı...Allah sonumuzu hayretsin....
hepinize mutlu,sağlıklı günler arkadaşlar. biz 9 aydır çocuk için uğraşıyoruz, bu ay da beklemedeyim 5 gün kaldı bat ıma. bu ay da tutmassa doktoruma klomen kullanmak istediğimi söylemek istemiştim,o da bu ay takip etti ve yumurtan kendiliğinden oluşuyor ve kendiliğinden çatlıyor bence ilaça gerek yok demişti. evet kendiliğinden çatlıyor ama her ay adet döngün daha da uzuyor bu ay 30. günde yumurtladım, çok geç çatlıyor. sizce kullanmalımıyım klomen???
canım Rabbim hem sabır hem şifa versin cümlemize hakketen yorulduk
seni çok ii anlıyorum ama ne yapalım elden ne gelir
bolca dua edelim Rabbim dilerse ne olursa olsun muhakkak olur
bence kendini çok skma doktor konusunda
erkek doktora git canım sonuçta sağlık bende umre dönüşümde gidicem
artık hangisi denk gelirse hakkımızda hayırlısı üzülme canım Rabbimin takdiri...
Allah kabul etsin bize de umreye ve hacca gitmeyi nasip etsin inşallah.
Senin için de üzüldüm canım ,inşallah gideceğin güzel yolculuk dönüşü gönlünden geçen dualar kabul olur. dualarında bizi de anarsan sevinirim...
Erkek doktor olayına gelince, benim eşim bu konuda çok ketum. erkek doktora gitmektense hiç çocuğumuz olmasın diyor.
düşününce hakvermiyor değilim, neden erkekler kadın doğum doktoru olur diyor ,göz doktoru değil, dahiliye değil, başka branş değil de neden o bölüm,...Hakvermekle beraber ben de rahat edemem bayan doktora giderken bile çekiniyorum sonuçta..
yarın kist düşmüşmü diye baktırmak için gideceğim hiç istemeyerek... artık bıktım o çatala defalarca yatmaktan,ilaç kullanmaktan,...sonuç hep hüsran..
hocaya dua yazdırdık, ayın sonuna doğru alacağiz inşallah.Sabretmeye çalışıyorum sabetmesine,ama şu çevremdeki karnı burnundakileri gördükçe (bi de hiç tedavi görmeden hamile kalıyorlar) çok üzülüyor,adeta kahroluyorum. sanki eksikliğim yüzüme çarpılıyor..Hayatım Fatma Girik in "boş beşik" filmi gibi adeta....
canım bende ilk kez geçen ay klomen kullandım yumurtalarım gelişmediği için vermişti
ilaç sonrası muayanede yumurtam oluşmuştu hemen çatlatma iğneside yaptırdım
ama malasef adet oldum tekrar doktora gittim ve kist oluştuğunu öğrendim o yüzden yasmin verdi
bu ay onu kullanıcam
senin yumurtanın kendiliğinden oluşup çatlşaması çok ii bnce hiç klomen kullanma
sonuçta hormon bak bende kist yaptı hormon vücutta fazla olunca sonradan oluşan küçük
yumurtalar çatlamayıp kiste dönüştürüyor
biraz uzun yazdım ama sen kullanma adet döngünün bir kaç gün değişmesi normal
canım elbette dua ederim inşallah rabbim kabul eder
kendime bi ajanda aldım dua isteyenleri not alıyrm istersen senide not edeyim
canım benm eşimde doktor o yüzden hastalık olunca bayan erkek sıkıntı etmeyn diyor
aslında haklıda bazen erkek doktorlar kendi alanlarında daha ii oluyorlar ayrıca kaprislide değiller
buarada sende demi kist var dr ilaç verdimi?
canım rabbim sabrını hamdini artırsın inşallah bu defa oluck hayırlı haberlerini alırız
eksiklik değil bizdeki sadece daha zamanı gelmemiş en güzeli dua edip tevekkül etmek bize yakışanda budur..
beni de not edersen çok sevinirim.Allah razı olsun canım sağol.
klomen kist yapmıştı. aralık ayında tekrar ilaç kürüne başlayacaktı kist çıkınca bu aya kaldı.
ben de bu ay gitmeyeceğim,vazgeçtim. zaten eşimin hiç gönlü yok.o da bıktı götüre getire tabi,bi de dr. ondan da tahlil istedi eski tahlillerini
gördükten sonra. morfoloji 0 ve hareketsizlik var. tahlil de olmak istemiyor. bir çok doktor sizde engel teşkil edecek kadar bi problem yok çocuğunuz olur demişti o tahlillere bakıp.zaten geç evlendim eşimin ailesi yüzünden. (28 yaşında) bi de geç anne olmak varmış kaderde demek (tabi o da ihtimal).
Hamaylı yazdırdık ayın 20 sine doğru onu alacağız, hoca 1 sene içinde çocuğunuz olmazsa
aldığım parayı geri veririm diyor... biz de önce Allaha,sonra ona güvendik..Hayırlısı... Çok kafaya takıyorum bu aralar yaş ilerliyor ya malum..a.ö.f sınavı var yine bir ay sonra,kendimi derse veremiyorum..senin de başını ağrıttım kusura bakma canım.ben bu aralar karamsarım..
canım ajandam iş yerinde inşallah yarın not ederim canım birde bn not aldığım kişilerden 5 yasin ve 10.000 salavat okumasını rica edyrm efendimizi ziyarete giderken senin isminle efendimize hediye eder selamını iletirm inşallah. canım canını skma herşeyn hayırlısı bn dün okadar çok ağladımki bugun yüz kaslarım ağrıyordu kendimi artk ne kadar kasmışsam canım rabbim dilerse herşey olur biz dua edelim temiz gönüllü insanlardan dua isteyelim inş. en kısa zamnda bzde gebe kalır hayırlı evlatlar doğururuz eşinede allah şifa göndersn rabbim yardım eder inşallah demek bu da bizm imtihanımız hamd edelim canım ümitsizlik bize yakışmaz ama işte gönül kırgın kalp hüzünlü ama yine yönümüz rabbime dönük elbet birgün bizede nasip eder canım karamsarlık yok rabbim bizimle inş.
Çok sağol.İnşallah herşey dediğin gibi olacak,sabır acı meyvesii tatlı derler, bizim o meyveyi beklemekten ve dua etmekten başka çaremiz yok...Bu gece rüyamda okul arkadaşımın bebeğini seviyor,öpüyordum...Ne acı rüyanda bile kendi çocuğunu sevememek...Senin beni not alıp almadığını bilmem gerekiyor canım ,bana haber verirsen iyi olur muallakta kaldım şimdi ,yakında aöf sınavım var yine ama asıl imtihanım bu benim. o yüzden mutlaka okuyacağım inşallah...Allah senden ve senin gibilerden razı olsun. başımızdan eksik etmesin, dilerim ki, döktüğün gözyaşları bundan sonra akmasın, akacaksa da mutluluktan aksın .sen iyi bir arkadaşsın.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
inşallah canım herşey yoluna girecek öncelikle bu bir sınav inş. hayırlısyla bunuda atlatırz aöf sınavnda basarılar cnm dün seni ajandama not ettim pazarteside salavat yasin listesine not alırm rabbim cümlemizden razı olsun inş. gün gelir kendi çocuklarını seversin allah büyük duamızı her vakit edelim artık burdan haberleşip hayırlı haberlerimizi paylaşırz rabbim ellerimizi bırakmasın
Amin canım.ben de o listede olacağım için sevindim.Dünya dua üstüne kurulu. o yüzden herşeye vakit ayırıyoruz isteyince sıra ibadete gelince bahane üstüne bahane...
bence istiğfar da getirmek lazım.şöyle bişey okumuştum:
(Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okudu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikâyette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullarla yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10–12
Çocuklarını idarede sıkıntı çeken kişiye Peygamber efendimiz, (Neden istiğfar etmiyorsun? Ben günde yüz defa istiğfar ederim) buyurmuştur. İstiğfar edileceği zaman yüz defa (Estağfirullah min külli mâ kerihallah, Estagfirullahel’azîm ellezî lâ ilahe illâ hüvel hayyel kayyûme ve etûbü ileyh) demeli ve manasını düşünerek söylemeli. Manası şöyledir:
(Razı olmadığın şeylerden, yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru! Kendisinden başka ilah bulunmayan Hay, Kayyum ve Azîm olan Allah’a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup O’na sığınırım.) [Azim, zatı ve sıfatları kemalde; Hay, ezelî ve ebedi bir hayatla diri olan; Kayyum, zatıyla kaim olan, yarattığı her şeyi varlıkta durduran demektir.]
o zaman bolca istiğfar edelim inş. Rabbim en kısa zamanda bizede nasip eder
ben eminim ki Rabbim sana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip edecek
birbirimize bolca dua edelim Rabbim ellerimizi bırakmasın
senin güzel haberlerini bekliyorum buarada bat ne zaman?
İnşallah bizi de anne olma şerefine nail eyler mevlam.
benim bat ayın 7 si gibi normalde.
misafir ağırlıyorum bu hafta ev işleriyle geçiyor.yoğunum o yüzden.
hayırlısıyla bi bitse de kendime ve derslerime vakit ayırsam diyorum artık.
sen çalışıyor muydun canım. ? ben çalışırken evdeki kadınlar nasıl akşam eder diyordum,
9 ay oldu işten ayrıldım, evde zaman su gibi geçiyor,yetişemiyorum...
canım Allah kolaylık versin inşallah hepsinin üstesinden
gelirsin maşallah çok sağlam inançlı bir bünyeye sahipsin
bakarsın misafirlerinden bir dua alırsın oda kabul olur:))
buarada ben çalışıyrm memurum öyle işte canım
umarım bu defa bat olmazda hayırlı haberini alırız
bnde bu arada soğan kürüne başladım inş. şifa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?