- Konu Sahibi meryemnisa
-
sorma kiraztepecm. moralim çok bozuktu. klomen küçük bi kist yapmış. bu ilacın yan etkisiymiş. o nedenle 2. ilaç kürüne başlayamadı. bir dahaki adetin 3. günü çağırdı doktor. ayrıca eşimin de ürolojiye gitmesini istedi. bugünde ev işleriyle uğraşıyorum. o yüzden giremedim.merak ettiğin için sağol. dert ortağım oldun, bi kızkardeşim ya da ablam olmasını çok isterdim,böyle zamanlarda çok eksikliğini duyuyorum...
sevgili meryemnisa,
yazdıklarından doğru anladıysam, çatlatma iğnesi vurulmuş olmana rağmen yumurta çatlamayarak kist olmuş öyle mi? ben de bundan korkuyorum kendi adıma. ben de bu ay klomen kullandım, normalde de yumurtam geliştiği için 1den fazla oluşmasın diye yarım doz klomen verdi doktorum. oluşan tek yumurtamı da 6 aralıkta iğneyle çatlattık, yani öyle sanıyorum. ama eşimin işleri yüzünden ilişki programına uyamadıkyalnız iğneden sonra yumurtanın olduğu tarafta değil, diğer tarafta olmuştu sancım, belki benim yumurtam da çatlamamıştır... inşallah olmam ama adet olursam kontrole gitsem iyi olacak... önümüzdeki ay klomen tedavisi düşünmüyorum çünkü tam takip zamanları şehir dışında olacağım gibi. ama yine de kontrole gitmekte fayda var.
soğan suyunu denedim tadı çok kötü, maydanoz suyuna yeşil ışık yaktım.tavsiye için sağol canımbenim de geçen ay aynısı oldu hatta daha beteri, soğan suyu maydonoz suyu içtim kist gitmişti, sen de öyle yap, inşallah faydasını görürsün
Sevgili anne adayları...
öncelikle aranıza yeni katıldığımı, ama sizlerin yorumlarını uzun süredir takip ettiğimi söylemek istiyorum. Burada gerek dr. tavsiyesi, tedavide izlenen yollar, çekilen sıkıntılar ile ilgili paylaşımda bulunmak istedim. Özellikle bayan dr. tercih ettiğim ve bu tercihimden dolayı çektiklerimi de fırsat buldukça yazacağım inşallah ki; başkaları aynı hüsranı yaşamasın. İstanbul'da gitmediğim dr. neredeyse kalmadı diyebilirim.Zamanında çok aradım fakat bulamadım gerek ücretin fazla gelişi veya bayan dr. olmayışı gibi sebeplerle bir kimyacı gibi deneyerek ve yaşayarak, hastasına bankamatik gibi değil de insan gibi yaklaşan bir dr. buldum şükürler olsun. Şu an tedavisi altındayım.Klomen kullandım ve ovitrelle çatlatma iğnemi vuruldum bekliyorum dua ederek.Çünkü doktorumun da söylediği gibi bundan sonrası Allah'a kaldı. İnşallah bana ve benim gibi anne olma özlemiyle yanan herkese Rabbim bu duyguyu tattırsın.Amin.Sizlerin de duasını bekliyorum. Benim gibi bekleyen kaç kişi var acaba şu anda????
Klomen en çok kullanılan ilaç bukonuda.İşe yarayan illaki vardır.Bende ters tepti..Öyle bir tepkiki 2 hafta oturamadım.
bu sefer sen kayboldun ,nerelerdesin. senin durumda bir gelişme oldumu???
bana mı diyorsun:44:
test yaptım amabu ay da boş, artık ümitlerimiz bidahaki aya
bnde bugun klomene başladım inşallah rabbim şifasınıda gönderir
acaba klomen kullananlara dr ne için verdi benm yumurta gelişimi için verdide
benimde klomenle 2.ayım bakalım olacakmı
iyi geceler herkese.
bayadır takip ediyorum siteyi.şimdi yazmak nasip oldu.
bende klomen tedavisine başladım bakalım hayırlısı.inşALLAH 2 ayda hamile kalabilirim:)
bnde bugun klomene başladım inşallah rabbim şifasınıda gönderir
acaba klomen kullananlara dr ne için verdi benm yumurta gelişimi için verdide
İnşallah çift çizgiyle sonuçlanır. Allah isteyen herkese nasip etsin. Doktorum bana da yumurtayı geliştirmek için verdi. gelişti de güzel bi şekilde...bence eşlere de ilaç tedavisi uygulanmalı,sorun tek taraflı olmuyor genelde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?