klomen'le evlat sahibi olmaya çalışanların tecrübe,duygu,düşünce ve tavsiye alanı...

sevgili meryemnisa,
yazdıklarından doğru anladıysam, çatlatma iğnesi vurulmuş olmana rağmen yumurta çatlamayarak kist olmuş öyle mi? ben de bundan korkuyorum kendi adıma. ben de bu ay klomen kullandım, normalde de yumurtam geliştiği için 1den fazla oluşmasın diye yarım doz klomen verdi doktorum. oluşan tek yumurtamı da 6 aralıkta iğneyle çatlattık, yani öyle sanıyorum. ama eşimin işleri yüzünden ilişki programına uyamadık yalnız iğneden sonra yumurtanın olduğu tarafta değil, diğer tarafta olmuştu sancım, belki benim yumurtam da çatlamamıştır... inşallah olmam ama adet olursam kontrole gitsem iyi olacak... önümüzdeki ay klomen tedavisi düşünmüyorum çünkü tam takip zamanları şehir dışında olacağım gibi. ama yine de kontrole gitmekte fayda var.

benim de geçen ay aynısı oldu hatta daha beteri, soğan suyu maydonoz suyu içtim kist gitmişti, sen de öyle yap, inşallah faydasını görürsün

canım doktorun bana dediği sol yumurtamda kist oluştuğu.ilacın yan etkisiymiş,doğalmış yani. zaten bi gariplik olduğunu hissetmiştim. nerden diyeceksin. çatlatma iğnesini vurunduktan sonra hiç sancım olmadı. normalde yumurta çatlarken ağrı olurmuş. sende olduğuna göre inşallah yumurtan çatlamıştır. hemen aklına kötü şeyler getirme bence. ilişki programı önemli. ama olacağı varsa olur.kontrole gitmen şart bence de.İnşallah benim yaşadığım hüsranı yaşamazsın...

Klomen en çok kullanılan ilaç bukonuda.İşe yarayan illaki vardır.Bende ters tepti..Öyle bir tepkiki 2 hafta oturamadım.

Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, 'Benim büyük bir derdim var!' deme, derdine dönüp 'benim büyük bir Rabbim var!' de.
Allah'ım; beni de,hayırlı evlat sahibi kullarından eyle (Amin).

Klomen en çok kullanılan ilaç bukonuda.İşe yarayan illaki vardır.Bende ters tepti..Öyle bir tepkiki 2 hafta oturamadım.

sende baya kötü etki yapmış ozaman. çok geçmiş olsun. şuan nasılsın. bir ilaç ,bahsettiğin kadar kötü bi etki nasıl yapabilir ?klomenle tedaviye devam edecekmisin, başka bi tedavi mi uygulayacaklar. ben ilaç fayda etmezse aşılamayı da deneyeceğim.zaten bi o kaldı denemediğim...

iyi geceler herkese.
bayadır takip ediyorum siteyi.şimdi yazmak nasip oldu.
bende klomen tedavisine başladım bakalım hayırlısı.inşALLAH 2 ayda hamile kalabilirim:)

bnde bugun klomene başladım inşallah rabbim şifasınıda gönderir
acaba klomen kullananlara dr ne için verdi benm yumurta gelişimi için verdide

hayırlısı olsun canım, evet klomen yumurta oluşmunu artırmak için berilen bir ilaç, inşallah faydasını görürsün

iyi geceler herkese.
bayadır takip ediyorum siteyi.şimdi yazmak nasip oldu.
bende klomen tedavisine başladım bakalım hayırlısı.inşALLAH 2 ayda hamile kalabilirim:)

sana da iyi geceler ,aramıza hoşgeldin. Allah tamamına erdirsin İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olur. Ben çok isyan ettim sanırım,şu an hapı bile kullanamıyorum:)))) hapı yutabilmekte bir nimetmiş meğer...Bir de mümkünse stres yapmamaya çalış, hiçbir faydası yok zararı var.

İnşallah çift çizgiyle sonuçlanır. Allah isteyen herkese nasip etsin. Doktorum bana da yumurtayı geliştirmek için verdi. gelişti de güzel bi şekilde...bence eşlere de ilaç tedavisi uygulanmalı,sorun tek taraflı olmuyor genelde...

inşallah canım Allah razı olsun inşallah sizinde gebelikle sonuçlanır
ilacım yarın bitiyor yan etkilerini hiç yaşamadım gerçi herkes de yan etki yapacak
diye bir şey yok hayırlısı
adetn 10 günüde kontrole gidicm duanızı eksik etmeyn

merhaba bende pazartesi günü ovitrella iğnemi oldum.yanlız bana kolumdan hatta omuzudan yaptılar.burda okuduğuma göre göbekten felan vurunan olmuş.acaba bana yanlış mı yaptılar endişelendim şimdi bir sürü para verdim o iğneye yazıktır.
bilenler bilgi veririse sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…