Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

mrb kızlar bende 11 aylık evliyim10 aydır bebek istiyoruz olmadı 2 hafta önce doktora gittim yumurta tembelliği olduğunu söyleyip klomen verdi 1 hafta kullanıp tekrar gittim 2 tane gelişmiş yumurta oluşmuş boyutunu söylemedi çatlatma iğnesi verdi bugün iğnemi vuruldum çok heycanlıyım inşallah bu ay yüzüm güler ilk ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanıp o ay hamile kalanlar varmı arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar bende başka topikte yazıyorum ama buraya ilk defa yazacam bende bundan 3 ay önce kürtaj oldum boş gebelikti ve bugün doktora gittim klomen başladı inş faydasını görürüm... Eb son hamile kaldığım ayda da klomen ile kalmıştım Rabbim büyük hepimizin gönlüne göre versin :))) sizde var mı benim gibi adet döneminde olup klomene yeni başlayan????

Ben varım ..aynı kaderi yaşamısiz seninle nerdeyse. Bugun kullanmaya basladim..sen adetin kacinci gunu basladin?

Ben varım ..aynı kaderi yaşamısiz seninle nerdeyse. Bugun kullanmaya basladim..sen adetin kacinci gunu basladin?
Merhaba canım benimse adetin 3. Günü bugün bu akşam başlıyorum inş.. Doktor sabah akşam aynı saatlerde almaya özel göster dedi... Hadi Rabbimden hayırlısı canım benim haftaya çarşamba kontrole çağırdı... Seni doktor nasıl yönlendirdi?

Adetimin 5.gunu bugun başla dedi 5 gun boyunca gunde 2 tane sabah aksam hap bittikten 5 gun sonra da gel dedi

Ben beklemedeyim hala İğneden sora 12. Günüm normalde yarın regli olmam gerekiyo bakalım ne olacak bende ilk defa kullandım klomen ve ovitrelleyi hayırlısı olsun diyip bekliyorum

Canım benim ya. Şu hallerimize bak. Valla güldüm bize. Bende farksız değilim. Ağrıdan öleceğimi bilsem ağrı kesici bile içmek istemiyorum. Bende yarın adet günüm sancim var göğüsler şişti ama bakalim nolcak. Ateş ölçmeye devam ettim ben arada düştü falan ama şuan yuksek gibi.36.5 civarı. Pazartesine kadar hasta olmazsam doktora gidecem yine

Canım nasılsın ne durumdasın
Canım valla hala beklemedeyim..ama adet belirtilerinin hepsi var günümde yaklaştı bu ay pek ümidim kalmadı yani. Göğüsler şişti kasiklar hep hasta olacakmışım gibi sanci yapıyor. Bakalım nolcak.

Canım valla hala beklemedeyim..ama adet belirtilerinin hepsi var günümde yaklaştı bu ay pek ümidim kalmadı yani. Göğüsler şişti kasiklar hep hasta olacakmışım gibi sanci yapıyor. Bakalım nolcak.
Hayırlısı canım sen sıkma kendini sitres yapma kafanı dağıtacak bişeyler bul kendine sitres sıkıntı bu durumlarda biliyorsun inşallah herşey istediğin gibi olur

Canım hemen telaslanma ben ilaç bittikten 3 gün sonra gittim. Perşembe gittiğinde büyümüş olacak inşallah
Ay inşallah canım ya yarın gidecem bende şimdiden sitres olmaya başladım aslında bende saçmaladım biraz vajinal ultrasyon istedi kabul etmedim kasıktanda çok doğru sonuç vermiyormuş bana yumurtaların var ama hiç büyümemiş dedi

Ya çok rahatsız olmuyorsan alttan muayene ol orda daha doğru sonuç alabiliyorsun. Bende cuma günü Mevlüt okutacam. Pazartesi doktora gidecem.insallah güzel. Haberler alırım ve kırmızılari görmem bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…