- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
Canim naptin gittin mi çatlamismi yumurtalarınÇağırdı canım pazartesi sabah
1 tanesi çatlamış diğerleri de çatlar büyük ihtimal dedi canım bakalım ama doktor inş çatlamaz dedi çoğul olsun istemeyiz dediCanim naptin gittin mi çatlamismi yumurtaların
Hadi bakalım inşallah tutar sevindim canim evet ya tek tek olsun benim de korkum o çoğul olmasi1 tanesi çatlamış diğerleri de çatlar büyük ihtimal dedi canım bakalım ama doktor inş çatlamaz dedi çoğul olsun istemeyiz dedi
Ben istiyorum ama ikizlerim olsunHadi bakalım inşallah tutar sevindim canim evet ya tek tek olsun benim de korkum o çoğul olmasi
Hadi bakalım allah gönlüne göre versin inşallah. Ya Türkiye de herseyi sezeryana bağladıklari için benimde hayalim hep normal doğum yapmak yoksa ikiz isterim ama işte bakıyorum hiç normal doğuran yokBen istiyorum ama ikizlerim olsun
Ben varım ..aynı kaderi yaşamısiz seninle nerdeyse. Bugun kullanmaya basladim..sen adetin kacinci gunu basladin?Merhaba arkadaşlar bende başka topikte yazıyorum ama buraya ilk defa yazacam bende bundan 3 ay önce kürtaj oldum boş gebelikti ve bugün doktora gittim klomen başladı inş faydasını görürüm... Eb son hamile kaldığım ayda da klomen ile kalmıştım Rabbim büyük hepimizin gönlüne göre versin :))) sizde var mı benim gibi adet döneminde olup klomene yeni başlayan????
Merhaba canım benimse adetin 3. Günü bugün bu akşam başlıyorum inş.. Doktor sabah akşam aynı saatlerde almaya özel göster dedi... Hadi Rabbimden hayırlısı canım benim haftaya çarşamba kontrole çağırdı... Seni doktor nasıl yönlendirdi?Ben varım ..aynı kaderi yaşamısiz seninle nerdeyse. Bugun kullanmaya basladim..sen adetin kacinci gunu basladin?
Ben beklemedeyim hala İğneden sora 12. Günüm normalde yarın regli olmam gerekiyo bakalım ne olacak bende ilk defa kullandım klomen ve ovitrelleyi hayırlısı olsun diyip bekliyorumMerhaba arkadaşlar bende başka topikte yazıyorum ama buraya ilk defa yazacam bende bundan 3 ay önce kürtaj oldum boş gebelikti ve bugün doktora gittim klomen başladı inş faydasını görürüm... Eb son hamile kaldığım ayda da klomen ile kalmıştım Rabbim büyük hepimizin gönlüne göre versin :))) sizde var mı benim gibi adet döneminde olup klomene yeni başlayan????
Canım benim ya. Şu hallerimize bak. Valla güldüm bize. Bende farksız değilim. Ağrıdan öleceğimi bilsem ağrı kesici bile içmek istemiyorum. Bende yarın adet günüm sancim var göğüsler şişti ama bakalim nolcak. Ateş ölçmeye devam ettim ben arada düştü falan ama şuan yuksek gibi.36.5 civarı. Pazartesine kadar hasta olmazsam doktora gidecem yineBenimde iğneden sonra 7. Günüm bakalım 7 gün daha nasıl geçicek. Birde yetmezmiş gibi çok kötü diş ağrısı çekiyorum apse yapmış ihtimallerden dolayı antibiyotikde kullanamıyorum eğer gebelik oluşduysa 3ay bu diş ağrısıyla nasıl geçer onuda bilmiyorum gebelik oluşsunda onada katlanırım diyorum
Canım valla hala beklemedeyim..ama adet belirtilerinin hepsi var günümde yaklaştı bu ay pek ümidim kalmadı yani. Göğüsler şişti kasiklar hep hasta olacakmışım gibi sanci yapıyor. Bakalım nolcak.Canım nasılsın ne durumdasın
Canım hemen telaslanma ben ilaç bittikten 3 gün sonra gittim. Perşembe gittiğinde büyümüş olacak inşallahDün yeni bitti klomen bugün kontrole çağırdı büyümemiş perşembe gel dedi tekrar
Hayırlısı canım sen sıkma kendini sitres yapma kafanı dağıtacak bişeyler bul kendine sitres sıkıntı bu durumlarda biliyorsun inşallah herşey istediğin gibi olurCanım valla hala beklemedeyim..ama adet belirtilerinin hepsi var günümde yaklaştı bu ay pek ümidim kalmadı yani. Göğüsler şişti kasiklar hep hasta olacakmışım gibi sanci yapıyor. Bakalım nolcak.
İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz hem anneliği hemde teyzeligi yaşarızHayırlısı canım sen sıkma kendini sitres yapma kafanı dağıtacak bişeyler bul kendine sitres sıkıntı bu durumlarda biliyorsun inşallah herşey istediğin gibi olur
Ay inşallah canım ya yarın gidecem bende şimdiden sitres olmaya başladım aslında bende saçmaladım biraz vajinal ultrasyon istedi kabul etmedim kasıktanda çok doğru sonuç vermiyormuş bana yumurtaların var ama hiç büyümemiş dediCanım hemen telaslanma ben ilaç bittikten 3 gün sonra gittim. Perşembe gittiğinde büyümüş olacak inşallah
Ay hadi inşallah çok güzel olur vallaİnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz hem anneliği hemde teyzeligi yaşarız
Ya çok rahatsız olmuyorsan alttan muayene ol orda daha doğru sonuç alabiliyorsun. Bende cuma günü Mevlüt okutacam. Pazartesi doktora gidecem.insallah güzel. Haberler alırım ve kırmızılari görmem bu ayAy inşallah canım ya yarın gidecem bende şimdiden sitres olmaya başladım aslında bende saçmaladım biraz vajinal ultrasyon istedi kabul etmedim kasıktanda çok doğru sonuç vermiyormuş bana yumurtaların var ama hiç büyümemiş dedi
Bende sabah akşam içeceğim canım neden 5. Gün başla dedi acabaAdetimin 5.gunu bugun başla dedi 5 gun boyunca gunde 2 tane sabah aksam hap bittikten 5 gun sonra da gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?