- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723
İnş olur canım hayırlısı ile senin gününe az kalmış ama yinede 14 gün geçmeden test yapma canım bazen iğne etkisi devam edebiliyorBen beklemedeyim hala İğneden sora 12. Günüm normalde yarın regli olmam gerekiyo bakalım ne olacak bende ilk defa kullandım klomen ve ovitrelleyi hayırlısı olsun diyip bekliyorum
İnşallah canım allah kabul etsin herşey istediğin gibi olur inşallah umarım ki hamilesindir çok mutlu olurum bende rabbim isteyen herkese versin tez zamanda. Valla eğer bu kezde vajinal derse tamam diyecem madem öyles doğru ise katlanacaz ne yapalımYa çok rahatsız olmuyorsan alttan muayene ol orda daha doğru sonuç alabiliyorsun. Bende cuma günü Mevlüt okutacam. Pazartesi doktora gidecem.insallah güzel. Haberler alırım ve kırmızılari görmem bu ay
Neden alttan bakmaya yok dedin canım en sağlıklısı o şekildeAy inşallah canım ya yarın gidecem bende şimdiden sitres olmaya başladım aslında bende saçmaladım biraz vajinal ultrasyon istedi kabul etmedim kasıktanda çok doğru sonuç vermiyormuş bana yumurtaların var ama hiç büyümemiş dedi
Evet öyleymiş canım bilmiyordum doktorumda çok ısrarcı davranmadı yada doğru bu demedi su iç idrara sıkış gel dedi direk anlatsa razı gelecektim ya ani gelişince öyle bilemedim yani çıktı öyle ağzımdan ultrasyonuda görünce bende kurulukta var tırstım :)Neden alttan bakmaya yok dedin canım en sağlıklısı o şekilde
Anladım canım zaten jel sıkıyor kuruluk çok etkili olmuyo o zaman :) bende ilk zamanlarda ultrasondan korkuyordum artık spekulumada alıştım ultrasonada mecbur kalınca...Evet öyleymiş canım bilmiyordum doktorumda çok ısrarcı davranmadı yada doğru bu demedi su iç idrara sıkış gel dedi direk anlatsa razı gelecektim ya ani gelişince öyle bilemedim yani çıktı öyle ağzımdan ultrasyonuda görünce bende kurulukta var tırstım :)
Bu sabah 13. Gün evde test yaptım negatif. Rabbim hayırlısını versin diyorum. Gerçi doktorum ilaçlar bitince 3ayda hamile kalırsın diyo ama bakalımİnş olur canım hayırlısı ile senin gününe az kalmış ama yinede 14 gün geçmeden test yapma canım bazen iğne etkisi devam edebiliyor
Naptin canım doktorda misin ? Merak ediyorum seni. Mutlaka bizimle de paylaş sonucu. Ya benimde bugün adet olmam gerekiyor sanırım ama olacak gibi değilim. Geçen hafta perşembe kan testi yapıldı negatifti o yüzden teste de korkar oldum :-(Evet öyleymiş canım bilmiyordum doktorumda çok ısrarcı davranmadı yada doğru bu demedi su iç idrara sıkış gel dedi direk anlatsa razı gelecektim ya ani gelişince öyle bilemedim yani çıktı öyle ağzımdan ultrasyonuda görünce bende kurulukta var tırstım :)
Geldim canım bi yumurtam büyümüş çook şükür sol tarafta bugün ağrıyla uyandım zaten ondanmış o bu iyi bişey dedi doktor bu kez vajinal baktırdım boşa korkmuşum onuda anladım tabi :) çatlatma iğnesi verdi yarın yaptıracam on gün sonrada progestan başlayacam iyi haberlerle döndüm yani 29 martta tekrar gidecem inşallah hamile kalırız rabbim hepimize nasip etsin yumurtam 20 mm tam istediğim gibi dedi doktorNaptin canım doktorda misin ? Merak ediyorum seni. Mutlaka bizimle de paylaş sonucu. Ya benimde bugün adet olmam gerekiyor sanırım ama olacak gibi değilim. Geçen hafta perşembe kan testi yapıldı negatifti o yüzden teste de korkar oldum :-(
inşallah olmazsın ve hamilesindir canım çok sevinirim gerçekten bi iki gün daha bekle bakalım korkma sitreste yapma zor biliyorum kafanı dağıtacak bişeyler bul kendine ben pazartesiden beri deli gibi temizlik yapıyorum düşünmemek içinNaptin canım doktorda misin ? Merak ediyorum seni. Mutlaka bizimle de paylaş sonucu. Ya benimde bugün adet olmam gerekiyor sanırım ama olacak gibi değilim. Geçen hafta perşembe kan testi yapıldı negatifti o yüzden teste de korkar oldum :-(
Evet korkulacak bişey yokmuş canım bugün anladım daha istediği kadar yaptırsın ultrasyonu :)Anladım canım zaten jel sıkıyor kuruluk çok etkili olmuyo o zaman :) bende ilk zamanlarda ultrasondan korkuyordum artık spekulumada alıştım ultrasonada mecbur kalınca...
Çok sevindim canım. İnşallah bu ay olursun hamile. Bende bekliyorum işte. Pazartesine kadar bekleyecem bakalım nolcakGeldim canım bi yumurtam büyümüş çook şükür sol tarafta bugün ağrıyla uyandım zaten ondanmış o bu iyi bişey dedi doktor bu kez vajinal baktırdım boşa korkmuşum onuda anladım tabi :) çatlatma iğnesi verdi yarın yaptıracam on gün sonrada progestan başlayacam iyi haberlerle döndüm yani 29 martta tekrar gidecem inşallah hamile kalırız rabbim hepimize nasip etsin yumurtam 20 mm tam istediğim gibi dedi doktor
İnşallah canım. inşallah seninde bebişin seninledir senin içinde dua edecem rabbim gönlüne göre versinÇok sevindim canım. İnşallah bu ay olursun hamile. Bende bekliyorum işte. Pazartesine kadar bekleyecem bakalım nolcak
Canım doğru söylüyor ben tedavinin 4. Ayında klomen ile hamile kaldım umutsuz olma.. Test için erkende olabilir ben 17. Günde öğrenmiştim gebe olduğumu o zamana kadar iğne olduğum için etkisi geçmemiştir diye test yapmadımBu sabah 13. Gün evde test yaptım negatif. Rabbim hayırlısını versin diyorum. Gerçi doktorum ilaçlar bitince 3ayda hamile kalırsın diyo ama bakalım
aklıma gelen inş başıma belmezn bilim cnmmm inşlh bi aksilik yoktur yaaa
Bişey takılıyor aklıma ben istanbulda klomen kullandım günde 4 tane verdi yani dozu çok yüksek tuttu buay gebelik olmazsa daha ilaç kullanmicam aklıma takılan şu bu ilaçların etkisi 3 ay sürüyormukiCanım doğru söylüyor ben tedavinin 4. Ayında klomen ile hamile kaldım umutsuz olma.. Test için erkende olabilir ben 17. Günde öğrenmiştim gebe olduğumu o zamana kadar iğne olduğum için etkisi geçmemiştir diye test yapmadım
Canım şunu demek istiyo bu ilaçlar hormonları uyarıyor ve bu etkisini uzun vadede gösterdiği için böyle demiştir.. Yani ilk ayda basarı olmasa bile ilerleyen zamanlarda olabilir demek istedi benceBişey takılıyor aklıma ben istanbulda klomen kullandım günde 4 tane verdi yani dozu çok yüksek tuttu buay gebelik olmazsa daha ilaç kullanmicam aklıma takılan şu bu ilaçların etkisi 3 ay sürüyormuki
İnşallah öyledir çünkü iğneden klomenden sonra diyarbakıra tayinimiz çıktı ve şuan diyarbakırdayım ve burada gidebileceğim bir doktorda yok biraz zaman alacak sanırım buraya alışmam Cevap verdiğin için çok teşekkürler canım.. bu arada hala regli olmadımCanım şunu demek istiyo bu ilaçlar hormonları uyarıyor ve bu etkisini uzun vadede gösterdiği için böyle demiştir.. Yani ilk ayda basarı olmasa bile ilerleyen zamanlarda olabilir demek istedi bence
İnşallah işe yarar canım... Ben umutluyum klomendwn.. Eger tutmazsa bende tüp bebek denemeyi düşünüyorum yaza ama umarım iş oralara kalmaz..İnşallah öyledir çünkü iğneden klomenden sonra diyarbakıra tayinimiz çıktı ve şuan diyarbakırdayım ve burada gidebileceğim bir doktorda yok biraz zaman alacak sanırım buraya alışmam Cevap verdiğin için çok teşekkürler canım.. bu arada hala regli olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?