Amin canım ilk kez mi klomen kullandinTeşekkür ederim cnm inş hamileyimdir Rabbim hepimize nasip etsin ins pazar günü tekrar yapcam ins.
Merhaba çatlatma iğnesi vurdunuz mu bide kaç mm yumurtayla hamile kaldınız?Amiiinnnnn aminnnn inş inş allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inş
Benimde iğneden sonra 7. Günüm bakalım 7 gün daha nasıl geçicek. Birde yetmezmiş gibi çok kötü diş ağrısı çekiyorum apse yapmış ihtimallerden dolayı antibiyotikde kullanamıyorum eğer gebelik oluşduysa 3ay bu diş ağrısıyla nasıl geçer onuda bilmiyorum gebelik oluşsunda onada katlanırım diyorumErken gidince cikmayabiliyormus bana da acele etme dedi ama dayanamadım işte:-(
Canım nasılsın ne durumdasınAmin kuzum cümlemizin inşallah. Ya bu ay kendimce planlı bir ilerleyisteydim ama kısmet işte. Olmazsa rahim filmi falan cektircem tüplere de baktiraym.
Canım çatlatma iğnesi vücutta hcg hormonu yapıyormuş yani yanılma payı olabilir. Umarım çatlatma iğnesinden değilde gebeliktendir. Çatlatma iğnesinden en az on gün sonra doğru sonuç alabilirsin.Merhabalar deneyimli bayanlara sormak istiyorum klomen ve ovitrelle kullandım 4 tane olgun yumurtam var ddi doktor catlama ignesi oldum dün rahatsizlandim acile gittik hamilelik düşündüğümü söyledim test istedi doktorum var dedi ama erken gibi görünüyor test 5 güne tekrarlansin ddi kendi kadın doğum doktorumla görüştüm 11. Gun oldugunu test yapildigini soyledim daha erken belli olmaz ddi benim gibi olan var mı acaba çok umutluyuz eşim ve ben ama korkuyorum
Bence doktorunu değiştir. İlgili değil gibi..Merhaba bende bu ay klomen kullandım ama doktorum kontrole filan çağırmadı catlatma iğnesi de vermedi 31-35.gün gel dedi ben 30.gün regli oldum doktorum bu hafta yokmuş muayene olamadım ama hastalığım 3 gün kahverengi pıhtı şeklinde geldi ve bitti benim hala kasik ağrım var neden olabilir bana yardımcı olursanız sevinirim
Yumurtaların Kaç mm deyken iğne oldun canımCanim benimde 4 tane yumurtam vardı iğne vuruldu ama daha iki gün oldu vurulali biraz daha bekle çünkü iğnenin etkisi devam ediyormuş ve hamile gibi görülüyormuş gerçi 11. Gün yapmışsın ama devam edebilir 4 gün sonra tekrar yaptır bence inşallah hamilesindir
Canim gittiğim gün 18 mm idi en büyüğü doktor bunu baz alacağız dedi ben 1 gün erken gitmiştim eşimin işinden dolayi 1 gün sonra öğlen igneyi vuruldum ama su an korkuyorum 4 ü birden tutarsa filan diyeYumurtaların Kaç mm deyken iğne oldun canım
Canım ben 17mm ken iğne oldum bugün kaç gün ilişki önerdi sizeCanim gittiğim gün 18 mm idi en büyüğü doktor bunu baz alacağız dedi ben 1 gün erken gitmiştim eşimin işinden dolayi 1 gün sonra öğlen igneyi vuruldum ama su an korkuyorum 4 ü birden tutarsa filan diye
İğneden 36 saat sonra ilk ilişkiye girin dedin sonraki gün tekrar sonra gün aşırıCanım ben 17mm ken iğne oldum bugün kaç gün ilişki önerdi size
Peki yumurtan kaç tanedir canımCanım ben 17mm ken iğne oldum bugün kaç gün ilişki önerdi size
Çatlayıp çatlamadığına bakmak için çağırmadı mı canım kist olur falan çatlamazsa dedi miİğneden 36 saat sonra ilk ilişkiye girin dedin sonraki gün tekrar sonra gün aşırı
canım solda 2 sağda 1Peki yumurtan kaç tanedir canım
Benim sağda iki solda iki taneydi ama korkuyorum dediğim gibi hepsi tutmaz herhalde. Hayır adet olursan adetliyken gel olmazsan da test için gelirsin zaten dedi biz şehir dışına gidiyoruz doktora biraz zor oluyor o yüzden sürekli cagirmiyorcanım solda 2 sağda 1
Benim ki çağırdı pazartesi sabah bugün oldum iğneyi de görünce pek sevinmedi bence 3 yumurtayı bişe demedi ama öyle hissettim kaliteli mi dedim evet evet korkma dedi inş çatlar çatlamazsa kist olur dedi korktum açıkçasıBenim sağda iki solda iki taneydi ama korkuyorum dediğim gibi hepsi tutmaz herhalde. Hayır adet olursan adetliyken gel olmazsan da test için gelirsin zaten dedi biz şehir dışına gidiyoruz doktora biraz zor oluyor o yüzden sürekli cagirmiyor
Biri 18diğerleri kaçtı boyutu canım yakın mıydı hemen hemen. Benim 17-17-16Benim sağda iki solda iki taneydi ama korkuyorum dediğim gibi hepsi tutmaz herhalde. Hayır adet olursan adetliyken gel olmazsan da test için gelirsin zaten dedi biz şehir dışına gidiyoruz doktora biraz zor oluyor o yüzden sürekli cagirmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?