Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Amin kuzum cümlemizin inşallah. Ya bu ay kendimce planlı bir ilerleyisteydim ama kısmet işte. Olmazsa rahim filmi falan cektircem tüplere de baktiraym.[/QUOTE]
Canım ne durumdasın?? İyi misin

Erken gidince cikmayabiliyormus bana da acele etme dedi ama dayanamadım işte:-(
Benimde iğneden sonra 7. Günüm bakalım 7 gün daha nasıl geçicek. Birde yetmezmiş gibi çok kötü diş ağrısı çekiyorum apse yapmış ihtimallerden dolayı antibiyotikde kullanamıyorum eğer gebelik oluşduysa 3ay bu diş ağrısıyla nasıl geçer onuda bilmiyorum gebelik oluşsunda onada katlanırım diyorum

Kızlar doktor bana iğne falan aldırmadı klomen kullanan herkes iğne kullanmak zorunda mı kistleşmesin bide çatlamazsa falan gerçi gerek görürse pazartesi aldırır heralde inşallah iğne yok falan demezler eczanede

Canım çatlatma iğnesi vücutta hcg hormonu yapıyormuş yani yanılma payı olabilir. Umarım çatlatma iğnesinden değilde gebeliktendir. Çatlatma iğnesinden en az on gün sonra doğru sonuç alabilirsin.

Merhaba bende bu ay klomen kullandım ama doktorum kontrole filan çağırmadı catlatma iğnesi de vermedi 31-35.gün gel dedi ben 30.gün regli oldum doktorum bu hafta yokmuş muayene olamadım ama hastalığım 3 gün kahverengi pıhtı şeklinde geldi ve bitti benim hala kasik ağrım var neden olabilir bana yardımcı olursanız sevinirim

Bence doktorunu değiştir. İlgili değil gibi..

Yumurtaların Kaç mm deyken iğne oldun canım

Benim ki çağırdı pazartesi sabah bugün oldum iğneyi de görünce pek sevinmedi bence 3 yumurtayı bişe demedi ama öyle hissettim kaliteli mi dedim evet evet korkma dedi inş çatlar çatlamazsa kist olur dedi korktum açıkçası

Biri 18diğerleri kaçtı boyutu canım yakın mıydı hemen hemen. Benim 17-17-16

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…