- 20 Aralık 2016
- 131
- 122
- 53
İnşallah canım senin için dua edicemİnşallah işe yarar canım... Ben umutluyum klomendwn.. Eger tutmazsa bende tüp bebek denemeyi düşünüyorum yaza ama umarım iş oralara kalmaz..
Sağol canım Allah razı olsunİnşallah canım senin için dua edicem
Yerleşme kanamasıdır belki canım hemen ümidini kaybetmeKızlar ne durumdasınız? Var mı bu ay güzel haber alan. Ben malesef kahverengi akıntıyi gördüm bugün. Muhtemelen yarında tamamen kırmızılari görürüm çok heveslenmistim ama kısmet değilmiş:-( ya bana doktor adet olunca 2 veya 3. Gün gel dedi. Yarın ikinci gün sayılır yarın mı gitsem yoksa pazartesi mi bilemedim ? Hormonlara bakması için pazartesi geç mi olur ?
Adet tarihim ama mümkün mü öyle bişey? Çok koyu bir akinti değil aslında. Açık renk.Yerleşme kanamasıdır belki canım hemen ümidini kaybetme
Mümkün tabiki önemli olan rengi senin ayırt edebilmen lazım önceden olmuş muyduAdet tarihim ama mümkün mü öyle bişey? Çok koyu bir akinti değil aslında. Açık renk.
Yok canım ama bugün kırmızı şekilde gelmeye başladı yerlesme falan değil malesef. Pazartesi yine doktor yolu gözüktü. En başa döndüm yine ya. Koca bir ay daha nasıl geçecek:-(Mümkün tabiki önemli olan rengi senin ayırt edebilmen lazım önceden olmuş muydu
Canıımmm ne durumdasınÇok sevindim canım. İnşallah bu ay olursun hamile. Bende bekliyorum işte. Pazartesine kadar bekleyecem bakalım nolcak
Canım gebelik testi yaptın mı merak ettim se iBen beklemedeyim hala İğneden sora 12. Günüm normalde yarın regli olmam gerekiyo bakalım ne olacak bende ilk defa kullandım klomen ve ovitrelleyi hayırlısı olsun diyip bekliyorum
Yapmadım hala reglide olmadım pazartesiye kadar olmazsam şayet pazartesi kan vericem daha kesin. Dörtgündür regli sancsı çekiyorum ha oldum ha olucam diyeCanım gebelik testi yaptın mı merak ettim se i
Kaçıncı günü çatlama iğnesinin??Yapmadım hala reglide olmadım pazartesiye kadar olmazsam şayet pazartesi kan vericem daha kesin. Dörtgündür regli sancsı çekiyorum ha oldum ha olucam diyeAma gelen diden yok
Canım benim. işte bugun 4.günüm klomeni kullandım yarin son .benimde ilk defa bugun kasıklarım sizladi..inşAllah yumuşlar büyüyodur.O Orhanhulya canım merak ettim seni naptın?? Benim kasıklarda sızı oluyo arada galiba yumoşlar büyüyor
Vurulduğum günüde sayarsam 15. Gün regli döngüm 25 günKaçıncı günü çatlama iğnesinin??
endi derdimden seni hiç sormuyorum sen ne durumdasın canımVurulduğum günüde sayarsam 15. Gün regli döngüm 25 gün
Ayy canım hadi inş sen hamiş olabilirsin çünkü şimdiye olmalıydın yarın gebelik testi yapsan çıkabilir idrardaVurulduğum günüde sayarsam 15. Gün regli döngüm 25 gün
inşallah bugün bende öyle hissettim genelde regli zamanı göğüslerim komple acırdı hayatımda ilk defa sadece uçları çok hassaslaştı 3 gündür ve midem bulanmaya başladı bugün inşallah pisikolojik değildir. 30. Günü tamamlamak istediğim için yapmıyorum test varsa şayet 4 haftalık oluyo ozaman daha iyi çıkar. İdrar testlerine güvenmiyorum aylardım yıprattılar beni 3 gün öncede yaptım negatifti ama ben pozitif hissediyorum bugünAyy canım hadi inş sen hamiş olabilirsin çünkü şimdiye olmalıydın yarın gebelik testi yapsan çıkabilir idrarda
Doktorum bana eğer döllenme olmazsa birkaçgün sapma olabilir demişti canımKızlar iğneden sonra 14. Gün kesin adet olunuyor mu yani olmasi gereken 14. Gün mü adet olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?