Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Kızlar ne durumdasınız? Var mı bu ay güzel haber alan. Ben malesef kahverengi akıntıyi gördüm bugün. Muhtemelen yarında tamamen kırmızılari görürüm çok heveslenmistim ama kısmet değilmiş:-( ya bana doktor adet olunca 2 veya 3. Gün gel dedi. Yarın ikinci gün sayılır yarın mı gitsem yoksa pazartesi mi bilemedim ? Hormonlara bakması için pazartesi geç mi olur ?

Yerleşme kanamasıdır belki canım hemen ümidini kaybetme

Mümkün tabiki önemli olan rengi senin ayırt edebilmen lazım önceden olmuş muydu
Yok canım ama bugün kırmızı şekilde gelmeye başladı yerlesme falan değil malesef. Pazartesi yine doktor yolu gözüktü. En başa döndüm yine ya. Koca bir ay daha nasıl geçecek:-(

Kızlar klomen ile beraber kullandığınz herhangi bir ilaç var mı yumurta geliştirici

İ
Ayy canım hadi inş sen hamiş olabilirsin çünkü şimdiye olmalıydın yarın gebelik testi yapsan çıkabilir idrarda
inşallah bugün bende öyle hissettim genelde regli zamanı göğüslerim komple acırdı hayatımda ilk defa sadece uçları çok hassaslaştı 3 gündür ve midem bulanmaya başladı bugün inşallah pisikolojik değildir. 30. Günü tamamlamak istediğim için yapmıyorum test varsa şayet 4 haftalık oluyo ozaman daha iyi çıkar. İdrar testlerine güvenmiyorum aylardım yıprattılar beni 3 gün öncede yaptım negatifti ama ben pozitif hissediyorum bugün

Kızlar iğneden sonra 14. Gün kesin adet olunuyor mu yani olmasi gereken 14. Gün mü adet olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…