Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Valla canım sayende içim rahatladı yani 4 yumurta çok diye düşünüyordum strese girmiştim allah senden razi olsun inşallah bu ay hamile kalırsın allah gönlüne göre versin
İnşallah sende canım ben 3 taneyi görünce sevindim valla muayene ye almadan dua ettim inş 3-5 tane vardır diye

Kız bende az önce eşime okudum rastlayınca kadın aynı Benim gibiymiş 3 yumurtası oluşmuş klomenle yumurtanın hepsi döllenmiş bide 3. Yumurta ikiye bölünüp dördüze çoğalmışlar Allah bilir en iyisini canım

Evet işte bende onu görünce tedirgin oldum hakkımızda hayırlısı artık ne diyelim neyse Günlerimiz yakın ben çarşamba günü vuruldum igneyi.bilgi alışverişinde bulunabiliriz

Sen gidecek misin canım çatlamis mi diye baktirmak için çağırdı mi doktor

Çalışma bittimi canım siz de ben Pazartesi gideyim inş çatlamıştır ağrın varmı canm
Hayır canım daha devam artık benim ki süpriz olacak tamamen inşallah çatlamıştır. Evet canım şu an hafifledi ama iğneden sonra böyle dolu doluydu sanki yumurtaliklarim arada batıyordu. Senin var mı sancin

Canım çatlatma iğnesi vücutta hcg hormonu yapıyormuş yani yanılma payı olabilir. Umarım çatlatma iğnesinden değilde gebeliktendir. Çatlatma iğnesinden en az on gün sonra doğru sonuç alabilirsin.
Bende 11. Gun baktırdım pozitifti ama bugün negatif çıktı kısmet bende demek ki etkisini 14. Gün geçmiş etkisi.

Bende 11. Gun baktırdım pozitifti ama bugün negatif çıktı kısmet bende demek ki etkisini 14. Gün geçmiş etkisi.
Olabilir canım senin Klomenden pozitif çıkmış benim bir keresinde ne Klomen ne inofolic hiçbişey kullanmadığım ay pozitif çıktı idrarda. Kanda çıkmadı. Neden öyle oldu bilmiyorum belki de test bozuktu...

Olabilir sonuç olarak elde var 0 Rabbim hayırlısindan versin

Kızlar klomen bugün bitti ve kontrole geldim yumurtalar hiç büyümemiş dedi perşembe yine gel dedi doktor bu şekilde olupta yumurta büyüyenler var mı çok sitres oldum ben ya pko var bide bende büyümesi için ne yapabilirim ben

Dün yeni bitti klomen bugün kontrole çağırdı büyümemiş perşembe gel dedi tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…