- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
Valla canım sayende içim rahatladı yani 4 yumurta çok diye düşünüyordum strese girmiştim allah senden razi olsun inşallah bu ay hamile kalırsın allah gönlüne göre versincanım solda 2 sağda 1
Hepsini söylemedi en büyüğü 18 mm bunu baz alacağız dedi bende ilk defa kullandığım için ve hiç bilmediğim için sormadımBiri 18diğerleri kaçtı boyutu canım yakın mıydı hemen hemen. Benim 17-17-16
Valla canım sayende içim rahatladı yani 4 yumurta çok diye düşünüyordum strese girmiştim allah senden razi olsun inşallah bu ay hamile kalırsın allah gönlüne göre versin
Canım hepsi yakın boyutta olursa hepsi çatlarsa çoğul gebelik olurmuşValla canım sayende içim rahatladı yani 4 yumurta çok diye düşünüyordum strese girmiştim allah senden razi olsun inşallah bu ay hamile kalırsın allah gönlüne göre versin
Canım hepsi yakın boyutta olursa hepsi çatlarsa çoğul gebelik olurmuşBen ikizim olsun
ya canim ikiz tabi ki güzel bir şey bende isterim ama burada forumlarda 4üz filan gördüm tedirgin oldum acikcasi
Bir de ikiz olunca Sezeryan olmak gerekiyor gibi o da beni tedirgin eder. Neyse olsun fa artık kaç kaç olursa olsun ama dördüz ucuz hem zor hem tehlikeliCanım hepsi yakın boyutta olursa hepsi çatlarsa çoğul gebelik olurmuşBen ikizim olsun isterim ya
Evet işte bende onu görünce tedirgin oldum hakkımızda hayırlısı artık ne diyelim neyse Günlerimiz yakın ben çarşamba günü vuruldum igneyi.bilgi alışverişinde bulunabilirizKız bende az önce eşime okudum rastlayınca kadın aynı Benim gibiymiş 3 yumurtası oluşmuş klomenle yumurtanın hepsi döllenmiş bide 3. Yumurta ikiye bölünüp dördüze çoğalmışlarAllah bilir en iyisini canım
Sen gidecek misin canım çatlamis mi diye baktirmak için çağırdı mi doktorKız bende az önce eşime okudum rastlayınca kadın aynı Benim gibiymiş 3 yumurtası oluşmuş klomenle yumurtanın hepsi döllenmiş bide 3. Yumurta ikiye bölünüp dördüze çoğalmışlarAllah bilir en iyisini canım
Çalışma bittimi canım siz de ben Pazartesi gideyim inş çatlamıştır ağrın varmı canmEvet işte bende onu görünce tedirgin oldum hakkımızda hayırlısı artık ne diyelim neyse Günlerimiz yakın ben çarşamba günü vuruldum igneyi.bilgi alışverişinde bulunabiliriz
Çağırdı canım pazartesi sabahSen gidecek misin canım çatlamis mi diye baktirmak için çağırdı mi doktor
Hayır canım daha devam artık benim ki süpriz olacak tamamen inşallah çatlamıştır. Evet canım şu an hafifledi ama iğneden sonra böyle dolu doluydu sanki yumurtaliklarim arada batıyordu. Senin var mı sancinÇalışma bittimi canım siz de ben Pazartesi gideyim inş çatlamıştır ağrın varmı canm
Batma oluyo canım bu da etki ettiğini gösteriyorHayır canım daha devam artık benim ki süpriz olacak tamamen inşallah çatlamıştır. Evet canım şu an hafifledi ama iğneden sonra böyle dolu doluydu sanki yumurtaliklarim arada batıyordu. Senin var mı sancin
İnşallah canım umarım etki eder de artık kavuşuruz bebislerimizeBatma oluyo canım bu da etki ettiğini gösteriyor
Bende 11. Gun baktırdım pozitifti ama bugün negatif çıktı kısmet bende demek ki etkisini 14. Gün geçmiş etkisi.Canım çatlatma iğnesi vücutta hcg hormonu yapıyormuş yani yanılma payı olabilir. Umarım çatlatma iğnesinden değilde gebeliktendir. Çatlatma iğnesinden en az on gün sonra doğru sonuç alabilirsin.
Olabilir canım senin Klomenden pozitif çıkmış benim bir keresinde ne Klomen ne inofolic hiçbişey kullanmadığım ay pozitif çıktı idrarda. Kanda çıkmadı. Neden öyle oldu bilmiyorum belki de test bozuktu...Bende 11. Gun baktırdım pozitifti ama bugün negatif çıktı kısmet bende demek ki etkisini 14. Gün geçmiş etkisi.
Olabilir sonuç olarak elde var 0 Rabbim hayırlısindan versinOlabilir canım senin Klomenden pozitif çıkmış benim bir keresinde ne Klomen ne inofolic hiçbişey kullanmadığım ay pozitif çıktı idrarda. Kanda çıkmadı. Neden öyle oldu bilmiyorum belki de test bozuktu...
Haklısın canımOlabilir sonuç olarak elde var 0 Rabbim hayırlısindan versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?