Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Ayn
aynen ben 17 günü bekliyorum test için adet döngüsü ozaman 30 gün oluyo yani 4 hafta sonuç çıkar diye düşünüyorum ben
Bende 28 günde bir adet oluyorum yine adeti bekleyecegim o zaman adet günüm iğnenin 18. Günü olacak. Tabi önce adet olmazsam inşallah

Canım normalde 15.günü iğnenin adet olunuyo olmadıysan gecikmende uygun keşke yapıp bize hamileysen umut olsan herhangi bir belirtin var mı peki
Bugün ilkdefa öyle hissettim sadece göğüs uçlarımın acısı çok değişik daha önce hiç öyle olmamıştı ve akıntım var bende pek akıntı olmazdı

Bugün ilkdefa öyle hissettim sadece göğüs uçlarımın acısı çok değişik daha önce hiç öyle olmamıştı ve akıntım var bende pek akıntı olmazdı
Pazartesi yaptır o zaman canım sen test hadi inşallah vardır. Ben akintima guvenemiyorum çünkü ara ara oluyor

Ya işte o da var sonra insan negatif çıkınca yine de acaba diyor en iyisi beklemek. İnşallah oylesindir canım hislerine güven
İkigün önce test olumsuz çıkınca üzüldüm sonra baktık hala regli yok klomendenmi acaba dedim ama dedim ya göğüs ucunun hassasiyeti çok değişik regliden önceki acıması gibi değil ve akıntı yaşım 35 hiç böyle akıntım olmadım bugünde midem çok rahatsız ediyo vücüdumu tanıdığım kadarıyla bunlarda umutlanmama sebep oluyo hayırlısı rabbim kimseyi umutsuz ve kucağını boş bırakmasın

Canım oturduğun zaman bacaklarını büküp kendine çektiğinde batma oluyo mu benim belirtim buydu ilkinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…