- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
Hm anladım canım yani yine de 15 16 gün beklemek lazım kesin sonuç için o zamanDoktorum bana eğer döllenme olmazsa birkaçgün sapma olabilir demişti canım
aynen ben 17 günü bekliyorum test için adet döngüsü ozaman 30 gün oluyo yani 4 hafta sonuç çıkar diye düşünüyorum benHm anladım canım yani yine de 15 16 gün beklemek lazım kesin sonuç için o zaman
Canım kaçıncı günün bugün aynen 14. Gün belli oluyo test yapsanaaaaaaKızlar iğneden sonra 14. Gün kesin adet olunuyor mu yani olmasi gereken 14. Gün mü adet olmak
Bende 28 günde bir adet oluyorum yine adeti bekleyecegim o zaman adet günüm iğnenin 18. Günü olacak. Tabi önce adet olmazsam inşallahAyn
aynen ben 17 günü bekliyorum test için adet döngüsü ozaman 30 gün oluyo yani 4 hafta sonuç çıkar diye düşünüyorum ben
Kız yok 11. Gün bugün pazartesi yapsam mi acaba diyordum 13. Gün ama yapmayacagimCanım kaçıncı günün bugün aynen 14. Gün belli oluyo test yapsanaaaaaa
Benim 15. Günüm 17. Gün kan testi yapmak istiyorum yıpranmakdan yoruldum idrar testleri yüzündenCanım kaçıncı günün bugün aynen 14. Gün belli oluyo test yapsanaaaaaa
Bencede yapma canım pazartesi yaparsan testi yaz bize muhakkak.. belirtin var mı canım bel ağrısı ve akıntı gibi??Kız yok 11. Gün bugün pazartesi yapsam mi acaba diyordum 13. Gün ama yapmayacagim
Canım normalde 15.günü iğnenin adet olunuyo olmadıysan gecikmende uygun keşke yapıp bize hamileysen umut olsan herhangi bir belirtin var mı pekiBenim 15. Günüm 17. Gün kan testi yapmak istiyorum yıpranmakdan yoruldum idrar testleri yüzünden
Bence yapma canım ben 12. Gün yaptım negatifti ama ben hamileyim gibi hissediyorumKız yok 11. Gün bugün pazartesi yapsam mi acaba diyordum 13. Gün ama yapmayacagim
Bugün ilkdefa öyle hissettim sadece göğüs uçlarımın acısı çok değişik daha önce hiç öyle olmamıştı ve akıntım var bende pek akıntı olmazdıCanım normalde 15.günü iğnenin adet olunuyo olmadıysan gecikmende uygun keşke yapıp bize hamileysen umut olsan herhangi bir belirtin var mı peki
Ya işte o da var sonra insan negatif çıkınca yine de acaba diyor en iyisi beklemek. İnşallah oylesindir canım hislerine güvenBence yapma canım ben 12. Gün yaptım negatifti ama ben hamileyim gibi hissediyorum
inş hamişsindir canım ya peki akıntı ne zaman başladı canım bi de rengi beyaz mıBugün ilkdefa öyle hissettim sadece göğüs uçlarımın acısı çok değişik daha önce hiç öyle olmamıştı ve akıntım var bende pek akıntı olmazdı
Pazartesi yaptır o zaman canım sen test hadi inşallah vardır. Ben akintima guvenemiyorum çünkü ara ara oluyorBugün ilkdefa öyle hissettim sadece göğüs uçlarımın acısı çok değişik daha önce hiç öyle olmamıştı ve akıntım var bende pek akıntı olmazdı
İkigün önce test olumsuz çıkınca üzüldüm sonra baktık hala regli yok klomendenmi acaba dedim ama dedim ya göğüs ucunun hassasiyeti çok değişik regliden önceki acıması gibi değil ve akıntı yaşım 35 hiç böyle akıntım olmadım bugünde midem çok rahatsız ediyo vücüdumu tanıdığım kadarıyla bunlarda umutlanmama sebep oluyo hayırlısı rabbim kimseyi umutsuz ve kucağını boş bırakmasınYa işte o da var sonra insan negatif çıkınca yine de acaba diyor en iyisi beklemek. İnşallah oylesindir canım hislerine güven
İğneden iki gün sonra başladı rengi beyazİ
inş hamişsindir canım ya peki akıntı ne zaman başladı canım bi de rengi beyaz mı
İşte bende daha önce olmadığı için farkettim bendePazartesi yaptır o zaman canım sen test hadi inşallah vardır. Ben akintima guvenemiyorum çünkü ara ara oluyor
Canım oturduğun zaman bacaklarını büküp kendine çektiğinde batma oluyo mu benim belirtim buydu ilkindeİkigün önce test olumsuz çıkınca üzüldüm sonra baktık hala regli yok klomendenmi acaba dedim ama dedim ya göğüs ucunun hassasiyeti çok değişik regliden önceki acıması gibi değil ve akıntı yaşım 35 hiç böyle akıntım olmadım bugünde midem çok rahatsız ediyo vücüdumu tanıdığım kadarıyla bunlarda umutlanmama sebep oluyo hayırlısı rabbim kimseyi umutsuz ve kucağını boş bırakmasın
Kasıklarımda batma şişlik var benim genelde regli olunca ağrım olurdu öncesinde olmazdı ama dört gündür regli ağrısı gibi ağrım varCanım oturduğun zaman bacaklarını büküp kendine çektiğinde batma oluyo mu benim belirtim buydu ilkinde
Canım kaç yumurtadan iğne oldun kaç mmdiKasıklarımda batma şişlik var benim genelde regli olunca ağrım olurdu öncesinde olmazdı ama dört gündür regli ağrısı gibi ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?