- 20 Aralık 2016
- 131
- 122
- 53
Adetin 9. Günü iki yumurta vardı 13 mm sağda 14 mm solda 5gün sonrada çatlatma iğnesi oldumCanım kaç yumurtadan iğne oldun kaç mmdi
O arada tayinimiz diyarbakıra çıkınca tekrar doktora gidemedim iğneyi diyarbakırda oldum ama doktorum hergün bir milim büyüyo beş günde istenilen boyuta gelicek merak etme dedi. Çatlayıp çatlamadığına baktıramadım bile ama kasık ağrısından anladım iğne olduğum gün biri çatladı ertesi gün diye doktor ile telefonda konuştum hep ağrıı olduğunca çatlama gerçekleşiyomuşAdetin 9. Günü iki yumurta vardı 13 mm sağda 14 mm solda 5gün sonrada çatlatma iğnesi oldum
Canım iğne günü ölçümyapmadı mı çünkü hiç belli olmuyo yumoşun işi 18-20arası da çatlayabiliyo..hangi günler ilişki olsun dedi canım inş vardır bebişin canım yaAdetin 9. Günü iki yumurta vardı 13 mm sağda 14 mm solda 5gün sonrada çatlatma iğnesi oldum
Canım günde 1,5-2mm büyüyo demişti benim doktorda ki benim Çarşamba 12mm cumartesi 17mmdiO arada tayinimiz diyarbakıra çıkınca tekrar doktora gidemedim iğneyi diyarbakırda oldum ama doktorum hergün bir milim büyüyo beş günde istenilen boyuta gelicek merak etme dedi. Çatlayıp çatlamadığına baktıramadım bile ama kasık ağrısından anladım iğne olduğum gün biri çatladı ertesi gün diye doktor ile telefonda konuştum hep ağrıı olduğunca çatlama gerçekleşiyomuş
Test yapsana canım ben umutlandım senin içinAdetin 9. Günü iki yumurta vardı 13 mm sağda 14 mm solda 5gün sonrada çatlatma iğnesi oldum
İğneden 5 gün önce istanbuldan diyarbakıra geldik görev için ama doktorum gitme durumumu biliyodu ona göre hesaplayıp iğne tarihini söyledi iğneni sabah vurdur o akşam ve ertesi günü ilişki dediCanım iğne günü ölçümyapmadı mı çünkü hiç belli olmuyo yumoşun işi 18-20arası da çatlayabiliyo..hangi günler ilişki olsun dedi canım inş vardır bebişin canım ya
İğne tarihidnde benim yumurta 18 ve 19 olduİğneden 5 gün önce istanbuldan diyarbakıra geldik görev için ama doktorum gitme durumumu biliyodu ona göre hesaplayıp iğne tarihini söyledi iğneni sabah vurdur o akşam ve ertesi günü ilişki dedi
Yani ılmuştur heralde normal geliştilerse sayetİğne tarihidnde benim yumurta 18 ve 19 oldu
Bende umutlandım ama diyarbakırda çok yeniyim hiçbir yer bilmiyoruz eczane bile malüm buralarda karışık . Hafta sonu bir bitsin pazartesi iyi bir hastane bulup yaptırıcam inşallahTest yapsana canım ben umutlandım senin için
Ayy hadi ins canım hayırslisi olsun . Sen ümidini kaybetme ama çok da kendini kaptirma :) benimde klomen pazartesi bitiyor çarşamba kontrol var bakalım yumoslar büyüdü muİ
inşallah bugün bende öyle hissettim genelde regli zamanı göğüslerim komple acırdı hayatımda ilk defa sadece uçları çok hassaslaştı 3 gündür ve midem bulanmaya başladı bugün inşallah pisikolojik değildir. 30. Günü tamamlamak istediğim için yapmıyorum test varsa şayet 4 haftalık oluyo ozaman daha iyi çıkar. İdrar testlerine güvenmiyorum aylardım yıprattılar beni 3 gün öncede yaptım negatifti ama ben pozitif hissediyorum bugün
Amin canım inşallah allah gönlüne göre versin. İyi haberlerini bekliyoruzİkigün önce test olumsuz çıkınca üzüldüm sonra baktık hala regli yok klomendenmi acaba dedim ama dedim ya göğüs ucunun hassasiyeti çok değişik regliden önceki acıması gibi değil ve akıntı yaşım 35 hiç böyle akıntım olmadım bugünde midem çok rahatsız ediyo vücüdumu tanıdığım kadarıyla bunlarda umutlanmama sebep oluyo hayırlısı rabbim kimseyi umutsuz ve kucağını boş bırakmasın
İnşallah büyümüşlerdir hepinize dua ediyorumAyy hadi ins canım hayırslisi olsun . Sen ümidini kaybetme ama çok da kendini kaptirma :) benimde klomen pazartesi bitiyor çarşamba kontrol var bakalım yumoslar büyüdü mu
inşallah rabbin kimsenin kucağını boş bırakmasınAmin canım inşallah allah gönlüne göre versin. İyi haberlerini bekliyoruz
Canım bende beklemedeyim ama ben son 4-5 gündür yazdığın belirtileri yaşıyorum benim reglim 3 gün geçti yani iğneden sonra 16. Günüm.kafana takmamaya çalış desemde olmaz kendimden biliyorum allah yardımcın olsunarkadaşlar meraba araniza yeni katildim geçen sene bende ilk klomen tedavimde hamile kaldim fakat düşükle sonuçlandi simdi 3 aydir deniyoruz henüz 10 gün var adetime.Belirtiler var ama ben kendimi kandirmak istemediğim için görmemezlikten geliyorum.Kasıklarimda agri ve göğsümde onun dişinda beyaz akıntı var başka da bisey yok 1 hafta oldu daha ovulasyon geçeli bu kadar erken yaşanmaz heralde yine kendimi çok mu dinliyorum takmiyorum ama zaman zor geçiyo belki sizle daha kolay geçer diye umuyorum...
Canım bende beklemedeyim ama ben son 4-5 gündür yazdığın belirtileri yaşıyorum benim reglim 3 gün geçti yani iğneden sonra 16. Günüm.kafana takmamaya çalış desemde olmaz kendimden biliyorum allah yardımcın olsun
Merhaba test yapmadın mı 3 gün gecikmişCanım bende beklemedeyim ama ben son 4-5 gündür yazdığın belirtileri yaşıyorum benim reglim 3 gün geçti yani iğneden sonra 16. Günüm.kafana takmamaya çalış desemde olmaz kendimden biliyorum allah yardımcın olsun
Kız nerdesin meraktan çatlayıverecem şimdiÇok sevindim canım. İnşallah bu ay olursun hamile. Bende bekliyorum işte. Pazartesine kadar bekleyecem bakalım nolcak
Canım benim nette sıkıntı vardı heralde bu yazdıklarını yeni görebildim benn senide çok merak etmiştim üzülme herşeyin bi zamanı var elbetteki olacak kuzum buna inan allah tez zamanda nasip etsin inşallahYok canım ama bugün kırmızı şekilde gelmeye başladı yerlesme falan değil malesef. Pazartesi yine doktor yolu gözüktü. En başa döndüm yine ya. Koca bir ay daha nasıl geçecek:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?