Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

yapabilir canım bence sonucta çatlatma ignesi bhcg hormonu içeriyor

yapabilir canım bence sonucta çatlatma ignesi bhcg hormonu içeriyor
Bende öyle düşündüm de ama yine acaba dedim benim daha bugün dördüncü günüm on günüm daha var bakalım ne olacak çatlamadan yumurtam 23 mm olmuştu hayırlısı

Kızlaaar benim de ilacım dün bitti..şimdi yumurtaliklarim ne alem de çok merak ediyorum.. cuma günu kontrolüm var..İnşallah güzel haberlerle dönerim buraya.. hepimizin kucağı bebişlerle dolar inşALLAH..

Kızlaaar benim de ilacım dün bitti..şimdi yumurtaliklarim ne alem de çok merak ediyorum.. cuma günu kontrolüm var..İnşallah güzel haberlerle dönerim buraya.. hepimizin kucağı bebişlerle dolar inşALLAH..
Benimde dün bitti canım yarın kontrol var bakalım hayırlısı inşallah.. Ben hergün kuru incir ve fındık yiyorum birde folidoce içiyorum inş büyümüştür

O Orhanhulya tln arasta kızlar bugün alttan muayene oldum adetin 10. Günü ben çok umutlu değildim ama 3 adet yumoş varmış ve erken büyümüş klomen sayesinde inanamadım daha erkendi :) bu akşam çatlama iğnesi vurulacağım inşallah akşam 7 de.. Sonra cuma sabah 7 de ve artık gün aşırı ilişki olacakmış bakalım hayırlısı siz ne yaptınız

Canım bana iğneyi vurdurduğun gün başla ilişkiye dedi ama yanlış mı yani bu bana dediği

Aaa çok sevindim canim senin adına:))güzel haber alacagin icime doğmustu biliyomusun..tedavinin sonundada inşAllah hamile olursun canım..ben de cok umutluyum ..Allahım gonlumuze gore versin

Aaa çok sevindim canim senin adına:))güzel haber alacagin icime doğmustu biliyomusun..tedavinin sonundada inşAllah hamile olursun canım..ben de cok umutluyum ..Allahım gonlumuze gore versin
Ayy inş canım ya biraz şansım arttı 3 yumurta ile... Oldum iğnemi çok şükür artık tam gaz çalışmalar başlayacak 10 gün boyunca gün aşırı dedi doktor hadi hayırlısı sen ne zaman gidiyorsun kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…