- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723
Kan veremedim ama artık dayanamayıp mecburen idrar testi yaptım silik çiygiyi gördüm emin olmak için yarın sabah tekrar yapıcamtln arasta naptın canım gebelik testi yaptın mı?? Veya kan verdin mi
Clerablue diye test var internetten sipariş verdim o nekadarlık oldunuda gösteriyomuşKan veremedim ama artık dayanamayıp mecburen idrar testi yaptım silik çiygiyi gördüm emin olmak için yarın sabah tekrar yapıcam
yapabilir canım bence sonucta çatlatma ignesi bhcg hormonu içeriyorKızlar çatlatma iğnesi ğöğüslerde hassasiyet yapar mı? Özellikle göğüs uçlarımda ağrı var yani bu belirti olamaz diye düşünüyorum çünkü dört gün oldu daha iğneyi yaptıralı acaba çatlatma iğnesi m yapıyor bunu
hadi bakalım canım inşallah cok sevindim senin adınaKan veremedim ama artık dayanamayıp mecburen idrar testi yaptım silik çiygiyi gördüm emin olmak için yarın sabah tekrar yapıcam
Sağol canımm Allah kimseyi buruk bırakmasınhadi bakalım canım inşallah cok sevindim senin adına
Hamile misin canıımmmnKan veremedim ama artık dayanamayıp mecburen idrar testi yaptım silik çiygiyi gördüm emin olmak için yarın sabah tekrar yapıcam
Bende öyle düşündüm de ama yine acaba dedim benim daha bugün dördüncü günüm on günüm daha var bakalım ne olacak çatlamadan yumurtam 23 mm olmuştu hayırlısıyapabilir canım bence sonucta çatlatma ignesi bhcg hormonu içeriyor
Harika canım çok Sevindim büyük ihtimalle gebelik var bugüne kalmaz igne etkisi :) belirtin falan var mıydı?Kan veremedim ama artık dayanamayıp mecburen idrar testi yaptım silik çiygiyi gördüm emin olmak için yarın sabah tekrar yapıcam
hadi bakalım inşallah bol bol yumurtan oluşmuştur canımKızlaaar benim de ilacım dün bitti..şimdi yumurtaliklarim ne alem de çok merak ediyorum.. cuma günu kontrolüm var..İnşallah güzel haberlerle dönerim buraya.. hepimizin kucağı bebişlerle dolar inşALLAH..
Benimde dün bitti canım yarın kontrol var bakalım hayırlısı inşallah.. Ben hergün kuru incir ve fındık yiyorum birde folidoce içiyorum inş büyümüştürKızlaaar benim de ilacım dün bitti..şimdi yumurtaliklarim ne alem de çok merak ediyorum.. cuma günu kontrolüm var..İnşallah güzel haberlerle dönerim buraya.. hepimizin kucağı bebişlerle dolar inşALLAH..
Insallah canım guzel haberlerle donersin☺..bende incir yiyip duruyorummmmBenimde dün bitti canım yarın kontrol var bakalım hayırlısı inşallah.. Ben hergün kuru incir ve fındık yiyorum birde folidoce içiyorum inş büyümüştür
Canım inciri geceden zeytinyağına koy bir gece kalsın onu sabah ye oda çok faydalıymışInsallah canım guzel haberlerle donersin☺..bende incir yiyip duruyorummmm
Canım bana iğneyi vurdurduğun gün başla ilişkiye dedi ama yanlış mı yani bu bana dediğiO Orhanhulyatln arasta kızlar bugün alttan muayene oldum adetin 10. Günü ben çok umutlu değildim ama 3 adet yumoş varmış ve erken büyümüş klomen sayesinde inanamadım daha erkendi :) bu akşam çatlama iğnesi vurulacağım inşallah akşam 7 de.. Sonra cuma sabah 7 de ve artık gün aşırı ilişki olacakmış bakalım hayırlısı siz ne yaptınız
Aaa çok sevindim canim senin adına:))güzel haber alacagin icime doğmustu biliyomusun..O Orhanhulyatln arasta kızlar bugün alttan muayene oldum adetin 10. Günü ben çok umutlu değildim ama 3 adet yumoş varmış ve erken büyümüş klomen sayesinde inanamadım daha erkendi :) bu akşam çatlama iğnesi vurulacağım inşallah akşam 7 de.. Sonra cuma sabah 7 de ve artık gün aşırı ilişki olacakmış bakalım hayırlısı siz ne yaptınız
Canım bu akşam bana da yap dedi ne olur ne olmaz diye yani yanlış dememiş sanada inş tutar bebişler sen ne zaman oldun iğneCanım bana iğneyi vurdurduğun gün başla ilişkiye dedi ama yanlış mı yani bu bana dediği
Ayy inş canım ya biraz şansım arttı 3 yumurta ile... Oldum iğnemi çok şükür artık tam gaz çalışmalar başlayacak 10 gün boyunca gün aşırı dedi doktor hadi hayırlısı sen ne zaman gidiyorsun kontroleAaa çok sevindim canim senin adına:))güzel haber alacagin icime doğmustu biliyomusun..tedavinin sonundada inşAllah hamile olursun canım..ben de cok umutluyum ..Allahım gonlumuze gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?