İnşallah canım rabbim isteyen herkese de versin. Ben 10 martta vurdurdum iğneyi adetim 25 martta ama bana progestanda yazdı 19 da başlayacam günde birCanım bu akşam bana da yap dedi ne olur ne olmaz diye yani yanlış dememiş sanada inş tutar bebişler sen ne zaman oldun iğne
Neden yazdı progestan canım??? Bana hiç bişey yazmadıİnşallah canım rabbim isteyen herkese de versin. Ben 10 martta vurdurdum iğneyi adetim 25 martta ama bana progestanda yazdı 19 da başlayacam günde bir
Canım bende pko var düşük riski oluşabiliyor bundan kaynaklı o yüzden olası bi gebelikte rahmimi bebek için hazırlasın diye yazdı bide benden tahlil istedi progesteronum düşük çıktı ama daha 12.ci günde falandım yani ondan mıydı bilmiyorum artıkNeden yazdı progestan canım??? Bana hiç bişey yazmadı
Anladım canım pko olunca prpgesteron verildiğini bilmiyordum.. İnşallah hiç öyle bişeye gerek kalmaz.. Bana doktor vermedi ve prpgesteron için test falan yapmadı acaba bende de düşük mü hangi hormon testi ile tespit ediliyor o canım??Canım bende pko var düşük riski oluşabiliyor bundan kaynaklı o yüzden olası bi gebelikte rahmimi bebek için hazırlasın diye yazdı bide benden tahlil istedi progesteronum düşük çıktı ama daha 12.ci günde falandım yani ondan mıydı bilmiyorum artık
Ben de cuma günü gidicem canımAyy inş canım ya biraz şansım arttı 3 yumurta ile... Oldum iğnemi çok şükür artık tam gaz çalışmalar başlayacak 10 gün boyunca gün aşırı dedi doktor hadi hayırlısı sen ne zaman gidiyorsun kontrole
Valla canım progesteron baktı yumurtlama olmuş mu diye bakılan hormon varya o gebelik süresince artarak devam ediyor gebelik durumunda yeterince yüksek değilse düşük yapma riski var diye bu ilaca başlıyorlar bana erken başladı ne olur ne olmaz risk almayalım dedi büyük ihtimal hsmile kalırsın bebeği koruyalım dedi bilemiyorum artık hayırlısı bekleyip görecez artık inşallah tutar hepimizinkideAnladım canım pko olunca prpgesteron verildiğini bilmiyordum.. İnşallah hiç öyle bişeye gerek kalmaz.. Bana doktor vermedi ve prpgesteron için test falan yapmadı acaba bende de düşük mü hangi hormon testi ile tespit ediliyor o canım??
Korkma sen gerek görseydi verirdi sanada sen riskli değilsindir gerek görmemiştir canım dert etme bunu kendine boşa sitres olma zaten gebe kslırsan ki inşallah kalırsın bakılacak bu hormonlara ay senin ikiz oluyormuş bide ne güzel üç yumurta diyince içimden ikiz diye geçti birden :)Anladım canım pko olunca prpgesteron verildiğini bilmiyordum.. İnşallah hiç öyle bişeye gerek kalmaz.. Bana doktor vermedi ve prpgesteron için test falan yapmadı acaba bende de düşük mü hangi hormon testi ile tespit ediliyor o canım??
Ayy canım ağzını yerim senin önce hayırlısı tabi ama benimde gönlümden ikiz geçti bu ay nedenseKorkma sen gerek görseydi verirdi sanada sen riskli değilsindir gerek görmemiştir canım dert etme bunu kendine boşa sitres olma zaten gebe kslırsan ki inşallah kalırsın bakılacak bu hormonlara ay senin ikiz oluyormuş bide ne güzel üç yumurta diyince içimden ikiz diye geçti birden :)
Amin inşallah canım çok güzel olur ama iki tane bebiş :) allah gönlünden geçenin hayırlısını nasip etsin sanaAyy canım ağzını yerim senin önce hayırlısı tabi ama benimde gönlümden ikiz geçti bu ay nedenseinşallah ikimizinde yüzü gülsün canım çok bekledik Rabbim selamet etsin sonunu
Elazığdayım ben canım özel hastaneye gidiyorum devlet hastaneleri çok kalabalık oluyor maalesef kiKızlar nerelerdensiniz? Hangi hastanelere gidiyosunz :)
Çok haklısın cnm. Rabbim bu ay birbirimizr müjdelemeyi nasip etsinElazığdayım ben canım özel hastaneye gidiyorum devlet hastaneleri çok kalabalık oluyor maalesef ki
Amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim sen nerdensin pekiÇok haklısın cnm. Rabbim bu ay birbirimizr müjdelemeyi nasip etsin
Normalde vana gelinim orda oturuyorum ama şuan istanbulda ailmin yanndaym cnm tedavi olmak için :)Amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim sen nerdensin peki
Yeni mi başlayacaksın tedaviyeNormalde vana gelinim orda oturuyorum ama şuan istanbulda ailmin yanndaym cnm tedavi olmak için :)
Sanırım öyle olcak. Yani 1.5sene önce 3ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Bu defa baştan alır sanırımYeni mi başlayacaksın tedaviye
Hayırlısı olsun canım benimde bu ilk ayıydı bakalım iğnemide vurdurdum bekliyorum rabbim ne derse artık hakkımızda 25 adet tarihim umarım tutarda olmamSanırım öyle olcak. Yani 1.5sene önce 3ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Bu defa baştan alır sanırım
İnşallah btanem inşallah. Yaş kaç cnmHayırlısı olsun canım benimde bu ilk ayıydı bakalım iğnemide vurdurdum bekliyorum rabbim ne derse artık hakkımızda 25 adet tarihim umarım tutarda olmam
31 canım senin? Allah sanada isteyen herkesede çok bekletmeden tez zamanda nasip etsin bu site çok güzel çok iyi dostluklar arkadaşlıklar kurulabiliyor burda motive oluyor insan aynı şeyleri yaşayanlar birbirlerine daha çok destek olabiliyorlar bu güzel bişeyİnşallah btanem inşallah. Yaş kaç cnm
Aynen canım benim :) benim de yaşım 22. 6yıldır evliyim :) neredensin canım bnim?31 canım senin? Allah sanada isteyen herkesede çok bekletmeden tez zamanda nasip etsin bu site çok güzel çok iyi dostluklar arkadaşlıklar kurulabiliyor burda motive oluyor insan aynı şeyleri yaşayanlar birbirlerine daha çok destek olabiliyorlar bu güzel bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?