Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Canım bu akşam bana da yap dedi ne olur ne olmaz diye yani yanlış dememiş sanada inş tutar bebişler sen ne zaman oldun iğne
İnşallah canım rabbim isteyen herkese de versin. Ben 10 martta vurdurdum iğneyi adetim 25 martta ama bana progestanda yazdı 19 da başlayacam günde bir

Neden yazdı progestan canım??? Bana hiç bişey yazmadı
Canım bende pko var düşük riski oluşabiliyor bundan kaynaklı o yüzden olası bi gebelikte rahmimi bebek için hazırlasın diye yazdı bide benden tahlil istedi progesteronum düşük çıktı ama daha 12.ci günde falandım yani ondan mıydı bilmiyorum artık

Anladım canım pko olunca prpgesteron verildiğini bilmiyordum.. İnşallah hiç öyle bişeye gerek kalmaz.. Bana doktor vermedi ve prpgesteron için test falan yapmadı acaba bende de düşük mü hangi hormon testi ile tespit ediliyor o canım??

Valla canım progesteron baktı yumurtlama olmuş mu diye bakılan hormon varya o gebelik süresince artarak devam ediyor gebelik durumunda yeterince yüksek değilse düşük yapma riski var diye bu ilaca başlıyorlar bana erken başladı ne olur ne olmaz risk almayalım dedi büyük ihtimal hsmile kalırsın bebeği koruyalım dedi bilemiyorum artık hayırlısı bekleyip görecez artık inşallah tutar hepimizinkide

Korkma sen gerek görseydi verirdi sanada sen riskli değilsindir gerek görmemiştir canım dert etme bunu kendine boşa sitres olma zaten gebe kslırsan ki inşallah kalırsın bakılacak bu hormonlara ay senin ikiz oluyormuş bide ne güzel üç yumurta diyince içimden ikiz diye geçti birden :)

Ayy canım ağzını yerim senin önce hayırlısı tabi ama benimde gönlümden ikiz geçti bu ay nedense inşallah ikimizinde yüzü gülsün canım çok bekledik Rabbim selamet etsin sonunu

Ayy canım ağzını yerim senin önce hayırlısı tabi ama benimde gönlümden ikiz geçti bu ay nedense inşallah ikimizinde yüzü gülsün canım çok bekledik Rabbim selamet etsin sonunu
Amin inşallah canım çok güzel olur ama iki tane bebiş :) allah gönlünden geçenin hayırlısını nasip etsin sana

Kızlar nerelerdensiniz? Hangi hastanelere gidiyosunz :)

Sanırım öyle olcak. Yani 1.5sene önce 3ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Bu defa baştan alır sanırım
Hayırlısı olsun canım benimde bu ilk ayıydı bakalım iğnemide vurdurdum bekliyorum rabbim ne derse artık hakkımızda 25 adet tarihim umarım tutarda olmam

Hayırlısı olsun canım benimde bu ilk ayıydı bakalım iğnemide vurdurdum bekliyorum rabbim ne derse artık hakkımızda 25 adet tarihim umarım tutarda olmam
İnşallah btanem inşallah. Yaş kaç cnm

İnşallah btanem inşallah. Yaş kaç cnm
31 canım senin? Allah sanada isteyen herkesede çok bekletmeden tez zamanda nasip etsin bu site çok güzel çok iyi dostluklar arkadaşlıklar kurulabiliyor burda motive oluyor insan aynı şeyleri yaşayanlar birbirlerine daha çok destek olabiliyorlar bu güzel bişey

Aynen canım benim :) benim de yaşım 22. 6yıldır evliyim :) neredensin canım bnim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…