Ben yeni başladım canım tedaviye benim pkom var çok şükür hormonlar falan düştü adetlerim düzene bindi ama yeterince büyümeden çatlıyormuş yumurtam o sebepten klomen başlattı yeterince büyüyebilsinde tutsun diye bakalım beklemedeyim işte 23 mm olmuştu en son başkada vardı yumurta ama bi tanesi büyümüştü diğerleri için bişey demedi bunu görünce hemen çok iyi dedi ertesi gün çatlatma iğnesi olacaksın dedi iğneyi oldum sağ yumurtada da ağrı başladı orda da vardı büyük ihtimalleAy nerdensin demişim neden nedir niyr olmuyo
Merhaba bende serepone diye bir ilaç kullandım yarın dr kontrölüm var rahim filmi istedi çektiren varmı ? Acıyormu birde ikiz bebek için tavsiyeniz var mı 3 yıllık evliyim gurbetteyim dua edermisiniz ?Kızlar merhaba bende bu ay klomen kullandm adet olmam gereken tarih 14 üydü fakat ben dün yani 16sında adet oldum bu 2. Günm ama sadece kahverengi gelio yumurtalarımın biri 21 diğeri 27 cm olmuştu iğne vurdurdugumda bu nedir sizce?
Canım merhaba gebelik oluşdu çok sevinmiştim ama 4 gün önce düşükle sonuçlandı bugün doktora kontrole gittim tekrardan tahlillere başlandı fsh e2 vs 15 gün sonra sonucları alıcam ona göre 2 ay sonratüp bebek dedi doktor herşey silbaştan yanı bugün daha iyiyim psikolojik olarak ama bu önümüzdeki birkaçay çok istememe rağmen hayatımın merkezine koymicam artık. Hepiniz için dua edicem sizde bana edin olurmu burayada artık girmicem sağlıklı bir gebelik oluşana kadar çünkü yazılanları okudukça daha fazla içinde oluyorum kendimi resetliyorum anlicanız.. ama sizden inşallah iyi haberler alırım dualarım sizinletln arasta naptın canım gebelik testi yaptın mı?? Veya kan verdin mi
Ayy gerçekten mi bi an çok sevindim gebelik oldu deyince rabbim hayırlısını versin canım inş yine olur demekki o sagliksizmis düşük olduğu na göre. Bende yaza tüp bebek düşünüyorum ama öncesinde aşılama da yaptirabilirim üniversitede. . En güzeli buraya girmemek bende elimden geldiğince azaltacagim inş. Ederim tabiki canım yarın kandil rabbim elimizi boş göndermesin sende dualarını Esirgeme inş hamis olduğumuzda burda birbirimizi etiketleywlim :)Canım merhaba gebelik oluşdu çok sevinmiştim ama 4 gün önce düşükle sonuçlandı bugün doktora kontrole gittim tekrardan tahlillere başlandı fsh e2 vs 15 gün sonra sonucları alıcam ona göre 2 ay sonratüp bebek dedi doktor herşey silbaştan yanı bugün daha iyiyim psikolojik olarak ama bu önümüzdeki birkaçay çok istememe rağmen hayatımın merkezine koymicam artık. Hepiniz için dua edicem sizde bana edin olurmu burayada artık girmicem sağlıklı bir gebelik oluşana kadar çünkü yazılanları okudukça daha fazla içinde oluyorum kendimi resetliyorum anlicanız.. ama sizden inşallah iyi haberler alırım dualarım sizinle
Tamam canım Direkt tüp bebek dene bence aşılamada sonuç oranı daha düşük dualarımdasınAyy gerçekten mi bi an çok sevindim gebelik oldu deyince rabbim hayırlısını versin canım inş yine olur demekki o sagliksizmis düşük olduğu na göre. Bende yaza tüp bebek düşünüyorum ama öncesinde aşılama da yaptirabilirim üniversitede. . En güzeli buraya girmemek bende elimden geldiğince azaltacagim inş. Ederim tabiki canım yarın kandil rabbim elimizi boş göndermesin sende dualarını Esirgeme inş hamis olduğumuzda burda birbirimizi etiketleywlim :)
Tüp bebekten önce 1 kere düşüyorum canım bakalım nasip bende tutacağını sanmıyorum dua ediyorum inan tüm isteyenler için :)Tamam canım Direkt tüp bebek dene bence aşılamada sonuç oranı daha düşük dualarımdasın
Canım oluşan yumurtaların büyüklüğünü söylemiş miydi doktorun ?Kızlar ben salı günü doktordaydım klomen kullanmıştım çok yumurta var çok güzel dedi çatlatma iğnesi veremem çoğul gebelik riski olur gün aşırı ilişki dedi gönderdi ovulasyon testi ile takip yapıyorum hala yumurtlama olmadı nasıl iş anlamadım o kadar yumurta nereye gitti de benim ovulasyon pozitif olmuyor var mı bir fikri olan?
Yok canım söylemedi kendi doktorum yurt dışındaydı başka bir doktor yaptı kontrolü çatlatma iğnesi için ısrar ettim mümkün değil herşey gayet yolunda hiç gerek yok dedi. Önceki iki ay 18 19 mm olduğu zaman iğne vuruldu bana canım sanırım biraz daha büyümesi lazım senin yumurtalarınCanım oluşan yumurtaların büyüklüğünü söylemiş miydi doktorun ?
İğne vermemesi belki de iyidir boşuna hormon yüklemek istememiştir doktor sana. Günlük gelişme payını hesaba katıp çatlama olasılığını düşünmüştür belki. Ovülasyon testi hiç kullanmadım ben. Fakat ilaç kullanıyoruz neticede o testlerin doğruluğunu etkiliyor olabilir hormon durumumuz. Doktorun dediğini uygula ve kafanı rahat tut canım. Bana da doktor iğne vermedi bu arada. Bir tanesi çatlamış dedi . Salı günü tekrar çağırdı. Gün aşırı ilişki dedi. Ben de endişeliydim iğne niye Yok ya çatlamazsa diye . Olacak olan her halükarda olur zaten yumurta oluşmuş gerisi de gelir inşallah. Stres Yok.Yok canım söylemedi kendi doktorum yurt dışındaydı başka bir doktor yaptı kontrolü çatlatma iğnesi için ısrar ettim mümkün değil herşey gayet yolunda hiç gerek yok dedi. Önceki iki ay 18 19 mm olduğu zaman iğne vuruldu bana canım sanırım biraz daha büyümesi lazım senin yumurtaların
Ahh ahh stresten uzak durabilsem keşke... aslında hiç test falan yapmayıp gün aşırı ilişkiye devam etmek en iyisi galiba da o kadar ilaç kullandım yumurta oluştu ya çatlamazsa boşuna gidecek diye telaşım. Senin şansın yüksek canım bence bu ay hiç ara verme gün aşırı devam olacak inşallah :) Mersinli misin canım bu arada 33 gördüm sanki :)İğne vermemesi belki de iyidir boşuna hormon yüklemek istememiştir doktor sana. Günlük gelişme payını hesaba katıp çatlama olasılığını düşünmüştür belki. Ovülasyon testi hiç kullanmadım ben. Fakat ilaç kullanıyoruz neticede o testlerin doğruluğunu etkiliyor olabilir hormon durumumuz. Doktorun dediğini uygula ve kafanı rahat tut canım. Bana da doktor iğne vermedi bu arada. Bir tanesi çatlamış dedi . Salı günü tekrar çağırdı. Gün aşırı ilişki dedi. Ben de endişeliydim iğne niye Yok ya çatlamazsa diye . Olacak olan her halükarda olur zaten yumurta oluşmuş gerisi de gelir inşallah. Stres Yok.
Evet mersinliyim canımAhh ahh stresten uzak durabilsem keşke... aslında hiç test falan yapmayıp gün aşırı ilişkiye devam etmek en iyisi galiba da o kadar ilaç kullandım yumurta oluştu ya çatlamazsa boşuna gidecek diye telaşım. Senin şansın yüksek canım bence bu ay hiç ara verme gün aşırı devam olacak inşallah :) Mersinli misin canım bu arada 33 gördüm sanki :)
Ben de Mersinliyim canımEvet mersinliyim canımsen nerelisin? Bu arada sen de devam et gün aşırı ilişkiye o ovülasyon testlerini de ciddiye alma bence.
Öyle miBen de Mersinliyim canımaynen canım devam ediyorum biraz yorulacağız mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?