Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Öyle mi çok sevindim. Hemşehriyiz. Bu arada yumurta çatlaması için günde bir iki tane kuru incir ve havuç tüket canım. Normalde kür yapıyorlar ama ben öyle yiyorum. Sana da şifa olur belki.
Ben de sevindim canım ben kür yapmaya korkuyorum ilaç içiyorum sıkıntı olur diye ama tavsiyeni dinlerim havuç yerim :)

Merhabalar dr bana bugün klomen verdi adetin 5. Günü kullan 5 gün 2 kere günde. Gün verdi Gel diye. 2 gün sonra başlayacam çok heyecanlıyım. Adet düzensizliği hormon bozukluğu vardı bu ay cyclo kullandım. BakaLım inşallah faydasını görürüm.

Peki adet bitikten sonra eşimle beraber olacak mıyım ilaç bitmeden benim kafam karışık dr sormayı unuttum o da bişey demedi

Peki adet bitikten sonra eşimle beraber olacak mıyım ilaç bitmeden benim kafam karışık dr sormayı unuttum o da bişey demedi
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlı sonuç elde edersin. Ben de klomene bu ay başladım fakat doktorum adetin 2. Günü başla demişti . Günde iki defa bir de inofolic vermişti. Sana da yazdı mı doktorun ? Burada okuduklarım hep 2. Veya 3. Günü başlamışlar klomene. Doktorun neden öyle dedi acaba ? İlaç bittikten 3 gün sonra kontrole gittim doktora yumurta için. Doktorum bana adet bitiminde bir defa ilişkiye girin demişti. Zaten ilişkiden 3 gün sonra ilaç bitiminden de 3 gün sonra olduğu için doktora gittim. 3 yumurta oluşmuştu. Biri çatlamış hatta.

Bir de kontrolden sonra ilişki takvimi verdi doktor. Yarın için tekrar çağırdı kontrole.
Adetin 5. Günü başla günde iki defa iç bitince gel diye gün verdi başka da bişi demedi ben de sormadım. Foruma girip araştırıyorum BakaLım. Folbiol yazdı günde 1 defa. Bu arada bi kaç ay önce kuzenim klomenle hamile kaldı darısı başımıza

İnşallah canım, amiiin :) adetin kaç gün sürüyor normalde ?

İnşallah canım, amiiin :) adetin kaç gün sürüyor normalde ?
7 / 8 gün arası sürüyor canım. Biz 3 yıl olacak istiyoruz kaç dr a gittim hiçbiri doğru düzgün tedavi vermedi. Tatmin olmadım. Biri şeker var olmaz biri kolestrol tansiyon tiroid vs vs adetlerim son 6 ay 15 günde 1 oluyırdu. 2 Aydır cyclo prognoya ile düzene girdi ve şimdiki dr a başladım. O da sadece çok düşünme rahat ol dedi herşey kafanda bitiyor. Haklı da sanki. Bu arada bir oğlum var 6 yasına girecek inşallah şimdi diyorum ki iyi ki hiç korunmadan yapmışım onu. BakaLım buradan haberleşiriz artık

Sen doktorunun dediğini yap sadece ilişki için kontrolü bekle istersen. Zaten takvim verecektir o kontrolden sonra. Yumurta sayısına bakıp. Allah bağışlasın bu arada inşallah kardeş gelir oğluna.

Öyle yapayım değil mi. İnsan çok tedirgin oluyor ya yanlış bişey yaparsam diye İnşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin

Canım ilk denemede hamile kalırsın inşallah bende klomen kullandım 5.gün başlayıp günde 2 tane ilk denememde bende cyclo kullandım nasip olmadı bu ay da deniyoruz bakalım Allah hepimize nasip eder inşallah

Canım ilk denemede hamile kalırsın inşallah bende klomen kullandım 5.gün başlayıp günde 2 tane ilk denememde bende cyclo kullandım nasip olmadı bu ay da deniyoruz bakalım Allah hepimize nasip eder inşallah
Amin amin inşallah

Mrb 1 buçuk senelık evlıyım 1 düşük yaptm bir sene oldu ve dün doktora gittim banada klomen başlattı bugün adetn 2. Günü 5. Gün başla günde 2 sefer verdi acaba kullanım bitince kacgün sonra gitmeliym doktra

Kızlar merhaba bugün kontrole gittim. Bir yumurtam istenilen büyüklüğe ulaşmış. 19 mm dedi doktor. Diğer yumurtalar nereye gitti acaba ? Çatlatma iğnesi otrivelle verdi. Yarın 12'de iğneyi yapmamı söyledi. Heyecan yaptım biraz...Dua edin lütfen ilk bebeğimiz olacak nasip olursa eğer.

İnşallah istediğin gibi olur canım. Hepimizin duası Gaye'si bu yönde ben de size burdan hayırlı haber vermeyi. COk istedim BakaLım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…