Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Canım bir yumurta yeter Allah nasip ederse hiç takma tek yumurta diye son adet tarihin ne zamandı canım?

Canım bir yumurta yeter Allah nasip ederse hiç takma tek yumurta diye son adet tarihin ne zamandı canım?
Haklısın canım sanırım hesap kitap yapmaktan tevekkül etmeyi ihmal ediyoruz sanki her şey bizim elimizdeymiş gibi yanılgıya kapılıyoruz. Son adet tarihim 23 Mart canım. 28 günde bir adet olurum hep. En fazla 1 gün erken olur o kadar.klomene de adetin 2. Günü başlamıştım.

Çok doğru diyorsun canım bu kadar üstüne düşmeyip Allah'ın vereceği zamanı beklesek daha çabuk gelir bebekler ama yapamıyoruz ki... benim 19 mart canım son adet tarihim 9.gün klomen bitti 10.gün takibe gittim ne halde şuan yumurtalar bilmiyorum ama sanki daha yumurtlama olmadı gibi geliyor bana olmayacak bu ay da galiba

Doktor bişey demedi mi canım yumurtalar hakkında ? Klomen bitiminde oluşan yumurtaları söylemesi gerek sanırım.

Doktor bişey demedi mi canım yumurtalar hakkında ? Klomen bitiminde oluşan yumurtaları söylemesi gerek sanırım.
Ölçü vermedi canım çok yumurta var iki taraftanda birer tanesi çok iyi gün aşırı ilişkiye gir iğne olmaz dedi bu kadar tekrar da gitmedim. Gitseydim keşke bugün ya kafayı yiyeceğim bu gidişle

Ölçü vermedi canım çok yumurta var iki taraftanda birer tanesi çok iyi gün aşırı ilişkiye gir iğne olmaz dedi bu kadar tekrar da gitmedim. Gitseydim keşke bugün ya kafayı yiyeceğim bu gidişle
İlaç bitiminde ben 3. Gün ve 6. Gün kontrole gittim. İki defa sen de istersen tekrar git canım . Birden fazla yumurta birden fazla şans demek hadi inşallah gelsin bebişler

İlaç bitiminde ben 3. Gün ve 6. Gün kontrole gittim. İki defa sen de istersen tekrar git canım . Birden fazla yumurta birden fazla şans demek hadi inşallah gelsin bebişler
Valla ya keşke gitseydim geçti artık sanki bilemedim devlete mi gidiyorsun özele mi canım memnun musun doktorundan?

Valla ya keşke gitseydim geçti artık sanki bilemedim devlete mi gidiyorsun özele mi canım memnun musun doktorundan?
Ben özele gidiyorum canım, bulunduğumuz ilçede devlet hastahanesinde hastahane ve doktor koşulları biraz yetersiz o sebeple özele gidiyorum. İlk defa hormon testi yaptırdım bir ay adet kanamam bir tuhaf oldu az geldi diye Devlet hastahanesindeki doktor fsh 10,38 çıktı diye bana menapozlu kadın değeri dedi. Çocuğun olmaz dedi. Ve bunu pat diye söyledi.başından savar gibi Yıkıldım o an ki evliliğimin ilk ayında hamile kalmıştım beklemiyorduk ağır ilaç antibiyotik kullandığım için 4 haftalıkken sonlandırmak zorunda kalmıştık. Kese vs oluşmuştu :-( devlet hastahanesinde öyle bir doktorla karşılaşınca bir daha devlet hastahanesine gitmeme kararı aldım. Özel hastahanedeki doktorum sağolsun demoralize etmeden söylüyor her şeyi. Çok memnunum.

Canım çok üzüldüm Allah sabır versin bir kere olmuş yine olur doktor çok önemli gerçekten ağızlarından çıkan her kelime bizi etkiliyor. Ben de özele gidiyorum ama pek de memnun sayılmam ama fazla seçenek yok

Günaydın kızlar. Bence sabır edip acele etmeyelim. Ki ben daha yani bugün başlıyorum ilaca ve gelişim süreci hakkında çok tereddüt ve heyecanlıyım. Şöyle ki ben genelde çok erken adet oluyorum ya yine öyle olursa diye düşünmekten kendimi alamıyorum ama olumsuz da düşünmek istemiyorum BakaLım

Günaydın hayırlı olsun tedavin inşallah sonuç alırsın elinde geldikçe düşünme canım iyi olacak her şey diyelim iyi olsun

Haklısın canım bazen düşüncesizce söylenen sözler o kadar etkiliyor ki insanı. Başka bi doktor her şey yolunda hiç bir sorun yok demesine rağmen hala aklımda o diğer doktorun söyledikleri ve endişeliyim o yüzden . Hakkımızda hayırlısı. Canım sen de mi ilçedesin yoksa ? Özel hastahane seçeneği yok demişsin.

Günaydın canım tedavin hayırlı olsun inşallah kısa sürede olumlu sonuç alırsın. Sabretmekten ve iyi düşünmekten başka çaremiz Yok. Ben de bu ay ilk defa klomen+inofolic kullandım. Bugün de çatlatma iğnemi olacağım inşallah.

Yok canım ben ilçede değilim Hatay'da yaşıyorum özel hastaneler var ama eşim erkek doktora izin vermiyor bayan doktor da az :)

Ben kendim isteyeceği. İnşallah eğer yumurtam oluşmussa vursun diye. Bennim Dr çok anlayışlı devlette
Yumurtalar istenen büyüklüğe gelmişse ve çatlamamışsa doktorun yazar mutlaka iğneyi canım. Ama sen yine de söyle zaten . Bir de kuru incir ye günde birkaç tane. Havuç ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…