Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Kızlar bugün 12:00 de çatlatma iğnemi oldum . Kasığımın sağ taraFında ağrılı batmalar oluyor son bir saattir. Normal mi bu ? İğne kullanan arkadaşlar sizde de olmuş muydu böyle şeyler ?

Kızlar bugün 12:00 de çatlatma iğnemi oldum . Kasığımın sağ taraFında ağrılı batmalar oluyor son bir saattir. Normal mi bu ? İğne kullanan arkadaşlar sizde de olmuş muydu böyle şeyler ?
Olmuştu bende de canım inşallah gebeliğine vesile olur bu ay tedavin iğne çok ağrı yapmıştı bende hemde günlerce şimdi bekleme zamanı 14 gün sonra güzel haberi alırsın inşallah

Olmuştu bende de canım inşallah gebeliğine vesile olur bu ay tedavin iğne çok ağrı yapmıştı bende hemde günlerce şimdi bekleme zamanı 14 gün sonra güzel haberi alırsın inşallah
Ağrım çok şiddetli ve sürekli değil ama ara sıra hissettiriyor kendisini. Âmin Allah razı olsun canım. İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız.

kızlar sağ tarafta 3 yumurta vardı ovulasyon testi yaptıgımda çift çizgiydi bi gün sonra çizgi teke düştü üçü aaynı andamı çatladı bu durumda yardım edin lütfen

Birşey soracağım.beyaz yumurta akı kıvamında akıntım oluyor. Bugün klomenin de son günü. Normal mi bu akıntı

Kızlar merhaba hepinize ben bu ay ilk defa klomen kullandım beyaz akıntım oluyor Dun klomen bitti yarın doktora gidicem insallah olur 26 günde bir adet görüyorum bazen 25 günde bir oluyor iyice kafayı kırdım Allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar bende klomen kullandım kist oluştu şimdi reglim bitti ama kist hala duruyor ilaçda alamıyorum özel bir durumum var (lupus hastasıyım) kendiliğinden kistin geçmesini bekliycem aşılamam ertelendi şuan .. benim sormak istediğim dopal yolla kist nasıl yok edilir acaba birde klomen kulladıktan sonraki ay etkisi devam edermi...

Arkadaşlar bende bgn doktora gittim.. yumurtam 13 mm olmuş.. perşembe yeniden çağırdı kontrol etmek için.. günlük 1.2 mm büyüyormuş ortalama.. 18 -19 mm olduğu zaman çatlatma iğneni yaparız dedi..

Canim benimde kıstım vardı ama klomenden değil soğan kuru yaptım geçti doktor ilaç vermemişti kist icin adet de gider demişti bende soğan kuru yaptım sonra kontrole gittim gitmişti doktor ilaç falan içtin mi dedi bende Yok dedim yanı soğan kuru çok iyi

sağol canım cvp için tşk ederim..

Selam kızlar dr dan çıktım şimdi sağ over 7 mm olmuş pazartesi tekrar gel dedi az mı büyümüş klomenin 3. Gün bitişi bu

kızlar merhaba. ben de pco hastasıyım. bu ay klomen kullandım ilk defa. bu sabah bitti ilacım.. ve soğan kürüne de bugun başladım kistleri eritiyormuş. bi arkadaşım da pco idi . kullanmış dr a gitmiş dr bişey kalmamış hiç kist yok demiş. belki işe yarar. arada bi sağ ve sol overim ağrıyor. yumurtalar büyüyor heralde bilemiyorum. dr haftaya pzt gel kontorl edelim dedi .. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin

Amin inşallah. Ben de biraz üzüldüm az büyümüş geldi bana ilaç biteli 3 gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…