- 26 Mart 2017
- 362
- 202
- 18
Olmuştu bende de canım inşallah gebeliğine vesile olur bu ay tedavin iğne çok ağrı yapmıştı bende hemde günlerce şimdi bekleme zamanı 14 gün sonra güzel haberi alırsın inşallahKızlar bugün 12:00 de çatlatma iğnemi oldum . Kasığımın sağ taraFında ağrılı batmalar oluyor son bir saattir. Normal mi bu ? İğne kullanan arkadaşlar sizde de olmuş muydu böyle şeyler ?
Ağrım çok şiddetli ve sürekli değil ama ara sıra hissettiriyor kendisini. Âmin Allah razı olsun canım. İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız.Olmuştu bende de canım inşallah gebeliğine vesile olur bu ay tedavin iğne çok ağrı yapmıştı bende hemde günlerce şimdi bekleme zamanı 14 gün sonra güzel haberi alırsın inşallah
Bir anda giriyordu bende de canım batma gibiydi.inşallah canımAğrım çok şiddetli ve sürekli değil ama ara sıra hissettiriyor kendisini. Âmin Allah razı olsun canım. İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız.
Hadi hayırlı olsun iğnen Güzel haberler ver bizeAğrım çok şiddetli ve sürekli değil ama ara sıra hissettiriyor kendisini. Âmin Allah razı olsun canım. İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız.
İnşallsh canım benim. Çok teşekkür ederim. :)Hadi hayırlı olsun iğnen Güzel haberler ver bize
Bende de olmuştu canım klomenden sonra ama. Erken yumurtlamış olabilirsin.Birşey soracağım.beyaz yumurta akı kıvamında akıntım oluyor. Bugün klomenin de son günü. Normal mi bu akıntı
Canım iğne ücretli mi yoksa devlet karşılıyor mıBende de olmuştu canım klomenden sonra ama. Erken yumurtlamış olabilirsin.
İğneyi devlet karşılıyor canım özel hastahaneye gitmiştim ben rapor düzenlediler öyle aldım iğnemi. 12 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.Eşimle beraber olay. Bilemedim
Canım iğne ücretli mi yoksa devlet karşılıyor mı
Canim benimde kıstım vardı ama klomenden değil soğan kuru yaptım geçti doktor ilaç vermemişti kist icin adet de gider demişti bende soğan kuru yaptım sonra kontrole gittim gitmişti doktor ilaç falan içtin mi dedi bende Yok dedim yanı soğan kuru çok iyikızlar bende klomen kullandım kist oluştu şimdi reglim bitti ama kist hala duruyor ilaçda alamıyorum özel bir durumum var (lupus hastasıyım) kendiliğinden kistin geçmesini bekliycem aşılamam ertelendi şuan .. benim sormak istediğim dopal yolla kist nasıl yok edilir acaba birde klomen kulladıktan sonraki ay etkisi devam edermi...
sağol canım cvp için tşk ederim..Canim benimde kıstım vardı ama klomenden değil soğan kuru yaptım geçti doktor ilaç vermemişti kist icin adet de gider demişti bende soğan kuru yaptım sonra kontrole gittim gitmişti doktor ilaç falan içtin mi dedi bende Yok dedim yanı soğan kuru çok iyi
Amin inşallah. Ben de biraz üzüldüm az büyümüş geldi bana ilaç biteli 3 gün oldukızlar merhaba. ben de pco hastasıyım. bu ay klomen kullandım ilk defa. bu sabah bitti ilacım.. ve soğan kürüne de bugun başladım kistleri eritiyormuş. bi arkadaşım da pco idi . kullanmış dr a gitmiş dr bişey kalmamış hiç kist yok demiş. belki işe yarar. arada bi sağ ve sol overim ağrıyor. yumurtalar büyüyor heralde bilemiyorum. dr haftaya pzt gel kontorl edelim dedi .. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?