Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Amin inşallah. Ben de biraz üzüldüm az büyümüş geldi bana ilaç biteli 3 gün oldu
canım normalde kaç günde bir regl oluyorsun, belki o yğzden geç büyümüştür. benimkiler ne oldu çok merak ediyorumyumurta akı gibi akıntım başlamadı daha ama bugun vücut ısım düşük çıktı belki az kalmıştır ovulasyona

Ben çatlatma iğnesi olmadım ama dün yumurta akı gibi akıntım geldi yumurtalıklarıma baktırmaya gidemedim bu gün birazdan gidicem doktora dünü değerlendirdim insallah hepimiz bu ay hamile kalırız çok üzülüyorum Evet adet olamana da bağlı olabilir birde canim

Kızlar dün gittim 22 mm olmuş yumurtam persembe cumartesi pazartesi kesin iliski dedi bende geceyi de değerlendirdim bugün de değerlendirip cumartesi tekrar

merhaba arkadaşlar,

bende erkek bebeğim olsun diye bi tedaviye başladım.
gecen hafta 5 gün klomen içtim günde 1 adet,dün adetimin 12. günü idi dr gittim 3 yumurtam oluşmuş.
dr çatlatma iğnesi yaptı ve bu tedavi ile ikiz olabilme ihtimali çok yüksek haberin olsun dedi.
13-14-16 gecesi ilişki takvimi verdi...

acaba olurmu bilmiyorum

Benim ki çatlatma iğnesi vermedi bugün cumartesi be pazar kesin iliski dedi benim de 22 mm olmuş iğne dedim gerek Yok dedi bu ay çok ümitliyim ben senin de insallah olur arkadasım kalbinden geçen dileğin

Olur canim neden olmasin iliskiden sonra 1 saat yat hic kalkma bir gun arayla hep devam et iliskiyi 16 sindan sonrasini da bos birakma sakin

Kızlar bugün 12:00 de çatlatma iğnemi oldum . Kasığımın sağ taraFında ağrılı batmalar oluyor son bir saattir. Normal mi bu ? İğne kullanan arkadaşlar sizde de olmuş muydu böyle şeyler ?
Canım nasılsın gelişme var mı iğneyi vurulmalı 8 gün oldu seni merak ettim

Canım nasılsın gelişme var mı iğneyi vurulmalı 8 gün oldu seni merak ettim
Merhaba canım , bir değişiklik yok adet günümü bekliyorum sadece. Ara ara kasıklarım ağrıyor kramp gibi. Onun dışında herşey aynı. Bi de canım tuzlu domates istiyor hep Geçen ay her şeyi gebeliğe yormuştum sonra üzüldüm bu ay vücudumu dinlememeye çalışıyorum. 20 nisan da adet olmam gerek normale göre . Olmazsam öyle test yapmayı düşünüyorum. Sabırsızlıkla bekliyorum. Sende durumlar nasıl canım ?

Hayırlısı olur inşallah canım. Ben de aynı pazartesi tekrar gideceğim onu bekliyorum. 7 mm büyümüş yumurta sağda. Umutsuz gibiyim. İncir kürü. Yapıyorum 2 gundur. Haberdar et beni yaz burya gelişmeleri

Hiç umutsuz olma o sen gidene kadar buyur canım olgunlaşır Allah'ın izniyle

14 sonra canim adetim 21. Gün de gidip Protestan testi yaptırcam yumurtalama olmuş mu diye dün gece kasiklarim belim bayagi agridi catlamistir insallah diye unut ediyorum
İnşaşlah ya çok istiyorum hepimizin dileği gerçekleşir inşalalh benim bi oğlum var 3 yıldır da Yenisi için çalışıyoruz ama olmuyor

İnşaşlah ya çok istiyorum hepimizin dileği gerçekleşir inşalalh benim bi oğlum var 3 yıldır da Yenisi için çalışıyoruz ama olmuyor
BeniM 3 tane kürtajım var karnım da olduler hep sebebi bilinmiyor bende şimdi cok istiyorum hiç bir sorun yok inşa olur bu ay o güzel haberleri birbirimize veririz insallah Allah'ın izniyle

Çok stres yapıyorum. Aslında dr hiç kasma dedi ama insanın elinde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…