- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
canım normalde kaç günde bir regl oluyorsun, belki o yğzden geç büyümüştür. benimkiler ne oldu çok merak ediyorumAmin inşallah. Ben de biraz üzüldüm az büyümüş geldi bana ilaç biteli 3 gün oldu
Benim ki çatlatma iğnesi vermedi bugün cumartesi be pazar kesin iliski dedi benim de 22 mm olmuş iğne dedim gerek Yok dedi bu ay çok ümitliyim ben senin de insallah olur arkadasım kalbinden geçen dileğinmerhaba arkadaşlar,
bende erkek bebeğim olsun diye bi tedaviye başladım.
gecen hafta 5 gün klomen içtim günde 1 adet,dün adetimin 12. günü idi dr gittim 3 yumurtam oluşmuş.
dr çatlatma iğnesi yaptı ve bu tedavi ile ikiz olabilme ihtimali çok yüksek haberin olsun dedi.
13-14-16 gecesi ilişki takvimi verdi...
acaba olurmu bilmiyorum
Olur canim neden olmasin iliskiden sonra 1 saat yat hic kalkma bir gun arayla hep devam et iliskiyi 16 sindan sonrasini da bos birakma sakinmerhaba arkadaşlar,
bende erkek bebeğim olsun diye bi tedaviye başladım.
gecen hafta 5 gün klomen içtim günde 1 adet,dün adetimin 12. günü idi dr gittim 3 yumurtam oluşmuş.
dr çatlatma iğnesi yaptı ve bu tedavi ile ikiz olabilme ihtimali çok yüksek haberin olsun dedi.
13-14-16 gecesi ilişki takvimi verdi...
acaba olurmu bilmiyorum
Canım nasılsın gelişme var mı iğneyi vurulmalı 8 gün oldu seni merak ettimKızlar bugün 12:00 de çatlatma iğnemi oldum . Kasığımın sağ taraFında ağrılı batmalar oluyor son bir saattir. Normal mi bu ? İğne kullanan arkadaşlar sizde de olmuş muydu böyle şeyler ?
Merhaba canım , bir değişiklik yok adet günümü bekliyorum sadece. Ara ara kasıklarım ağrıyor kramp gibi. Onun dışında herşey aynı. Bi de canım tuzlu domates istiyor hepCanım nasılsın gelişme var mı iğneyi vurulmalı 8 gün oldu seni merak ettim
Bana iğne vermedi doktor 22 mm yumurta catlamistir insCanım nasılsın gelişme var mı iğneyi vurulmalı 8 gün oldu seni merak ettim
Hiç umutsuz olma o sen gidene kadar buyur canım olgunlaşır Allah'ın izniyleHayırlısı olur inşallah canım. Ben de aynı pazartesi tekrar gideceğim onu bekliyorum. 7 mm büyümüş yumurta sağda. Umutsuz gibiyim. İncir kürü. Yapıyorum 2 gundur. Haberdar et beni yaz burya gelişmeleri
Adetine çok var moBana iğne vermedi doktor 22 mm yumurta catlamistir ins
14 sonra canim adetim 21. Gün de gidip Protestan testi yaptırcam yumurtalama olmuş mu diye dün gece kasiklarim belim bayagi agridi catlamistir insallah diye unut ediyorumAdetine çok var mo
İnşaşlah ya çok istiyorum hepimizin dileği gerçekleşir inşalalh benim bi oğlum var 3 yıldır da Yenisi için çalışıyoruz ama olmuyor14 sonra canim adetim 21. Gün de gidip Protestan testi yaptırcam yumurtalama olmuş mu diye dün gece kasiklarim belim bayagi agridi catlamistir insallah diye unut ediyorum
BeniM 3 tane kürtajım var karnım da olduler hep sebebi bilinmiyor bende şimdi cok istiyorum hiç bir sorun yok inşa olur bu ay o güzel haberleri birbirimize veririz insallah Allah'ın izniyleİnşaşlah ya çok istiyorum hepimizin dileği gerçekleşir inşalalh benim bi oğlum var 3 yıldır da Yenisi için çalışıyoruz ama olmuyor
Evet bende öyleyim bu insallah bu ay tutar da allahım çöm istiyorum ya insallah olur canimÇok stres yapıyorum. Aslında dr hiç kasma dedi ama insanın elinde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?