Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Amin canım benim Rabb'im senin de çabalarını boşa çıkarmasın inşallah hayırlısı olsun. Ben incir ve havucu yemiştim hep. Onların da katkısı oldu mu bilemiyorum. İnşallah sana da faydası olur. Yazacağım buraya gelişmeleri canım.

Canim sen nAsıl tedavin çatlama iğnesi oldun mu benim doktor soruyorsun sanki cımbızla laf cekiyoruz insallah tutar bu ay çatlama iğnesi de olmadım ben vermedi

Canim sen nAsıl tedavin çatlama iğnesi oldun mu benim doktor soruyorsun sanki cımbızla laf cekiyoruz insallah tutar bu ay çatlama iğnesi de olmadım ben vermedi
Canım ben bu ay ilk defa klomen +çatlatma iğnesi kullandım. Daha önce hiç tedavi görmemiştim. 3 yumurta oluşmuştu ilaç bitiminde ilk kontrolde 8-10-14 mm idi yanlış hatırlamıyorsam. Birkaç gün sonra yine çağırdı doktor. Bir tane yumurtam istenilen büyüklüğe ulaşmış 19,5 mm dedi. Çatlamamış dedi.Diğerleri ile ilgili bişey demedi. Bir gün sonra çatlatma iğneni yap dedi. Gün aşırı ilişki önerdi iğneden 36 saat sonra. İnşallah gebe gelirsin dedi gönderdi. Adet olursan da 2. Günü tekrar gel dedi. Bakalım bekliyoruz.. sabırsızlıkla. İğnemin 9. Günü bugün. 20 nisan adet günüm normalde.. bekliyorum bakalım. Sana neden çatlatma iğnesi vermemiş ?? Belki çatlamaya yakın olduğunu gözlemlediği için vermemiş olabilir mi?

Bende Çarşamba gittim 22 mm olmuş persembe cumartesi pazartesi kesin iliski dedi ama ben her gece yaptım napim insallah tutar diye pazartesi tekrar gidicem catlamis mi diye baksın bide 21.gun Progestan testi yaptıracak yumurta güzel oluşmuş mu diye sen hamilesindir insallah güzel haberlerini verirsin canim

Bide dünden beri kasiklarim da belimde agri var acayip bu gün ara ara kasiklarim da agri oluyor

Bende Çarşamba gittim 22 mm olmuş persembe cumartesi pazartesi kesin iliski dedi ama ben her gece yaptım napim insallah tutar diye pazartesi tekrar gidicem catlamis mi diye baksın bide 21.gun Progestan testi yaptıracak yumurta güzel oluşmuş mu diye sen hamilesindir insallah güzel haberlerini verirsin canim

Bel ve kaşık agriyorsa çatlama olurmus diye duymuştum bide akıntı benim
Çok teşekkür ederim, Canım inşallah güzel haberler veririz birbirimize. Kasık ve bel ağrısı yumurta çatladığını gösterir. İğneye gerek kalmamış ne güzel. Benim de iğneden sonra sağ tarafımda ara ara kramplar olmuştu. Bir de geceleri ateş basıyordu ayak tabanlarım yanıyordu resmen.

Dünden beri benimde öyle suan sol kaşığımda agri var bi üşüyorum bir yanıyorum insallah ya tutar valla dün gecede iliski oldu bi gece de olsa mi diyorum kaçmasın çok stres yapıyorum sanırım ben ne bilim ya insallah hepimiz bu ay hamileyizdir Allah'ın izni ile

Canım benim şakın stres yapma evet elinde değil biliyorum... hatta elimizde değil. Fakat sakinlik ve rahatlık o kadar etkiliyor ki... ağrı olduysa çatlamıştır Allah'ın izniyle. İlişki takvimini de uyguladıysanız evvel Allah olur inşallah. Yataktan hemen kalkma sakın, uzan biraz. Ayakları havaya dik diyorlar ben öyle yaptım bu ay nasip. Rabb'im güzel haberler aldırsın bize inşallah.

Valla iliskiden sonra hiç wc bile gitmiyorum öylece yatıyorum :)) sabah kalkıp wc gidiyorum insallah olmuşdur bu ay evet stres elimizde olmuyor iste 14 gün var adetime nasıl geçecek bilmiyorum bu zaman

Valla iliskiden sonra hiç wc bile gitmiyorum öylece yatıyorum :)) sabah kalkıp wc gidiyorum insallah olmuşdur bu ay evet stres elimizde olmuyor iste 14 gün var adetime nasıl geçecek bilmiyorum bu zaman
Ayyy ben de diyordum bi tek ben mi tutuyorum tuvalete gitmemek için kendimi. Öyle sıkışıyorum ki korkudan gitmiyorum sabahı bekliyorum benim 1 tane kürtajım var maalesef . Ve o ilk gebeliğimdi. Eşim işi sebebiyle şehir dışına çıkacaktı. Adetim bittikten hemen sonraki gün sadece 1 defa beraber olmuştuk. Ve söylemesi ayıp eşim korunmadan evvel azıcık kaçak olmuştu o kadar. Korunarak devam etmiştik.Adetim 4-5 gün sürer. 6. Gün yani düşün. Ve o gece hamile kalmışım. Üstelik hemen yataktan kalkıp WC'ye duşa gitmiştim. Şimdi ise istiyoruz uğraşıyoruz hiçbir sorun yok ama olmadı.Bunu hani stres yapıyorsun ya o yüzden anlattım canım. Rabb'im diledikten sonra en uygun zamanda olacaktır. Hiç stres yapma kendini o kadar kasma sakın. Tedavinin yanında inanarak Dua et hep.

Evet benimde var 3 tane hemde şimdi olsun istiyorum eşimde bende çocuk çok istiyoruz ama ciddi anlamda sol tarafım da agri var birde hamama inicem şimdi spora kafam dağılsın diye gitmeseniz zararı olur mu

Evet benimde var 3 tane hemde şimdi olsun istiyorum eşimde bende çocuk çok istiyoruz ama ciddi anlamda sol tarafım da agri var birde hamama inicem şimdi spora kafam dağılsın diye gitmeseniz zararı olur mu
Canım hamama saunaya falan girme bence. İyi değil diye duymuştum. Spor için de ağır olmamak koşuluyla yürüyüş vs yap istersen.

Evet öyle yapım kafam dağılır biraz yoksa her an düşünmekten kafayı yiyor insan
Aynen canım kendine uğraşacak bişeyler bul dediğim gibi hamama falan sakın girme şu süreçte. Ben de bu aralar pasta börek işlerine sardım . Değişik tatlılar öğrenmeye çalışıyorum mutfakta kafamı dağıtıyorum.

Hepimizin Allah yardımcısı olsun nedim konu actim belki orda yazan olur fazla bilgi ediniriz herkesin sureci farklı oluyor arkadasım doktorlar sa surekli biri değişik konuşuyor diğeri daha değişik konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…