Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Ben bu gun adet oldum kizlar pazartesi doktora rin tin tin gibi ozlemistir doktor beni :)

Klomen ve çatlatma iğnesi kullanmış mıydın canım ? Öncelikle hakkında hayırlısı olsun.
Evet tatlim adetin 3. Gunu klomene basladim sabah aksam 1 tane 5 gun sonra bitince kontrole gittim iki yumurta vardi cokta iyulerdi catlatma ignesi oldum ama ben bir kere iliskiye girebildim oda igneden 26 saat sonra bi daha misafirim vardi olmadi tutmamis demek benimki mucize olurdu yani olsaydi bu ay calisma tam gaz surer heralde

Ben bu aydan umutluyum

Hayırlısı olsun canım inşallah bu ay misafir falan olmaz rahat rahat bebiş çalışması yaparsınız. Tekrar klomen kullanacak mısın peki ?

Hayırlısı olsun canım inşallah bu ay misafir falan olmaz rahat rahat bebiş çalışması yaparsınız. Tekrar klomen kullanacak mısın peki ?
Evet canim kullanicam zaten adetin 3. Gunu baslaniyor ben pazar sabahi kendim alir baslarim pazartesi sabahida tin tin doktora

Ya cevizreceli canim benim çöm agrim var sol bacağıma vuruyor agrisi dün iliski oldu bu gün olmasın diyorum ama yapamalimiyim söylemesi ayıp ne yapım ben bilemedim ama agrim çok
Canım,günaydın. Gece bakmadım kk 'ya şimdi okudum kusura bakma. Gün aşırı ilişki uygulayın . Ağrı olması çok normal yumurta çatladığı için. Her gün değil de gün aşırı olursa hem dinlenmiş olursun hem de sperm kalitesi için iyi olur.

Valla bende o kadar yorulmuşum yazdıktan sonra hemen uyumuşum canim gun aşırı ya devam artik böyle de çocuk icin eşimle beraber oluyorum kafamdan atamıyorum ki rahat rahat insan bi tuhaf oluyor öylede

Kızlar iğnemin bugün 10. günü. Adet tarihime de normalde 4 gün kaldı. Bugün bel ağrım çoktu. Bir de normalde akıntım falan olmaz. Su kıvamında biraz fazla miktarda akıntım oldu akşam saatlerinde. Test de yapmayacağım diye karar almıştım Adet gecikmeden. Gebelik olabilir mi ki acaba ???

G gozdebozzz @seysaysey kızlar rüyamda bir erkek bebek gördüm. Kadife gibi yumuşacık ve sıcak teni vardı. Yıkadım onu. İlk banyosuydu. Sonra yatırdığımda ağlıyordu. Kucağıma aldığımda susuyordu hemen . Gülümsüyordu . Sağ yanağında minik gamzesi vardı...Öyle gerçekti ki rüyam. Çok mutlu uyandım bu sabah.

Canim kusura bakma yazamadım biraz sorunlar vardı ya insallah hamilesindir test yapsan cikar aslında benim akıntım da hiç geçmedi bel agrim da var bu klomen kist yapmasa iyidir yarın doktora gidicem tekrar baksın catlamis mi diye sen bi test yapsana belki çıkar hissediyorum çift çizgi gorucen insallah canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…