Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

İnşallah çıkar canım ya ağzından bal damlıyor. Ama daha erkendir diye bekliyorum adeti. Akıntı ve ağrı iyidir diye biliyorum bu arada. Yumurtanın çatladığını gösterir ama yine de görünmende fayda var canım. Haber ver mutlaka doktordan sonra. Güzel haberler bekliyorum senden.

Ben bu aydan sa umutlu değilim ama ne bilim ya olur insallah dua ediyorum sende haber et bana çok merak ediyorum insallah senin güzel haberini alırım da mutlu olurum

G gozdebozzz C Cevizreceli3313 hayır çatlama iğnesi olmadım. Son kontrolde 7 mm di yumurta. Pazartesi tekrar gel dedi. Bu esna da beraber olun dedi.
Bende 21 inde gidip progestoren testi yaptırcam bakalım ne olmuş diye catlamistir herhalde bide kasiklarim da belimde agri var gitmiyor akıntım öyle normal de böyle olmaz du hiç

Kızlar ben dayanamayıp bugün gebelik testi aldım iki tane, bugün öğleden sonra ilkini yaptım. İkinci çizgi o kadar soluk ve belli belirsiz çıktı ki.. sevinemedim yani emin olamadım. Adete 4 gün kaldı. Diğer testi de salı veya çarşamba tekrar yaparım artık.

Ya hamilesin iste ya insallah öbürü tam çıkar ya çok sevindim yemin ederim allahım insallah sonunu güzel getirsin rabbim ya hayırlı haberlerimiz olsun hep insallah agrin sizin var mi belirtilerin

Ya hamilesin iste ya insallah öbürü tam çıkar ya çok sevindim yemin ederim allahım insallah sonunu güzel getirsin rabbim ya hayırlı haberlerimiz olsun hep insallah agrin sizin var mi belirtilerin
Canım inşallah öyledir çünkü çok soluktu ikinci çizgi hatta eşime gösterdim belki ben psikolojik olarak öyle görmek istiyorumdur diye. Eşim de fark etti . Sadece belim ağrıyo ayakta 10 dk falan kalınca sanki saatlerce ayakta kalmışım gibi ağrıyor. Ara sıra da adet olacakmışım gibi kasıklarımda belli belirsiz ağrılar var ama az. Bir de gazım var. Bunlar dışında hiçbişey yok. Bir de dün akşam su kıvamında akıntım olmuştu.

Ay hadi insallah olucak valla ben kendimden değil de senden umutluyum merak etme tuttu bu ay senin bebis Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canim benim

C Cevizreceli3313 resmibi atsana BakaLım. G gozdebozzz heyecanla bekliyorum. Bu esna da bol bol incir kürü yaptım inşallah faydası olmuştır
Canım çöpe attım ben testi öğleden sonra yapmıştım. Belli belirsiz çıkınca tam emin olamadım :-( incir ve havuç yemiştim ben yumurtam büyümüştü faydasını gördüm . Sen de tüket canım.

C Cevizreceli3313 resmibi atsana BakaLım. G gozdebozzz heyecanla bekliyorum. Bu esna da bol bol incir kürü yaptım inşallah faydası olmuştır
İnsallah senin de güzel
Haberlerini alırız yarın bi olsun bence olmustur yumurta benimde akıntım var belim agriuor o kadar birde ara da adet olmakmış gibi kaşığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…