- 26 Mart 2017
- 362
- 202
- 18
İnşallah çıkar canım ya ağzından bal damlıyor. Ama daha erkendir diye bekliyorum adeti. Akıntı ve ağrı iyidir diye biliyorum bu arada. Yumurtanın çatladığını gösterir ama yine de görünmende fayda var canım. Haber ver mutlaka doktordan sonra. Güzel haberler bekliyorum senden.Canim kusura bakma yazamadım biraz sorunlar vardı ya insallah hamilesindir test yapsan cikar aslında benim akıntım da hiç geçmedi bel agrim da var bu klomen kist yapmasa iyidir yarın doktora gidicem tekrar baksın catlamis mi diye sen bi test yapsana belki çıkar hissediyorum çift çizgi gorucen insallah canim benim
Ben bu aydan sa umutlu değilim ama ne bilim ya olur insallah dua ediyorum sende haber et bana çok merak ediyorum insallah senin güzel haberini alırım da mutlu olurumİnşallah çıkar canım ya ağzından bal damlıyor. Ama daha erkendir diye bekliyorum adeti. Akıntı ve ağrı iyidir diye biliyorum bu arada. Yumurtanın çatladığını gösterir ama yine de görünmende fayda var canım. Haber ver mutlaka doktordan sonra. Güzel haberler bekliyorum senden.
Canim sen çatlatma iğnesi oldun muC Cevizreceli3313 hayır olur inşallah rüyan.hüzel bir bebek haberi bekliyoruz olacak inşallah. Ben de yarın dr gideceğim. Bugünleri değerlendiriyoruz vakalım.
İnşallah canım Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin dua edelim ümitsizlik yok inşallah.Ben bu aydan sa umutlu değilim ama ne bilim ya olur insallah dua ediyorum sende haber et bana çok merak ediyorum insallah senin güzel haberini alırım da mutlu olurum
Hadi hayırlı güzel haberlerle gel canım benim. Doktordan sonra yaz mutlaka.C Cevizreceli3313 hayır olur inşallah rüyan.hüzel bir bebek haberi bekliyoruz olacak inşallah. Ben de yarın dr gideceğim. Bugünleri değerlendiriyoruz vakalım.
İnsallah canim brnimİnşallah canım Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin dua edelim ümitsizlik yok inşallah.
Benim adetime 11 gün kaldıHadi hayırlı güzel haberlerle gel canım benim. Doktordan sonra yaz mutlaka.
Benim de Perşembe olmam lazım normalde . Günler geçmiyor ya. Neyse bugün referandum falan derken gün çabuk biter.Benim adetime 11 gün kaldı
İnşallah rabbim bekletmeden hepinize gönlümüzdeki mı verir CanmValla canim öyle bekliyoruz bizde hamile kalmayı
Bende 21 inde gidip progestoren testi yaptırcam bakalım ne olmuş diye catlamistir herhalde bide kasiklarim da belimde agri var gitmiyor akıntım öyle normal de böyle olmaz du hiçG gozdebozzz C Cevizreceli3313 hayır çatlama iğnesi olmadım. Son kontrolde 7 mm di yumurta. Pazartesi tekrar gel dedi. Bu esna da beraber olun dedi.
Haber ver yarın merak da bırakma bizi canim insallah olgunlaşmistir da iğne olursunG gozdebozzz C Cevizreceli3313 hayır çatlama iğnesi olmadım. Son kontrolde 7 mm di yumurta. Pazartesi tekrar gel dedi. Bu esna da beraber olun dedi.
Ya hamilesin iste ya insallah öbürü tam çıkar ya çok sevindim yemin ederim allahım insallah sonunu güzel getirsin rabbim ya hayırlı haberlerimiz olsun hep insallah agrin sizin var mi belirtilerinKızlar ben dayanamayıp bugün gebelik testi aldım iki tane, bugün öğleden sonra ilkini yaptım. İkinci çizgi o kadar soluk ve belli belirsiz çıktı ki.. sevinemedim yani emin olamadım. Adete 4 gün kaldı. Diğer testi de salı veya çarşamba tekrar yaparım artık.
Canım inşallah öyledir çünkü çok soluktu ikinci çizgi hatta eşime gösterdim belki ben psikolojik olarak öyle görmek istiyorumdur diye. Eşim de fark etti . Sadece belim ağrıyo ayakta 10 dk falan kalınca sanki saatlerce ayakta kalmışım gibi ağrıyor. Ara sıra da adet olacakmışım gibi kasıklarımda belli belirsiz ağrılar var ama az. Bir de gazım var. Bunlar dışında hiçbişey yok. Bir de dün akşam su kıvamında akıntım olmuştu.Ya hamilesin iste ya insallah öbürü tam çıkar ya çok sevindim yemin ederim allahım insallah sonunu güzel getirsin rabbim ya hayırlı haberlerimiz olsun hep insallah agrin sizin var mi belirtilerin
Ay hadi insallah olucak valla ben kendimden değil de senden umutluyum merak etme tuttu bu ay senin bebis Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canim benimCanım inşallah öyledir çünkü çok soluktu ikinci çizgi hatta eşime gösterdim belki ben psikolojik olarak öyle görmek istiyorumdur diye. Eşim de fark etti . Sadece belim ağrıyo ayakta 10 dk falan kalınca sanki saatlerce ayakta kalmışım gibi ağrıyor. Ara sıra da adet olacakmışım gibi kasıklarımda belli belirsiz ağrılar var ama az. Bir de gazım var. Bunlar dışında hiçbişey yok. Bir de dün akşam su kıvamında akıntım olmuştu.
Canım çöpe attım ben testi öğleden sonra yapmıştım. Belli belirsiz çıkınca tam emin olamadım :-( incir ve havuç yemiştim ben yumurtam büyümüştü faydasını gördüm . Sen de tüket canım.C Cevizreceli3313 resmibi atsana BakaLım. G gozdebozzz heyecanla bekliyorum. Bu esna da bol bol incir kürü yaptım inşallah faydası olmuştır
İnsallah senin de güzelC Cevizreceli3313 resmibi atsana BakaLım. G gozdebozzz heyecanla bekliyorum. Bu esna da bol bol incir kürü yaptım inşallah faydası olmuştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?