- 26 Mart 2017
- 362
- 202
- 18
:-( o kadar korkuyorum ki yani sevinemiyorum bile... ya tutmadıysa diye. Çok kötü bişey hayal kırıklığına uğramış olmak. İnşallah hepimize Rabbim hayırlısı ile sağlıklı bebişler nasip eder.Ay hadi insallah olucak valla ben kendimden değil de senden umutluyum merak etme tuttu bu ay senin bebis Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canim benim
Canım senin belirtiler de gayet güzel görünüyor hadi güzel haber ver bize inşallahİnsallah senin de güzel
Haberlerini alırız yarın bi olsun bence olmustur yumurta benimde akıntım var belim agriuor o kadar birde ara da adet olmakmış gibi kaşığım
İnsallah ama iyi düşün iyi olsun canim bejim:-( o kadar korkuyorum ki yani sevinemiyorum bile... ya tutmadıysa diye. Çok kötü bişey hayal kırıklığına uğramış olmak. İnşallah hepimize Rabbim hayırlısı ile sağlıklı bebişler nasip eder.
Ay insallah canim bakalım benim daha var adete ama 10 gün geçer insallah bir an önce de adet olmamCanım senin belirtiler de gayet güzel görünüyor hadi güzel haber ver bize inşallah
Geçer bi şekilde canım ben sürekli şu duayı ediyorum "Rabbi lâ tezernî ferden ve Ente hayrül vârisîn." Gün içerisinde ezan okunurken falan aklıma geldikçe bu duayı okuyorum içimden. Dilerseniz siz de okuyun.Ay insallah canim bakalım benim daha var adete ama 10 gün geçer insallah bir an önce de adet olmam
Sağol canım okurum bendeGeçer bi şekilde canım ben sürekli şu duayı ediyorum "Rabbi lâ tezernî ferden ve Ente hayrül vârisîn." Gün içerisinde ezan okunurken falan aklıma geldikçe bu duayı okuyorum içimden. Dilerseniz siz de okuyun.ElizabethHarmon
İnşallah en kısa sürede güzel haberler veririz birbirimize ben şu ikinci testi yapınca yine yazarım burdan sonucu olumlu veya olumsuz.Sağol canım okurum bende
Tamam canım benimİnşallah en kısa sürede güzel haberler veririz birbirimize ben şu ikinci testi yapınca yine yazarım burdan sonucu olumlu veya olumsuz.
Merhaba cevizreceli. Bende bu ay doktora gittigimde banada klomen verdi. Bu benim ilk tedavim 2 gundur burdan takip ediyordum senin yazdiklarini banada umut oluyordun cok sevindim daha guzel haberlere insallahİnşallah en kısa sürede güzel haberler veririz birbirimize ben şu ikinci testi yapınca yine yazarım burdan sonucu olumlu veya olumsuz.
Merhaba canım, çok teşekkür ederim. İnşallah bebiş vardır dediğim gibi tam sevinemiyorum emin değilim çünkü hala. Rabb'im hepimizin bu umutlu bekleyişlerini güzel sonuçlandırsın. Senin tedavin bitti mi kaçıncı günündesin ? İğne verdi mi doktorun? Ne durumdasın canım.Merhaba cevizreceli. Bende bu ay doktora gittiginde banada klomen verdi. Bu benim ilk tedavim 2 gundur burdan takip ediyordum senin yazdiklarini banada umut oluyordun cok sevindim daha guzel haberlere insallah
Merhaba canım, çok teşekkür ederim. İnşallah bebiş vardır dediğim gibi tam sevinemiyorum emin değilim çünkü hala. Rabb'im hepimizin bu umutlu bekleyişlerini güzel sonuçlandırsın. Senin tedavin bitti mi kaçıncı günündesin ? İğne verdi mi doktorun? Ne durumdasın canım.
Ben de böyle başlamıştım. Burada okuduğum birçok kişinin de böyleydi. Yumurta gelişimini destekleyen besinler tüket canım. Ben kür yapmaya korktuğum için inciri ve havucu sade olarak yedim. Sabah akşam gün içinde vs. Gece uyumadan mutlaka süt içtim. Protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım özellikle ilaç kullandığım günlerde ve bebiş çalışması devam ettiği günlerde. 3 yumurta oluşmuştu. 1 tanesi istenilen büyüklüğe gelmişti iğne için. İnşallah şifa olur sana da .Vardir insallah canim icini ferah tut amin insallah..
Ben ilk ilacimi bugun ictim 5 gun icicem sonra kontrole gtcem ama igne filan herhangi birsey vermedi bahsetmedide. Neolcak bilmiyorum hic
Ben de böyle başlamıştım. Burada okuduğum birçok kişinin de böyleydi. Yumurta gelişimini destekleyen besinler tüket canım. Ben kür yapmaya korktuğum için inciri ve havucu sade olarak yedim. Sabah akşam gün içinde vs. Gece uyumadan mutlaka süt içtim. Protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım özellikle ilaç kullandığım günlerde ve bebiş çalışması devam ettiği günlerde. 3 yumurta oluşmuştu. 1 tanesi istenilen büyüklüğe gelmişti iğne için. İnşallah şifa olur sana da .
Allah razı olsun canım mutlaka yazacağım burdan. inşallah senden de güzel haberler alırız. Yalnız kuru incirle ilgili bir üye proşaktinim yüksek yiyemiyorum incir demişti. Eğer öyle bi durumun varsa temkinli ol canım. İnşallah hayırlı haberler verirsin bize. Tedavin hayırlı olsun. İyi geceler.Kur yapmaya bende korkuyorum . Ama dediklerini dikkate alcam canim cok sagol. Ins bir sonraki testinden daha guzel sonuc alirsin takip ediyor olcam
Tamam tesekkurler cok dikkat edicegim iyi geceler hepimiz icin guzel haberler gelsin insallahAllah razı olsun canım mutlaka yazacağım burdan. inşallah senden de güzel haberler alırız. Yalnız kuru incirle ilgili bir üye proşaktinim yüksek yiyemiyorum incir demişti. Eğer öyle bi durumun varsa temkinli ol canım. İnşallah hayırlı haberler verirsin bize. Tedavin hayırlı olsun. İyi geceler.
Alla alla kac mm olmuş bitanem kızlar siz istanbuldamisiniz bende dişçiden geldim gebelik tam öğren sonra işlem yapalım dedi 10 gün beklicem artık bide karnımı içeri çekince sanki kaşığımda kütle varmis gibi agriyor yanı bu doktor çatlama iğnesi vermedi beni ayar ettiAllah razı olsun canım mutlaka yazacağım burdan. inşallah senden de güzel haberler alırız. Yalnız kuru incirle ilgili bir üye proşaktinim yüksek yiyemiyorum incir demişti. Eğer öyle bi durumun varsa temkinli ol canım. İnşallah hayırlı haberler verirsin bize. Tedavin hayırlı olsun. İyi geceler.
.Günaydın arkadaşlar. Dr dan geldim şimdi Çarşamba tekrar çağırdı. Yumurta istediğim büyüklüğe gelmemiş dedi
Canım merhaba, kaç mm olduğuna dair bişey dedi mi? Tekrar çağırdıysa yumurtanın günlük gelişimini hesaba katmıştır iğne için. İyi düşün canım.Günaydın arkadaşlar. Dr dan geldim şimdi Çarşamba tekrar çağırdı. Yumurta istediğim büyüklüğe gelmemiş dedi
Canım doktorun ne dedi ki sana ? Belki yumurtan kendiliğinden çatlayacak diye vermemiştir iğne. Ben mersindeyim. Fakat İstanbul'da uzun süre bulundum akrabalarım orda hep ..
Alla alla kac mm olmuş bitanem kızlar siz istanbuldamisiniz bende dişçiden geldim gebelik tam öğren sonra işlem yapalım dedi 10 gün beklicem artık bide karnımı içeri çekince sanki kaşığımda kütle varmis gibi agriyor yanı bu doktor çatlama iğnesi vermedi beni ayar etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?