Canım bünyeden bünyeye değişiyor o yüzden lütfen olumsuz düşünme seni çok iyi anlıyorum fakat pozitif olmaya çalış. Ben de yumurtalarımın büyüklüklerini kafaya takmıştım. Yıllar sonra tüp bebek tedavisiyle anne olan arkadaşım o mm'lere kafayı takma demişti. Yumurtan varsa ve sağlıklıysa döllenme olur. Yok şu kadar mm yok bu kadar mm oldu diye kafanı kurcalama demişti. Daha küçük mm'lerde döllenme olan da oluyormuş. İyi düşün canım. Ve çalışmaya devam.Kaç mm demedi. Zaten dünden beri negatif enerji içindeyim. Boşuna gidioık gibi. Bugün adetin 17. Günü. Çarşamba günü gidersem 19. Gün olacak. Sizce hala buyume ve çatlama ihtimali var mı. Yarın öbür gün adet olacağım. G gozdebozzz C Cevizreceli3313
İnşallah canım, haber bekliyoruz mutlaka.Artık Çarşamba günü inşallah güzel haber veririm size canım
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah en kısa sürede hayaline kavuşursun. Gaz bende de olmuştu. İğnemin 12. Günü bugün ve gaz sıkıntısı yaşıyorum. Bel ağrısı da.Kasıklarda iğne günü batma olmuştu. Sonradan azaldı seyreldi kasık ağrısı canım.Arkadaşlar iyi akşamlar ilk önce. Bende bu ay klomen başladım ultrasyona girdim yumurtalarım çok güzel gelişmiş hatta sol yumurtam acayip olmuş öyle belirtti bana o gün akşamında vurulayım diye çatlama iğnesi verdi. Bu ayın 12 de çatlama iğnesini vuruldum çok gaz sancısı çekiyorum. Ve belim her tarafım ağrıyor. Mide bulantim oluyor ama ben 1.5 sene önce tüp mide olmuştum ondan sanıyorum. Oturup kalkarken sanki birşey batıyormuş gibi oluyor doğal mi sizce
Bisey demedi ooo yumurtam 22 mm olmuş kendiliğinden çatlar dedi iliski takvimi verdi bende her akşam iliski yaptım dün gece es geçtim yeter artık sadece agrilrim var iste kendi doktorumu aradım catlamismi diye bakmamız lazım kist olabilir dedi bende gidicem hafta içi bi gün baksınCanım doktorun ne dedi ki sana ? Belki yumurtan kendiliğinden çatlayacak diye vermemiştir iğne. Ben mersindeyim. Fakat İstanbul'da uzun süre bulundum akrabalarım orda hep .
Ama adet olcam nerdeyse deseydin o zaman adet olucan bu sefer klomen dozunu artıracak adetin 3. Günü başlatacak tahminimce gene bi git o zaman buyur insallahKaç mm demedi. Zaten dünden beri negatif enerji içindeyim. Boşuna gidioık gibi. Bugün adetin 17. Günü. Çarşamba günü gidersem 19. Gün olacak. Sizce hala buyume ve çatlama ihtimali var mı. Yarın öbür gün adet olacağım. G gozdebozzz C Cevizreceli3313
İste bana çatlatma iğnesi vermedi insallah hamilesindir canim hayırlı haberleri verirsin 10 gün sonda test yap çıkarArkadaşlar iyi akşamlar ilk önce. Bende bu ay klomen başladım ultrasyona girdim yumurtalarım çok güzel gelişmiş hatta sol yumurtam acayip olmuş öyle belirtti bana o gün akşamında vurulayım diye çatlama iğnesi verdi. Bu ayın 12 de çatlama iğnesini vuruldum çok gaz sancısı çekiyorum. Ve belim her tarafım ağrıyor. Mide bulantim oluyor ama ben 1.5 sene önce tüp mide olmuştum ondan sanıyorum. Oturup kalkarken sanki birşey batıyormuş gibi oluyor doğal mi sizce
Evet sen çalış gene boş geçme canim elbet olucak rabbim vereceği zamanı herşeyi biliyor da bakma biz evham yapıyoruzKaç mm demedi. Zaten dünden beri negatif enerji içindeyim. Boşuna gidioık gibi. Bugün adetin 17. Günü. Çarşamba günü gidersem 19. Gün olacak. Sizce hala buyume ve çatlama ihtimali var mı. Yarın öbür gün adet olacağım. G gozdebozzz C Cevizreceli3313
Bide adetin 21. Günü gidip progeston testi yapcam yumurta catlamis mi diyeCanım doktorun ne dedi ki sana ? Belki yumurtan kendiliğinden çatlayacak diye vermemiştir iğne. Ben mersindeyim. Fakat İstanbul'da uzun süre bulundum akrabalarım orda hep .
Allah korusun canım ben kist falan olduğunu sanmıyorum ağrıların normaldir bence. Yumurtan maşallah istenilen boyuta da gelmiş hiç olumsuz düşünme sakınBisey demedi ooo yumurtam 22 mm olmuş kendiliğinden çatlar dedi iliski takvimi verdi bende her akşam iliski yaptım dün gece es geçtim yeter artık sadece agrilrim var iste kendi doktorumu aradım catlamismi diye bakmamız lazım kist olabilir dedi bende gidicem hafta içi bi gün baksın
Bide adetin 21. Günü gidip progeston testi yapcam yumurta catlamis mi diye[/QUOT
Peki ne zaman oluyor 21. Günün canım ? Çok var mı o teste? Benim doktorum hiç yapmadı böyle şeyler. Yumurta takip etti sonra iğne verdi adet olmazsan gel dedi.olursan da gel dedi.
Zaten söylemiyorlar canim ben gidip baktircam merak ettim 10 üstü olunca yumurta catlamis dolleyebildik mi oluyor eger 10 altı ise yumurta gelişim sorunu oluyormusAllah korusun canım ben kist falan olduğunu sanmıyorum ağrıların normaldir bence. Yumurtan maşallah istenilen boyuta da gelmiş hiç olumsuz düşünme sakın
Bunu bilmiyordum canım söylediğin iyi oldu. Her ihtimale karşı bu ay olumlu da olumsuz da sonuç alırsam bu testi yaptırayım her halükarda. Sağolasın canımZaten söylemiyorlar canim ben gidip baktircam merak ettim 10 üstü olunca yumurta catlamis dolleyebildik mi oluyor eger 10 altı ise yumurta gelişim sorunu oluyormus
Tabi yaptır canim hatta bana da haber et bakalım ben yaptırınca da değerlerimize bakarız senin adetin 21.gunu oldu mugecmistor gerci değin mi adetin 3 gün olması lazım geçen 4 gün var dedin ordan aklımda kaldıBunu bilmiyordum canım söylediğin iyi oldu. Her ihtimale karşı bu ay olumlu da olumsuz da sonuç alırsam bu testi yaptırayım her halükarda. Sağolasın canım
Evet canım adetim Perşembe olması lazım geçmiş bile. Adet olmazsam doktora gidicem şehir dışında yaşıyoruz biz. İlçeden ilçeye gitmek biraz uzun sürüyor. O yüzden sürekli gidemiyorum doktora. Adet olursam da Cuma günü gitmiş olurum. Yazarım mutlaka.Tabi yaptır canim hatta bana da haber et bakalım ben yaptırınca da değerlerimize bakarız senin adetin 21.gunu oldu mugecmistor gerci değin mi adetin 3 gün olması lazım geçen 4 gün var dedin ordan aklımda kaldı
Canim test yapsana bir daha yarın sabah ilk idrarınla cikicak umutluyum ya sendenEvet canım adetim Perşembe olması lazım geçmiş bile. Adet olmazsam doktora gidicem şehir dışında yaşıyoruz biz. İlçeden ilçeye gitmek biraz uzun sürüyor. O yüzden sürekli gidemiyorum doktora. Adet olursam da Cuma günü gitmiş olurum. Yazarım mutlaka.
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah en kısa sürede hayaline kavuşursun. Gaz bende de olmuştu. İğnemin 12. Günü bugün ve gaz sıkıntısı yaşıyorum. Bel ağrısı da.Kasıklarda iğne günü batma olmuştu. Sonradan azaldı seyreldi kasık ağrısı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?