Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Teşekkür ederim sizinde tedaviniz hayırlı olsun. Belim çok ayırdığı için artık dayanamayıp doktora gittim doktor beta hcg bakti sonuc 19.74 cıktı sizce bu çatlama iğnesinden dolayı mi çıkmıştır.

Canim test yapsana bir daha yarın sabah ilk idrarınla cikicak umutluyum ya senden
Ben de bugün öyle karar almıştım. Çarşamba yaparım diyordum ama yarın sabah yapıcam inşallah canım. Sol bacağıma kramp girdi çok ağrıyor akşamdan beri. Sağ överlerdi yumurta oluşmuştu halbuki bu ay. İnşallah olumlu sonuç alırım. Hatta hepimiz alırız inşallah. Sabah yazarım testten sonra.

İğneninizin kaçıncı günü ? İğneden 10-12 gün sonra sonuç çıkıyor. İğne etkisi kalmıyor diyorlar. Eee öyleyse hamilesiniz.

7 günü iğne vurulali ondan biraz şüpheye düştüm. Igneden dolayı olacak diye çok korkuyorum

ElizabethHarmon G gozdebozzz
Kızlar bugün çok geç uyandım. Test maalesef olumsuz. İkinci çizgi hiç çıkmadı. İlk testi 11. Günde yapmıştım.sanırım iğnenin etkisiyle belirsiz ikinci çizgi oluşmuştu. Boşuna ümitlenmişim. Şimdi adet tarihimi beklicem. Sonra yine aynı maraton ... Rabb'im hayırlısını versin diye hep dua ediyordum sabah akşam demek ki bunay değilmiş . Napalım...

Bende umudumu kestim cunku yok gibi adetime 9 gün var bir sürede düşünmicem artık çocuk olayını cunku Allah vericegi zamanı bilir sende hiç üzülme bitanem elbet olacak bizde o çift çizgiyi gorucez

Kan testi yaptırın bence umudumuzu kesmeyin. Bazen idrarda cikmiyor

Bende umudumu kestim cunku yok gibi adetime 9 gün var bir sürede düşünmicem artık çocuk olayını cunku Allah vericegi zamanı bilir sende hiç üzülme bitanem elbet olacak bizde o çift çizgiyi gorucez
İnşallsh görücez canım... sağolasın. Sen niye erkenden yelkenleri suya indiriyorsun ki canım. Çok erken değil mi... akışına bırak düşünmemeye çalış. Daha 9 günün var ümitli ol lütfen .

Bilmiyorum ki hiç bende değişik duygular yaşıyorum cuma gidip o testi yaptırcam sonra doktora gidicem bakalım hayırlısı akıntım çok fazla oldu hiç böyle olmazdı

Bilmiyorum ki hiç bende değişik duygular yaşıyorum cuma gidip o testi yaptırcam sonra doktora gidicem bakalım hayırlısı akıntım çok fazla oldu hiç böyle olmazdı
Bu güzel bişey canım akıntın olması falan. Bi de test yaptırırsan tam rahatlarsın bak gör. Güzel haberler alıcaz senden inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…