Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Bu güzel bişey canım akıntın olması falan. Bi de test yaptırırsan tam rahatlarsın bak gör. Güzel haberler alıcaz senden inşallah .
Bide elle test var duydunuz mu hiç ben yapiyorum ama bisey anlayamıyorum sadece akıntım bel agrim okadar var başka da Yok insallah senden de güzel haber alırız canim benim hepimiz anne olalım
İnsallah allahım nasip etsin rabbim

Onu duymuştum canım ama tam bilgi sahibi değilim o konuyla ilgili. Akışına bırak kan tahliliyle kesin sonucu alacaksın inşallah.

yaaa kızlar,bende klomen çatlatma iğnesi tedavisi oldum forumu okudum %90 ikiz gebelik benim 3yumurtam oluşmuş ya bende ikiz kalırsam
pazar günü test yapacam.

Benim de klomende ikinci ayim olacak. Gecen ay 1 yumurtam olusmustu, 20 mm ken iki doz catlatma ignesi oldum ama kismet degilmis, tekrar adet oldum, dun doktora gittim, yumurtan catlamis kist olusmamis guzel dedi. Bu ay da klomen vericem yine sonuc almazsak gelecek ay ilaci degistiricem dedi. yarin baslicam bakalim umarim herkes olumlu sonuc alir. Klomenden sonuc alinamayinca hangi ilac veriliyo bilgisi olan var mi?

ElizabethHarmon G gozdebozzz kızlar adet oldum az önce. O kramplar falan hep bundanmış demek. Perşembe olmam lazımdı bugün oldu. Yarın doktora gideceğim bakalım. Nasip...
Moralim ve sinirlerim çok bozuk kızlar doktordan geliyorum yumurtam 28 mm olmuş catlamiyor iğne de vermiyor bu Çaltıcak diyor adetin geçtiğin de gel ozaman bakalım kist olmuş mu diye diyor sinirlerim bozuldu ya basklarımda 20 mm olunca iğne hemen vuruyor bu yumurta bir de iki taraflı kızlar bende ikisi de 28 mm cildircam

ElizabethHarmon G gozdebozzz kızlar adet oldum az önce. O kramplar falan hep bundanmış demek. Perşembe olmam lazımdı bugün oldu. Yarın doktora gideceğim bakalım. Nasip...
Ya kusura bakma kendi derdimden üzülme emi bir dahaki aya kaldı bizim hamileleihimiz bende hiç umut yok artık sende üzülme bitanem bir daha ki ay insallah olur rabbim nasip eder bende adeti BEkliyorum bir an önce olsun diye

Allah Allah çok ilginç doktorun gerçekten... bir bildiği vardır belki canım. Dediğini dinle bakalım. Eğer yanılırsa doktorun hemen başka doktora git. İstanbuldaydın sen değil mi ? Başka iyi doktor da bulabilirsin . Hiç bozma moralini.

Zaten var bitane o uzak diye bunq gidiyordum ama ilk isim ona gitmek olcak artık valla iyice sasırdım ya 28 mm çok büyük değil mi kızlar

Ya kusura bakma kendi derdimden üzülme emi bir dahaki aya kaldı bizim hamileleihimiz bende hiç umut yok artık sende üzülme bitanem bir daha ki ay insallah olur rabbim nasip eder bende adeti BEkliyorum bir an önce olsun diye
Estağfirullah canım ne kusuru ... dediğim gibi doktorunun bir bildiği vardır belki.. güven bakalım eğer yanılırsa başka doktora gidersin. Hiç üzme kendini bal yumurtan oluşmuş gelişmiş. Daha ne olsun... demek ki ilaç işe yarıyor geriye kalan çatlaması. O da olur inşallah şakın bozma moralini. Hayırlısı olsun.

Valla bende bu ay klomen kullandım ceremesini cekiyorum serophone var o olabilir canım

Bu ay takmicam hiç sadece adetten sonra hgs çektirecekmiş kendi haline bırakacam artık Allah nasip ederse olur nedim daha sinir sahibi oldum artık ben

Bu ay takmicam hiç sadece adetten sonra hgs çektirecekmiş kendi haline bırakacam artık Allah nasip ederse olur nedim daha sinir sahibi oldum artık ben
Ablamla konuştuk o da diyor ki 10 ay boyunca olmadı çocuğum. Ne eşimde ne bende sorun vardı ama olmadı.Ne zaman kafamdan çocuk fikrini attım. Vazgeçtim o ay hamile kaldım. Kafanıza takmaktan olmuyor diyor ... belki de haklı.

Benim de dr önce kafamızdan bu saplantıyı çıkarıp rahat olmalıyız dedi. Ben de yarın gideceğim Tekrar çağırdı bakim ne dicek yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…