- 26 Mart 2017
- 362
- 202
- 18
İnşallah canım, Allah razı olsun. İnşallah hep birlikte dediğin gibi güzel haberler veririz ... sanırım hiçbir sorun yokken olmayınca çok da üstüne düşmemek gerekiyor..kafaya takmanın da etkisi var galiba.. nasip. Sende durumlar nasıl canım kendi derdimize düştük soramadım hiç.C Cevizreceli3313 canım benim sağlık olsun. İnşallah Gelecej ay olmadı sonraki ay umudunuzu kaybetmeyin inanıyorum olacak burdan müjdeli haber vereceğiz birbirimize G gozdebozzz .
Mesajı görmeden sormuşum ben de ne yaptın diye. Şimdi gördüm canım. Haklısın. Hadi hayırlı haberler ver bize yarın canım. Ben de gidiyorum yarın. Genel test ve muayene edecek. Ondan sonra bakalım hayırlısı...Benim de dr önce kafamızdan bu saplantıyı çıkarıp rahat olmalıyız dedi. Ben de yarın gideceğim Tekrar çağırdı bakim ne dicek yine
Aynen ablan haklı bakalimm olur insallah adet olana kadar bi 38 mm olur sanırım tövbe tövbe aklıma geldikçe sinirleniyorum gerçektenİnşallah canım, Allah razı olsun. İnşallah hep birlikte dediğin gibi güzel haberler veririz ... sanırım hiçbir sorun yokken olmayınca çok da üstüne düşmemek gerekiyor..kafaya takmanın da etkisi var galiba.. nasip. Sende durumlar nasıl canım kendi derdimize düştük soramadım hiç.
Valla bende bu ay klomen kullandım ceremesini cekiyorum serophone var o olabilir canım
Sıkma canını zaten her ay yumurtluyoruz boyutlarını bilmiyoruz ama sonuçta çatlıyor regl oluyoruz... şu an takip ettiğimiz için boyutlarını biliyoruz belki daha önce sen bilmiyorken de bu boyutlardaydı yumurtan ve regl olmuştun. Bilemezsin. O yüzden sakinleşmeye çalış. Düşünme boyutu at kafandan.. Rabb'im bebiş nasip etsin inşallah.Aynen ablan haklı bakalimm olur insallah adet olana kadar bi 38 mm olur sanırım tövbe tövbe aklıma geldikçe sinirleniyorum gerçekten
Sadece bel kramp ve akıntı kaşık batmalarım çatlamaysan yumurtadan kaynaklı iğne olmadım ben doktor ne hikmetse vermiyor aagolsuntesekkurler cevap icin. Sizde yan etkisi mi oldu klomenin ceremesini cekiyorum demissiniz.
İnsallah bitanem doğru diyorsun aslin da gıdım bu ay dişlerimi yaptırım kendime bakım biraz unutayım herşeyiSıkma canını zaten her ay yumurtluyoruz boyutlarını bilmiyoruz ama sonuçta çatlıyor regl oluyoruz... şu an takip ettiğimiz için boyutlarını biliyoruz belki daha önce sen bilmiyorken de bu boyutlardaydı yumurtan ve regl olmuştun. Bilemezsin. O yüzden sakinleşmeye çalış. Düşünme boyutu at kafandan.. Rabb'im bebiş nasip etsin inşallah.
Sadece bel kramp ve akıntı kaşık batmalarım çatlamaysan yumurtadan kaynaklı iğne olmadım ben doktor ne hikmetse vermiyor aagolsun
Evet bir de adetime 9 gün kaldı demekki catlamicak iğne versene sen bana olim de catlasin yanı 28 mm olmuş az da değil yanı her doktor farklı ne bilim kafam karıştı hephadi ya her doktorun farkli bi yontemi var demek ki. Bana da iki doz vermisti bu ay doktor 20 mm ken. kimi iki doz veriyo kimi hic vermiyo ilginc gercekten
Hah böyle güzel güzel planlar yap uzaklaştır Zihninden bu konuları. Ben de lazer seansıma ara vermiştim. Lazere devam edicem inşallah. Bahar da geldi yürüyüş falan yapıcam .başka şeylere odaklanmakta fayda var.İnsallah bitanem doğru diyorsun aslin da gıdım bu ay dişlerimi yaptırım kendime bakım biraz unutayım herşeyi
Evet bir de adetime 9 gün kaldı demekki catlamicak iğne versene sen bana olim de catlasin yanı 28 mm olmuş az da değil yanı her doktor farklı ne bilim kafam karıştı hep
Aynen takmayalım kızlar biz çok stres yapıyoruz ya ama inanıyorum ki 2 aya kadar hepimiz güzel haberler vercen birbirimize bir de stres yapmayalım deneyelim diyorum Allah'ın izniyle olur benimde kist oldu artık daha bisey olmaz benden bu günde 30 mm olmustir artık buyur de buyur insallah adette akar gider yoksa kist eritmek icin Doğum kontr hapı vercek bu arada sen klomeni günde kaç tane içtin canimC Cevizreceli3313 G gozdebozzz dr dan geldim. Hala istediğim kadar büyümemiş dedi cuma tekrar gel dedi. Ben yakın zamanda adet olacağımı söyledim artık yorucu oldu dedim. O zaman adet olunca gel 2 3 gününde. Gün aşırı ilişki dedi. Artık takmıyorum karar verdim stres yaptım çok yeter olacağı varsa olur olmazsa da ne yapim
Bide idrar testi yap evde surekli bu günden başla 15 güne kadar eger iki çizgi çıkıp koyulaşır sa bilki gebesin ama çizgi git gide Yok olursa gebe değilsin iste daha mantıklı ben öyle yapmıştım bi kereDüşündüm ki hiç yoktan varsa değer artar yoksa ya azalır ya da aynıdır
Hayirlisi olsun insallah nasil iyi hissedecekseniz oyle yapin insallah guzel haberler alirsiniz. Ben de klomene basladim bugun tekrar. Gecen ay tek yumurta olusmustu, ikinci ayda daha fazla mi olusur, yine tek mi olur merakla bekliyorum. iki uc tane olussa da ihtimal artsa keske.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?