Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Günde sabah akşam olmak üzere 2 kere iştim. Bende de çok yumurta gözüktü fakat kaç tane olduğunu bilmiyorum sadece sol taraftaki yumurtalarımdan biri ultrason zamanında doktorun bana dediği çok güzel biri şekli değişmiş gibi söyledi heyecandan sormadım ama

Ben de adetin 5.gunu günde 2 defa 5 gün kullandım. Bugün adetin 19 klomenin 14. Günü. G gozdebozzz canım. Dr tekrar gel dedi ama ben yorulduk gittikçe daha stres yapıyorum. Akışına bıraktım

Kardem_Yeliz Kaçta verdin tahili. Ben genelde tahlil gel diye bi site var ordan bakıyorum sonucu sağlık bakanlığına bağlı. Dr dan önce görüyorum az buçuk

Ben de adetin 5.gunu günde 2 defa 5 gün kullandım. Bugün adetin 19 klomenin 14. Günü. G gozdebozzz canım. Dr tekrar gel dedi ama ben yorulduk gittikçe daha stres yapıyorum. Akışına bıraktım
Haklısın bende öyle bosver akışına bırakalım artık doktorlar gelişmemiş der bir bakarsın ki gebe kalmışsın canim yüce rabbim herseye Kadir dir Allah'ın izniyle
Olur

Kızlar eskiden hamile kaldığımı öğrendiğim sonuçlarımı buldum düşük yapmistim ilk sonucun da 22.72 sonra ki değerim 15.53 çıkmıştı yani tutunamamıştı

10:89 cıktı öncekini acilde yatırmıştım değer bence düştü bende de gebelik yok

Bence test icin cok acele ettiniz cikmamasi cok normal belki yerlesmedi bile. Cunku benim doktorum catlatma ignesi olduktan 36 saat sonra catlama olur ama kesin degildir daha gec de catlayabilir bazi durumlarda demisti. Bi arkadasimin adet gunundeki sonucu 22 cikmisti ki sizin daha 11 gununuz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…