Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Aynen evde idrar testiyle de degerin artip dustugunu gorebilirsiniz. Ikinci düsüğümde bu sekilde takip etmistim ama nasip degilmis bos gebelikti. İnternetten cok uyguna bulunuyo artik testler

Ne bileyim kan değeri düşünce ümidi kestim. Idrar tahlilinde de farklı birşey çıkmayacak bugün pozitif yarın negatif çünkü kan tahlilinde de aynısı oldu.benimde bel ağrım çok var gaz sandım var belden kasıklarıma vuran ağrım var.

Canım hayırlısı olsun, ben de hala doktordayım sıramı bekliyorum. Bakalım bana neler söylicek. Fakat bu ay itibariyle ben de akışına bırakma kararı verdim. Stresten başka bişey değil. Her ay doktora git kan ver ilaç al ...cidden yoruldum ben de . Ümitsiz değilim fakat artık doktor kapısı aşındırmak istemiyorum.

G gozdebozzz ElizabethHarmon kızlar doktordan Yen'i çıktık. Rahim duvarı iyi yumurtalıklar da iyi dedi. Tekrar klomen ve inofolic yazdı. İlaç bitince kontrol edecekmiş, çatlatma iğnesi verecekmiş yine. 3 aylık tedavi periyodu dolmadan rahim filmi ve aşılamaya geçmeyi doğru bulmadığını söyledi. Bu 2. Ay. Bakalım Ne olacak. Bir de hayıt tohumu sordum. Doğrudan faydasını gördüm diyen hastam olmadı fakat bitkisel neticede. Kullanabilirsin dedi. İncir kürü de uygulayabilirsin dedi. İncir prolaktini yükseltir mi dedim. Prolaktin değerime baktı..Ciddi derecede yükselteceğini sanmıyorum uyhulayabilirsin dedi.

Bu ayda öyle yap bakalım bend e öyle yapacağım. Bir macun var onu alıp kullanacağım

İnsallah bu aya senden güzel
Haber duyarız canim benim

Ay kızlar nasıl bir agri nasıl bir akıntı anlatamam size bu gün daha şiddetli kesin kist oldu
Canım ben de reglimin ilk günü uyuyamamıştım sancıdan. Tek bacağıma kramp girmişti hayatım boyunca öyle şiddetli sancı çekmemiştim. Korktum kist diye ama çıkmadı çok şükür. Klomen rahim duvarımızı da kalınlaştırıyor gebeliğe hazırlık için adet olunca ondan sancı çok oluyormuş. İnşallah seninki kist değildir canım. Çatlamıştır da onun sancısıdır.

Catlatma iğnesinden sonra kaçıncı gün adet olunuyor. Bilginiz var mi

Herkese iyi geceler.. sormak istedigim birsey var.. bu ay (pazartesi gunu igne) klomen ve catlatma ignesi kullandim ayni zamanda evdeki testlerle yumurta takibi yaptim.. pztesi ve sali (igneyi vuruldugum gun) cift cizgiyi gordum ancak carsamba ve pers tek ciZgi oldu.. bugun yani pazar tekrar bi bakim dedim yumurtlama testinde cift cizgi cikiyor.. ne anlama geliyor bilginiz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…