Canım hayırlısı olsun, ben de hala doktordayım sıramı bekliyorum. Bakalım bana neler söylicek. Fakat bu ay itibariyle ben de akışına bırakma kararı verdim. Stresten başka bişey değil. Her ay doktora git kan ver ilaç al ...cidden yoruldum ben de . Ümitsiz değilim fakat artık doktor kapısı aşındırmak istemiyorum.C Cevizreceli3313 G gozdebozzz dr dan geldim. Hala istediğim kadar büyümemiş dedi cuma tekrar gel dedi. Ben yakın zamanda adet olacağımı söyledim artık yorucu oldu dedim. O zaman adet olunca gel 2 3 gününde. Gün aşırı ilişki dedi. Artık takmıyorum karar verdim stres yaptım çok yeter olacağı varsa olur olmazsa da ne yapim
Bu ayda öyle yap bakalım bend e öyle yapacağım. Bir macun var onu alıp kullanacağımG gozdebozzzElizabethHarmon kızlar doktordan Yen'i çıktık. Rahim duvarı iyi yumurtalıklar da iyi dedi. Tekrar klomen ve inofolic yazdı. İlaç bitince kontrol edecekmiş, çatlatma iğnesi verecekmiş yine. 3 aylık tedavi periyodu dolmadan rahim filmi ve aşılamaya geçmeyi doğru bulmadığını söyledi. Bu 2. Ay. Bakalım Ne olacak. Bir de hayıt tohumu sordum. Doğrudan faydasını gördüm diyen hastam olmadı fakat bitkisel neticede. Kullanabilirsin dedi. İncir kürü de uygulayabilirsin dedi. İncir prolaktini yükseltir mi dedim. Prolaktin değerime baktı..Ciddi derecede yükselteceğini sanmıyorum uyhulayabilirsin dedi.
Şifa olsun inşallah canım. hayıt tohumu aldım ben de çay gibi demleyeceğim bakalım klomenle birlikte işe yarayacak mı.Bu ayda öyle yap bakalım bend e öyle yapacağım. Bir macun var onu alıp kullanacağım
İnsallah bu aya senden güzelG gozdebozzzElizabethHarmon kızlar doktordan Yen'i çıktık. Rahim duvarı iyi yumurtalıklar da iyi dedi. Tekrar klomen ve inofolic yazdı. İlaç bitince kontrol edecekmiş, çatlatma iğnesi verecekmiş yine. 3 aylık tedavi periyodu dolmadan rahim filmi ve aşılamaya geçmeyi doğru bulmadığını söyledi. Bu 2. Ay. Bakalım Ne olacak. Bir de hayıt tohumu sordum. Doğrudan faydasını gördüm diyen hastam olmadı fakat bitkisel neticede. Kullanabilirsin dedi. İncir kürü de uygulayabilirsin dedi. İncir prolaktini yükseltir mi dedim. Prolaktin değerime baktı..Ciddi derecede yükselteceğini sanmıyorum uyhulayabilirsin dedi.
İnşallah canım hep birlikte güzel haberler alırız.İnsallah bu aya senden güzel
Haber duyarız canim benim
Ay kızlar nasıl bir agri nasıl bir akıntı anlatamam size bu gün daha şiddetli kesin kist olduİnşallah canım hep birlikte güzel haberler alırız.
Canım ben de reglimin ilk günü uyuyamamıştım sancıdan. Tek bacağıma kramp girmişti hayatım boyunca öyle şiddetli sancı çekmemiştim. Korktum kist diye ama çıkmadı çok şükür. Klomen rahim duvarımızı da kalınlaştırıyor gebeliğe hazırlık için adet olunca ondan sancı çok oluyormuş. İnşallah seninki kist değildir canım. Çatlamıştır da onun sancısıdır.Ay kızlar nasıl bir agri nasıl bir akıntı anlatamam size bu gün daha şiddetli kesin kist oldu
C Cevizreceli3313 kizlar selam kusura bakmayın yazamadım kac gündür şimdi gittim progeston testi icin kan verdim ve şimdi test yaptım sonuç idrar da negatif adetime 6 gün var ama agrilarim bitmiyorNe bitmez çilesi var kadınların. Geçmiş olsun G gozdebozzz
Canım mrb geçmiş olsun. Progeston negatif çıkınca Ne demek oluyor tam olarak bilmiyorum?
C Cevizreceli3313 kizlar selam kusura bakmayın yazamadım kac gündür şimdi gittim progeston testi icin kan verdim ve şimdi test yaptım sonuç idrar da negatif adetime 6 gün var ama agrilarim bitmiyor
Eger 10 altındaysa yumurtlama olmadı demek canım eger 10 üstüyse yumurta olmuş ama dolleyebildik mi isteCanım mrb geçmiş olsun. Progeston negatif çıkınca Ne demek oluyor tam olarak bilmiyorum?
Daha yumurtlama olmamış bu hala şansın olduğunu gösterir canım çalışmayı bırakmayın bence.Eger 10 altındaysa yumurtlama olmadı demek canım eger 10 üstüyse yumurta olmuş ama dolleyebildik mi iste
Kızlar sonucum 7.61 çıktı kimi yumurta olmuş diyor kimi olmamış kafam karıştı ne bilimDaha yumurtlama olmamış bu hala şansın olduğunu gösterir canım çalışmayı bırakmayın bence.
Canım bhcg sonucu mu bu ?Kızlar sonucum 7.61 çıktı kimi yumurta olmuş diyor kimi olmamış kafam karıştı ne bilim
14 gün sonra adet olunuyoCatlatma iğnesinden sonra kaçıncı gün adet olunuyor. Bilginiz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?