- 20 Aralık 2016
- 131
- 122
- 53
Kaç yumurtan vardıki belki farklı günlerde çatlamıştır benimki tamamen tahmin ama canım. Sen çatlıyormuş gibi davran benceHerkese iyi geceler.. sormak istedigim birsey var.. bu ay (pazartesi gunu igne) klomen ve catlatma ignesi kullandim ayni zamanda evdeki testlerle yumurta takibi yaptim.. pztesi ve sali (igneyi vuruldugum gun) cift cizgiyi gordum ancak carsamba ve pers tek ciZgi oldu.. bugun yani pazar tekrar bi bakim dedim yumurtlama testinde cift cizgi cikiyor.. ne anlama geliyor bilginiz var mi?
Off ya bu işler çok zor ama benim anladığım şu 7 ayda pek hesap kitap yapmadan akışına bırakmakmış bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim hepimize sağlıklı hayırlı ahlaklı evlatlar nasip etsinValla tek gibi gosterdi sanki doktor ve pztesi gunu 19-20 mm civari dedi yani bugune kadar coktan catlardi diye dusunuyorum ayrica zaten catlatmw ignesi de yapti karnimdan.. bilemedim cikamadim isin icinden
Aminn nasil guzel bi dua oldu.. bu guzel gunun hikmetine insallah Allah'im isteyen herkese saglikli evlatlar nasip eder...Off ya bu işler çok zor ama benim anladığım şu 7 ayda pek hesap kitap yapmadan akışına bırakmakmış bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim hepimize sağlıklı hayırlı ahlaklı evlatlar nasip etsin
AminnnAminn nasil guzel bi dua oldu.. bu guzel gunun hikmetine insallah Allah'im isteyen herkese saglikli evlatlar nasip eder...
İnsallah hamilesindir canimKızlar bu sabah mide bağlantısıyla uyandim. Insaĺlah tutmuştur. Allah kucaklarımızı boş bırakmaz amiiin
Canim yazamadım kusura bakma Yok degil yumurtlama testi yumurtlama olmadı bu ay bende dusuk çıktı sonuç bir de bu gün yumurta akı kıvamında beyaz akıntım geldi digerleri sulu gibiydi katı olarak ilk bu gün geldi bu gün yarın adet olmam lazım ondan galiba sabah son bir test var onu yapucam umut yok zaten de iste siz neler yaptınız nasılsınızCanım bhcg sonucu mu bu ?
Canım hayırlısı olsun inşallah. Benim klomen bugün bitti , inofolic de unutuyorum gün içinde hatırladıkça hemen kullanıyorum. Hayıt tohumu demleyip içmiştim iki gün bıraktım sonra. Reglim dün bitti. 1 Mayıs'ta doktor kontrolü var yumurtalara bakacak. Evde yatılı misafirim var bi yandan... birkaç güne yolcu. Kk'ya pek giremedim yoğunluktan o yüzden geç dönüyorum hep kusura bakmayın. Bu ay Bebek çalışması veya hamilelikle ilgili öyle çok düşünceli değilim. Hatta unutuyorum bile .. ilaç kullanırken aklıma geliyor. Bu belki iyi birşeydir. Kafaya çok takmamış olmak unutabilmek sürekli düşünmemiş olabilmek. Doktor kontrolünden sonra yazarım tekrar gelişmeleri canım.Canim yazamadım kusura bakma Yok degil yumurtlama testi yumurtlama olmadı bu ay bende dusuk çıktı sonuç bir de bu gün yumurta akı kıvamında beyaz akıntım geldi digerleri sulu gibiydi katı olarak ilk bu gün geldi bu gün yarın adet olmam lazım ondan galiba sabah son bir test var onu yapucam umut yok zaten de iste siz neler yaptınız nasılsınızElizabethHarmon
Test yaptın mı ?Benimde normal adetime 4 gün kaldı. çatlama iğnesini vurdum vurali bu yana 15 gün oldu. Kendimi gördüğün zaman bel ağrım oluyor başka birşey yok
İğneden 10 gün sonra bellimolurbhemen hemen diyorlar. O yüzden sordum. İnşallah sabırla beklersin ve dilediğin sonucu alırsın.Yok daha yapmadım adet günümü bekliyorum
Kızlar bu gün adet günüm sadece bel agrim akıntım ve göğüs ucum çok acıyor ben dün test yaptım çıkmadı annemde hemen çıkmaz niye kendini stres yapiyon dedi ama ilk defa göğüs uçlarım sıkınca acıyor her ay göğüslerime bakardım normaldi sadece adete yakın çok az siserdi ucu falan acımazdı dün ve bu gün fark ettim bi sıktim anam dedim canım yandı klomen yapar mi acaba kafayı yicem kan testi vereyim mi doktor adet olmasan gel dedi adet olursan da gel dedi kızlar bana bi yardım edin akıl verin @seysaysey C Cevizreceli3313ElizabethHarmon G gozdebozzz kızlar nasılsınız? Ben bu ay saldım çayıra mevlam kayıra modundayım. Hayıt tohumunu iki gün içebildim sonra bıraktım. İncir kürü 3 gün yaptım bıraktım. İlaçları bile gün içinde unutuyordum nerdeyse. Klomen biteli 2 gün oldu . Bu ay klomende ikinci ayım belki ondandır bilemiyorum ama kasıklarım çok k ağrıyor. Gerginlik var gibi. Dokununca bile hissediyorum ağrıyı. Sizde de oldu mu böyle şeyler ? Normalde çatlatma iğnesinden sonra az bi sancım olmuştu. Yumurta kontrolü için 1 Mayıs'ta gidicem belki iğne verecek. Ama kasık ağrılarım geçen aya göre farklı ve erken başladı.
Çıkacağını sanmıyorum ama çünkü catlatma iğnesini vurulduktan sonra ki 7 gün 19.74 cıktı dokuzuncu gün bakıldığında 10 küsuratlı cıktı şimdi değer 0 olmuştur diye düşünüyorum ama inşallah değildir değer artarmi artsa neden düşsün onuda düşünmüyor değilim offf çok zor korkuyorum baktirmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?