Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

canım benimde hamile kaldığımda aynı senin gibi göğüs uçalrım çok hassastı başka da bi belirtim yoktu gerçi 10. haftada düşük yaptım ama hamile kalmış olabilirsin. ben idrar testini yaptığımda adetim 5 gün geçmişti ve çizgi silik çıkmıştı bence bu gün de regl olmazsan yarın kan testi yaptır derim ben

Canım inşallah hamilesindir, birkaç gün geçince kan tahlili yaptır hemen. Benim de geçen ay klomende ilk ayında reglim bi tuhaf oldu. Çok sancılı ve ağrılı geçti. Şimdi de klomen bitti hemen başladı kasık ağrıları . Sanırım bebiş tutmazsa bu ay 3. Defa klomen kullanmicam. Korkuyorum artık.

Canım çatlatma iğnesi lh hormonu içeriyormuş. Bhcg ye etkisi ne kadar bilemiyorum. Ama yanıltıcı olur sonuç iğneden sonra test yapmayın dediklerine göre vardır mutlaka etkisi. Biraz saha sabırla bekle bakalım sonucunu.

mermermermer şimdi test yaptım idrr hayalet çizgi bile Yok evet 2 gün daha beklim eşim de öyle dedi bekle biraz daha suan icin elleyince bisey yok ama dokunuyorum ya uçları nasıl acıyor hanı böyle olmazdı insallah hamileyimdir kızlar 2 gün daha geçsin de insallah güzel haberler veririm cevizreceli insallah bu ay hamilesin canim benim duam da hep seninle ve sizinle kızlar insallah hepimiz pes pese doğururuz

Aklıma da acaba bu klomen kist yaptı da ondan acıyor olabilir mi ki

İnşallah hamilesindir canım, Nisan ayı baharla birlikte bebişlerimizi de getirir inşallah. Güzel haberleri ve diğer gelişmeleri de bekliyorum sizden haberleşelim.

Şuan catlatma iğnesi olalı 17 günüm korkuyorum baktirmaya adet günümü bekliyorum normalde 30 ader olmam lazim

Şuan catlatma iğnesi olalı 17 günüm korkuyorum baktirmaya adet günümü bekliyorum normalde 30 ader olmam lazim

bende hep iğneyi vurulduğum günü 1 sayarsam 14. günde adet oldum 2 ay böyle oldu canım zaten 3. ay hamile kalmıştım ama sonra düşük yaptım. aslında sen yarın kan tahlili yptırsan iyi olur çünkü doktorum bana hamile olduğumu öğrenince progestan vermişti yani okadar uğraşıyoruz önlem de almamız lazım bazı şeylere bence 30 unu bekleme ama yine de sen bilirsin canım

Banada vermişti ben onu gölcükte unuttum şuan ankaradayım 1 haftadır kullanmadım.

İnşallah hamilesindir canım, Nisan ayı baharla birlikte bebişlerimizi de getirir inşallah. Güzel haberleri ve diğer gelişmeleri de bekliyorum sizden haberleşelim.
Selam canımlarim nasılsınız mermermermer bu gün de adet olmadım sadece belirtim bel agrim akıntım ve göğüs ucu hassasligim insallah diyorum ama kistten de şüpheleniyorum evde som bir test var yapsam mi yoksa pazartesiye kadar beklesem mi adet olacakmışım gibi de hissediyorum

Çıkarda ben korkuyorum. Adetime 2 gün kalmış bekleyeyim diyorum. Catlatma iğnesinden önce günüme gün oluyordum

Bana göre yok belim biraz ağrıyor bir kere de sabah midem bulandı birde anı hareket yaptigimda başım donuyor

Kardem_Yeliz G gozdebozzz kızlar bence ikinizde hamile olabilirsiniz test yaptırmak için beklemek istiyosanız siz bilirsiniz ama hareketlerinize dikkat edin çünkü ben hamile olduğumu bilmiyodum ve işim gereği hayvanlarla uğraşıyorum adet günümde koyunun bitanesi çok fena çarptı bana tamda kasığıma yakın bi yere acaba o yüzden mi düşük yaptım bebek gelişmedi diye düşünüyorum. o yüzden kendinizi ihmal etmeyin ve folik asit mutlaka için

Ne masallah canim geçmiş olsun sana da Allah nasip eder insallah hepimize ümitlenmek istemiyorum 1 gün geçti suan Pazartesi'ye kadar bellim diyorum

Inşallah hepimizin kucakları boş kalmaz. Çok umutlanmak istemiyorum. 2 kere kantestimde farklı çıkması beni biraz daha umutsuzlastirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…