- 24 Eylül 2014
- 1.151
- 1.566
- 333
Kızlar bu gün adet günüm sadece bel agrim akıntım ve göğüs ucum çok acıyor ben dün test yaptım çıkmadı annemde hemen çıkmaz niye kendini stres yapiyon dedi ama ilk defa göğüs uçlarım sıkınca acıyor her ay göğüslerime bakardım normaldi sadece adete yakın çok az siserdi ucu falan acımazdı dün ve bu gün fark ettim bi sıktim anam dedim canım yandı klomen yapar mi acaba kafayı yicem kan testi vereyim mi doktor adet olmasan gel dedi adet olursan da gel dedi kızlar bana bi yardım edin akıl verin @seysaysey C Cevizreceli3313
Canım inşallah hamilesindir, birkaç gün geçince kan tahlili yaptır hemen. Benim de geçen ay klomende ilk ayında reglim bi tuhaf oldu. Çok sancılı ve ağrılı geçti. Şimdi de klomen bitti hemen başladı kasık ağrıları . Sanırım bebiş tutmazsa bu ay 3. Defa klomen kullanmicam. Korkuyorum artık.Kızlar bu gün adet günüm sadece bel agrim akıntım ve göğüs ucum çok acıyor ben dün test yaptım çıkmadı annemde hemen çıkmaz niye kendini stres yapiyon dedi ama ilk defa göğüs uçlarım sıkınca acıyor her ay göğüslerime bakardım normaldi sadece adete yakın çok az siserdi ucu falan acımazdı dün ve bu gün fark ettim bi sıktim anam dedim canım yandı klomen yapar mi acaba kafayı yicem kan testi vereyim mi doktor adet olmasan gel dedi adet olursan da gel dedi kızlar bana bi yardım edin akıl verin @seysaysey C Cevizreceli3313
Canım çatlatma iğnesi lh hormonu içeriyormuş. Bhcg ye etkisi ne kadar bilemiyorum. Ama yanıltıcı olur sonuç iğneden sonra test yapmayın dediklerine göre vardır mutlaka etkisi. Biraz saha sabırla bekle bakalım sonucunu.Çıkacağını sanmıyorum ama çünkü catlatma iğnesini vurulduktan sonra ki 7 gün 19.74 cıktı dokuzuncu gün bakıldığında 10 küsuratlı cıktı şimdi değer 0 olmuştur diye düşünüyorum ama inşallah değildir değer artarmi artsa neden düşsün onuda düşünmüyor değilim offf çok zor korkuyorum baktirmaya
Canım inşallah hamilesindir, birkaç gün geçince kan tahlili yaptır hemen. Benim de geçen ay klomende ilk ayında reglim bi tuhaf oldu. Çok sancılı ve ağrılı geçti. Şimdi de klomen bitti hemen başladı kasık ağrıları . Sanırım bebiş tutmazsa bu ay 3. Defa klomen kullanmicam. Korkuyorum artık.
Aklıma da acaba bu klomen kist yaptı da ondan acıyor olabilir mi kiCanım inşallah hamilesindir, birkaç gün geçince kan tahlili yaptır hemen. Benim de geçen ay klomende ilk ayında reglim bi tuhaf oldu. Çok sancılı ve ağrılı geçti. Şimdi de klomen bitti hemen başladı kasık ağrıları . Sanırım bebiş tutmazsa bu ay 3. Defa klomen kullanmicam. Korkuyorum artık.
İnşallah hamilesindir canım, Nisan ayı baharla birlikte bebişlerimizi de getirir inşallah. Güzel haberleri ve diğer gelişmeleri de bekliyorum sizden haberleşelim.mermermermer şimdi test yaptım idrr hayalet çizgi bile Yok evet 2 gün daha beklim eşim de öyle dedi bekle biraz daha suan icin elleyince bisey yok ama dokunuyorum ya uçları nasıl acıyor hanı böyle olmazdı insallah hamileyimdir kızlar 2 gün daha geçsin de insallah güzel haberler veririm cevizreceli insallah bu ay hamilesin canim benim duam da hep seninle ve sizinle kızlar insallah hepimiz pes pese doğururuz
Şuan catlatma iğnesi olalı 17 günüm korkuyorum baktirmaya adet günümü bekliyorum normalde 30 ader olmam lazimcanım benimde hamile kaldığımda aynı senin gibi göğüs uçalrım çok hassastı başka da bi belirtim yoktu gerçi 10. haftada düşük yaptım ama hamile kalmış olabilirsin. ben idrar testini yaptığımda adetim 5 gün geçmişti ve çizgi silik çıkmıştı bence bu gün de regl olmazsan yarın kan testi yaptır derim ben
Şuan catlatma iğnesi olalı 17 günüm korkuyorum baktirmaya adet günümü bekliyorum normalde 30 ader olmam lazim
Selam canımlarim nasılsınızİnşallah hamilesindir canım, Nisan ayı baharla birlikte bebişlerimizi de getirir inşallah. Güzel haberleri ve diğer gelişmeleri de bekliyorum sizden haberleşelim.
Canim slm bence sen kan testi yaptır çıkar artık olduysaBanada vermişti ben onu gölcükte unuttum şuan ankaradayım 1 haftadır kullanmadım.
Hafi bakalım insallah hamileyizdir bakalım belirtin var mi hiçÇıkarda ben korkuyorum. Adetime 2 gün kalmış bekleyeyim diyorum. Catlatma iğnesinden önce günüme gün oluyordum
Ne masallah canim geçmiş olsun sana da Allah nasip eder insallah hepimize ümitlenmek istemiyorum 1 gün geçti suan Pazartesi'ye kadar bellim diyorumKardem_Yeliz G gozdebozzz kızlar bence ikinizde hamile olabilirsiniz test yaptırmak için beklemek istiyosanız siz bilirsiniz ama hareketlerinize dikkat edin çünkü ben hamile olduğumu bilmiyodum ve işim gereği hayvanlarla uğraşıyorum adet günümde koyunun bitanesi çok fena çarptı bana tamda kasığıma yakın bi yere acaba o yüzden mi düşük yaptım bebek gelişmedi diye düşünüyorum. o yüzden kendinizi ihmal etmeyin ve folik asit mutlaka için
Ne masallah canim geçmiş olsun sana da Allah nasip eder insallah hepimize ümitlenmek istemiyorum 1 gün geçti suan Pazartesi'ye kadar bellim diyorum
Bu gün de idrar yaptım negatif kan versem mi gidip arkadaşlar nediyosunuz çıkmazsa çok üzülürümbeklemek isityosan bekle tabi canım ama bu sürede mutlaka dikkat et kendine merakla bekliyorum sonuçlarınız :)
Inşallah hepimizin kucakları boş kalmaz. Çok umutlanmak istemiyorum. 2 kere kantestimde farklı çıkması beni biraz daha umutsuzlastirdiKardem_Yeliz G gozdebozzz kızlar bence ikinizde hamile olabilirsiniz test yaptırmak için beklemek istiyosanız siz bilirsiniz ama hareketlerinize dikkat edin çünkü ben hamile olduğumu bilmiyodum ve işim gereği hayvanlarla uğraşıyorum adet günümde koyunun bitanesi çok fena çarptı bana tamda kasığıma yakın bi yere acaba o yüzden mi düşük yaptım bebek gelişmedi diye düşünüyorum. o yüzden kendinizi ihmal etmeyin ve folik asit mutlaka için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?