Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Bu gün de idrar yaptım negatif kan versem mi gidip arkadaşlar nediyosunuz çıkmazsa çok üzülürüm

2 gün sonra adet olunca daha çok üzülüceksin o zamana kadar acaba hamilemiyim diye düşüneceksin bence kan testi yaptırıp hamileysen mutlu olursun diğilsen de umutlanmazsın en azından. ben olsam yaptırırdım test

Inşallah hepimizin kucakları boş kalmaz. Çok umutlanmak istemiyorum. 2 kere kantestimde farklı çıkması beni biraz daha umutsuzlastirdi

valla canım bence sende test yaptır ki senin iğneni olalı 14 günü geçmiş, en azından pozitif veya negatif sonuç alır ona göre hareket edersin. aslında günü geçip beklemek daha da umutlandırıyo insanı bence

Akşam eşimle beraber gidicem kan vermeye dediğin gibi yoksa umut etmem hiv yoktan canim

Kızlar sabah hafif ama pespembe lekelenmisim ama silip silip bakıyorum daha kan yok orkid koydum ona da ara arabakiyorum lekenme olmadi. Neden olabilir bu sizce.

Herkese merhabalar 10 yıllık evliyim 6 aylık evliyken ilk bebeğime hamile kaldım fakat öğrendiğim ilk hafta kaybettim 3 yıl sonunda hamile kalmayıncaya tedaviye başladım tedavinin 3. Ayında klomen+ çatlatma iğnesi ile hamile kaldım düşük yaşadığım için Dr um hemen kan sulandirici igne başladı ve coraspin kullandım çok şükür kızımı sağlıkla kucağıma aldım kızım 2 yaşındayken tekrar hamile kaldım geç öğrendiğim için igne baslayamadan kaybettim şimdi kızım 7 yaşında ve ben 3 yıldır bebek istememe rağmen normal yolla olmadı bu ay tekrar tedaviye başladım ve dün ignemi vurdurdum heyecanla sonucu bekliyorum Rabbim tüm isteyenlerin kucagini boş bırakmasın

Canım sen ne yaptın gittin mi kan vermeyr
Yok eşim de anlamlar da bekle Pazartesi'ye kadar dedi idrar testi yapıcam gene yarın sabah sadece bel agrim ve göğüs ucum
Fena dokunamiyorum insallah diyorum hamileyimdir Allah'a dua ediyorum bakalım BEkliyorum iste ya kırmızılar gelcek yada Bebeğim

Canim geçmiş olsun olur rabbim vericegi zamanı bilir sen gene tedaviye başlamasın doktorum bana iğne vermedi şimdi diyorum klomen kist yapti da mi böyle oldu BEkliyorum insallah sende hamilesindir

Canim geçmiş olsun olur rabbim vericegi zamanı bilir sen gene tedaviye başlamasın doktorum bana iğne vermedi şimdi diyorum klomen kist yapti da mi böyle oldu BEkliyorum insallah sende hamilesindir

Teşekkür ederim cnm inşallah hamileyiz dir :) tedaviye başladım dün ignemi vurdurdum dr um 9 Mayıs da gel dedi bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı

Aksam güzel haberler bekliyoruz umarım bebeğin seninledir bizi haberdar et

Ben adet oldum. İnşallah sizlerin bebiş vardir güzel haberlerinizi bekliyorum

Hakkında hayırlısı cnm inşallah en kisa zamanda alırsın bebeğini kucagina ne kadardır tedavi görüyorsun
Amin inşallah rahim filmi ben cektirmedim kızlar gölcükte de özel yerlerden hariç yerde yok şuan ankaradayım devlete gidip yaptırayım diyorum ama nereye gidecegim ne yapacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…