Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Kocaeli gölcük ama suan ankaradayim arastirma hastanesine gidecegim fakat hangi bolume gidecegimi anlayamadim cok branş var

Kocaeli gölcük ama suan ankaradayim arastirma hastanesine gidecegim fakat hangi bolume gidecegimi anlayamadim cok branş var

Ben de Gölcükteyim cnm ben kasımda konak hastanesinde cektirmistim Erkan beye gitmiştim 380 tl ydi sanırım araştırma hastanesinde nasıl yapıyorlar hiçbir bilgim yok

Amin inşallah rahim filmi ben cektirmedim kızlar gölcükte de özel yerlerden hariç yerde yok şuan ankaradayım devlete gidip yaptırayım diyorum ama nereye gidecegim ne yapacağımı bilmiyorum
Canim onu hemen yapmıyorlar adetin 2 yada 3 günü kadın Doğum bölümüne gideceksin adet bitikten 2 3 gün sonra gidip çektiriyorsun gene onun icin kadın Doğuma gidicen bende bu ay adet olursam gidicem bende film icin

Canim onu hemen yapmıyorlar adetin 2 yada 3 günü kadın Doğum bölümüne gideceksin adet bitikten 2 3 gün sonra gidip çektiriyorsun gene onun icin kadın Doğuma gidicen bende bu ay adet olursam gidicem bende film icin
Kadin dogum ama arastirma hastanesinde birsuru brans var kisirlik falan gibi

Ben de Gölcükteyim cnm ben kasımda konak hastanesinde cektirmistim Erkan beye gitmiştim 380 tl ydi sanırım araştırma hastanesinde nasıl yapıyorlar hiçbir bilgim yok
Ben ozelde degil arastirma hastanesinde yaptiracagim hazir ankaraya gelmisken yaptirayim

Gölcükte ki doktorumun adı selçuk beydi devlet hastanesinde siz golcugun neresinde oturuyorsunuz

Kızlar herkese merhaba ... uzun zamandır bakmayıp yazmıyordum. Biraz kafamı dağıtayım Bebek düşüncesinden uzaklaşayım diye. Benim de pazartesi yumurta kontrolüm var . İnşallah bişeyler vardır. İğne verecek sanırım yine. İkinci ayım klomende . Bu ay daha iyiyim ama sanki psikolojik olarak ...olursa olur olmazsa daha sonra okur modundayım. Rabb'im hayırlısını versin hepimize. Pazartesi yine yazarım gelişmeleri.

Amin inşallah rahim filmi ben cektirmedim kızlar gölcükte de özel yerlerden hariç yerde yok şuan ankaradayım devlete gidip yaptırayım diyorum ama nereye gidecegim ne yapacağımı bilmiyorum

Canını sıkma canım önümüzdeki ay olur inşallah herşeyde bi hayır vardır. Ben üniversite hastanesinin üreme sağlığı bölümüne gitmiştim orda çektirdim rahim filmi sonra cd ye almıştım sonuçları doktorum başka bi hastanedeydi görmek istedi sende çekildiğin filmi cd ye iste ben hiç para vermedim film için çokta güzel çekmişlerdi eskişehirdeyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…