- 17 Nisan 2017
- 139
- 33
- 13
- 37
Amin inşallah rahim filmi ben cektirmedim kızlar gölcükte de özel yerlerden hariç yerde yok şuan ankaradayım devlete gidip yaptırayım diyorum ama nereye gidecegim ne yapacağımı bilmiyorum
Kocaeli gölcük ama suan ankaradayim arastirma hastanesine gidecegim fakat hangi bolume gidecegimi anlayamadim cok branş var
Canim onu hemen yapmıyorlar adetin 2 yada 3 günü kadın Doğum bölümüne gideceksin adet bitikten 2 3 gün sonra gidip çektiriyorsun gene onun icin kadın Doğuma gidicen bende bu ay adet olursam gidicem bende film icinAmin inşallah rahim filmi ben cektirmedim kızlar gölcükte de özel yerlerden hariç yerde yok şuan ankaradayım devlete gidip yaptırayım diyorum ama nereye gidecegim ne yapacağımı bilmiyorum
Kadin dogum ama arastirma hastanesinde birsuru brans var kisirlik falan gibiCanim onu hemen yapmıyorlar adetin 2 yada 3 günü kadın Doğum bölümüne gideceksin adet bitikten 2 3 gün sonra gidip çektiriyorsun gene onun icin kadın Doğuma gidicen bende bu ay adet olursam gidicem bende film icin
Ben ozelde degil arastirma hastanesinde yaptiracagim hazir ankaraya gelmisken yaptirayimBen de Gölcükteyim cnm ben kasımda konak hastanesinde cektirmistim Erkan beye gitmiştim 380 tl ydi sanırım araştırma hastanesinde nasıl yapıyorlar hiçbir bilgim yok
Ben ozelde degil arastirma hastanesinde yaptiracagim hazir ankaraya gelmisken yaptirayim
Ben ozelde degil arastirma hastanesinde yaptiracagim hazir ankaraya gelmisken yaptirayim
Ben şirinköy deyim ya siz?Gölcükte ki doktorumun adı selçuk beydi devlet hastanesinde siz golcugun neresinde oturuyorsunuz
Memnun oldum benim şimdiki drum Zeki bey çok memnunumBen donanma mah. Gölcük merkez
Arkadaşımın doktoruydu bana da önerdi gittim çok memnun kaldım bakalım bu ay sonuç nasıl olacak Sen kaç yıllık evlisin?Hmm bende memnun oldum zeki beye hiç gitmedim
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin7 yıllık evliyim 8 gircem nasipse inşallah sonuç alırsınız
Amin inşallah rahim filmi ben cektirmedim kızlar gölcükte de özel yerlerden hariç yerde yok şuan ankaradayım devlete gidip yaptırayım diyorum ama nereye gidecegim ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?