- 24 Eylül 2014
- 1.151
- 1.566
- 333
Kızlar herkese merhaba ... uzun zamandır bakmayıp yazmıyordum. Biraz kafamı dağıtayım Bebek düşüncesinden uzaklaşayım diye. Benim de pazartesi yumurta kontrolüm var . İnşallah bişeyler vardır. İğne verecek sanırım yine. İkinci ayım klomende . Bu ay daha iyiyim ama sanki psikolojik olarak ...olursa olur olmazsa daha sonra okur modundayım. Rabb'im hayırlısını versin hepimize. Pazartesi yine yazarım gelişmeleri.
Canim geçmiş olsun olur rabbim vericegi zamanı bilir sen gene tedaviye başlamasın doktorum bana iğne vermedi şimdi diyorum klomen kist yapti da mi böyle oldu BEkliyorum insallah sende hamilesindir
Herkese merhabalar 10 yıllık evliyim 6 aylık evliyken ilk bebeğime hamile kaldım fakat öğrendiğim ilk hafta kaybettim 3 yıl sonunda hamile kalmayıncaya tedaviye başladım tedavinin 3. Ayında klomen+ çatlatma iğnesi ile hamile kaldım düşük yaşadığım için Dr um hemen kan sulandirici igne başladı ve coraspin kullandım çok şükür kızımı sağlıkla kucağıma aldım kızım 2 yaşındayken tekrar hamile kaldım geç öğrendiğim için igne baslayamadan kaybettim şimdi kızım 7 yaşında ve ben 3 yıldır bebek istememe rağmen normal yolla olmadı bu ay tekrar tedaviye başladım ve dün ignemi vurdurdum heyecanla sonucu bekliyorum Rabbim tüm isteyenlerin kucagini boş bırakmasın
İnşallah olur canım. Dediklerini uyguluyordum ama yine dikkat edicem inşallah sağolasın.Marhaba canım inşallah bu ay olur ben 3 ayımda hamile kalmıştım ve o ay eşimle yakınlaştığımızda belimin altına yastık koymuştum bide ayaklarımı havaya kaldırmıştım sende bu ay öyle dene istersen
Kardem_Yeliz canım seninde aklında olsun önümüzdeki ay sende beline yastık koy
Ben denedim bu ay ama olmadı bakalim bide rahim film cektirecegim bende sorun var mı diye infertilite ve kadın doğum yazıyordu ona randevu aldım salıyaMarhaba canım inşallah bu ay olur ben 3 ayımda hamile kalmıştım ve o ay eşimle yakınlaştığımızda belimin altına yastık koymuştum bide ayaklarımı havaya kaldırmıştım sende bu ay öyle dene istersen
Kardem_Yeliz canım seninde aklında olsun önümüzdeki ay sende beline yastık koy
Ben denedim bu ay ama olmadı bakalim bide rahim film cektirecegim bende sorun var mı diye infertilite ve kadın doğum yazıyordu ona randevu aldım salıya
Ilk defa yaptıracağım da doktora ne demek gerekiyor çektirmesi için sonuçta kendi doktoruma gitmeyecegim. Birazda korkuyorum acı çekiliyormuşİyi yapmışsın canım tıkanıklık fln varsa film çekilirken açıladabiliyo
Amin cnm inşallahAmin canım inşallah bende salı günü vurdum iğneyi güzel haberler alırız umarım . Senin en azından 1 tane çocuğun olmuş inşallah bize de nasip olur
Ben anestezisiz cektirdim ve hiç acı duymadım Dr bitti dediğinde nasıl şaşırdım sıkma kendini rahat bırak hiçbişey olmazIlk defa yaptıracağım da doktora ne demek gerekiyor çektirmesi için sonuçta kendi doktoruma gitmeyecegim. Birazda korkuyorum acı çekiliyormuş
Ilk defa yaptıracağım da doktora ne demek gerekiyor çektirmesi için sonuçta kendi doktoruma gitmeyecegim. Birazda korkuyorum acı çekiliyormuş
Kızlar hala adet olmadım sevinmeliyim BEkliyorum bakalım salı olmasını olmazsam gidicem eşimde annem de bekle diyor BEkliyorum göğüslerim belim ve akıntım var sadece insallah hamileyimidr kızlar yaKaç senedir bebiş olmuyosa onu söyle canım rahim filmi çekilmedi hiç film çektirmek istiyorum de bence zaten reglinin ilk günleri çok kalabalık değilse reglin bitince hemen çekerler benimki de kolay olmuştu tabi biraz acı oluyo ama dayanılmıcak gibi değil ben çok güçlü bi ağrı kesici kas gevşetici içmiştim çekilmeden önce
Canim ben hala adet olmadım sevinemiyorum da BEkliyorum Salı'yı bakalım gosguslerimin ucunda açıma bel agrim ve akıntım var arada kasik batmalarım Salı'ya kadar adet olmassam gidip kan vercem ins olmam heves de edemiyorum üzülürüm diye allahım insallah hamileyimdir diyorum senin de bu ay insallah kalırsın canımKızlar herkese merhaba ... uzun zamandır bakmayıp yazmıyordum. Biraz kafamı dağıtayım Bebek düşüncesinden uzaklaşayım diye. Benim de pazartesi yumurta kontrolüm var . İnşallah bişeyler vardır. İğne verecek sanırım yine. İkinci ayım klomende . Bu ay daha iyiyim ama sanki psikolojik olarak ...olursa olur olmazsa daha sonra okur modundayım. Rabb'im hayırlısını versin hepimize. Pazartesi yine yazarım gelişmeleri.
Canım bence hamilesinCanim ben hala adet olmadım sevinemiyorum da BEkliyorum Salı'yı bakalım gosguslerimin ucunda açıma bel agrim ve akıntım var arada kasik batmalarım Salı'ya kadar adet olmassam gidip kan vercem ins olmam heves de edemiyorum üzülürüm diye allahım insallah hamileyimdir diyorum senin de bu ay insallah kalırsın canım
İnşallah olmazsın canım henüz adet olmamış olman çok güzel. Evde kendin test yaptın mı peki ?Benim de yarın adet olmam lazım aslında hep erken olurum. Akıntı bel agrısı mide bulantısı bas agrısı hepsi mevcut inşallah olmam ya C Cevizreceli3313 G gozdebozzz
C Cevizreceli3313 yaptım ama negatif annem eşim bekle diyor yarın da olmasam gidicem hastaneye bir de dün girip oldum çok kötüyüm kızlar insallah olmasın sende bende de göğüs ucu akıntı bi de bel agrisi var insallah sende yarın yumurtan güzel olmustur da hamilesindir yarın da tam 5 gün gecikmiş olcak adetim umut etmek istemiyorum ama insallah bebeğim benimledir bir de taşınıyorum eşya toplama derdine başlıcam Allah'ın izniyle grip olmam bir yandan ev taşıma bir yandan insallah güzel haberler alırız da hepimiz mutlu oluruz bence sende test al yap bakalım insallah çıkar 2 günde bir test yap canım adet olmazsan klomen de kullandın dimi sen canımBenim de yarın adet olmam lazım aslında hep erken olurum. Akıntı bel agrısı mide bulantısı bas agrısı hepsi mevcut inşallah olmam ya C Cevizreceli3313 G gozdebozzz
C Cevizreceli3313 yaptım ama negatif annem eşim bekle diyor yarın da olmasam gidicem hastaneye bir de dün girip oldum çok kötüyüm kızlar insallah olmasın sende bende de göğüs ucu akıntı bi de bel agrisi var insallah sende yarın yumurtan güzel olmustur da hamilesindir yarın da tam 5 gün gecikmiş olcak adetim umut etmek istemiyorum ama insallah bebeğim benimledir bir de taşınıyorum eşya toplama derdine başlıcam Allah'ın izniyle grip olmam bir yandan ev taşıma bir yandan insallah güzel haberler alırız da hepimiz mutlu oluruz bence sende test al yap bakalım insallah çıkar 2 günde bir test yap canım adet olmazsan klomen de kullandın dimi sen canım
Canım inşallahhh hamişsindirr. Çatlatma iğnesi oldun mu sen yoksa sadece klomen mi kullandın?? Yarın mutlaka kan testi yaptır artık valla ben meraktan öldüm burda
Canım hadi kan testinden güzel haberler ver bize. İnşallah hamişsindir ev taşıma vs derken zaman çabuk geçer ama şakın ağır yük kaldırma Ne olur Ne olmaz. Dikkat et kendine. Ben şu an öuayene sıramı bekliyorum canım. Bugün su kıvamında akıntım oldu dün de vardı ama bugün çok fazla var. Bakalım doktor Ne diyecek çatlatma iğnesi verecek mi... meraktayım şu an. Şura gelse de girsem. Sadece klomen ve inofolic kullandım yine bu ay. İğne de bugüne bağlı sanırım. Çıkınca yazıcam mutlaka.C Cevizreceli3313 yaptım ama negatif annem eşim bekle diyor yarın da olmasam gidicem hastaneye bir de dün girip oldum çok kötüyüm kızlar insallah olmasın sende bende de göğüs ucu akıntı bi de bel agrisi var insallah sende yarın yumurtan güzel olmustur da hamilesindir yarın da tam 5 gün gecikmiş olcak adetim umut etmek istemiyorum ama insallah bebeğim benimledir bir de taşınıyorum eşya toplama derdine başlıcam Allah'ın izniyle grip olmam bir yandan ev taşıma bir yandan insallah güzel haberler alırız da hepimiz mutlu oluruz bence sende test al yap bakalım insallah çıkar 2 günde bir test yap canım adet olmazsan klomen de kullandın dimi sen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?