Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Marhaba canım inşallah bu ay olur ben 3 ayımda hamile kalmıştım ve o ay eşimle yakınlaştığımızda belimin altına yastık koymuştum bide ayaklarımı havaya kaldırmıştım sende bu ay öyle dene istersen
@Kardem_Yeliz canım seninde aklında olsun önümüzdeki ay sende beline yastık koy

Canim geçmiş olsun olur rabbim vericegi zamanı bilir sen gene tedaviye başlamasın doktorum bana iğne vermedi şimdi diyorum klomen kist yapti da mi böyle oldu BEkliyorum insallah sende hamilesindir

Doktorun niye iğne vermedi ki canım ben iğne vermediğini bilmiyodum bak

Amin canım inşallah bende salı günü vurdum iğneyi güzel haberler alırız umarım . Senin en azından 1 tane çocuğun olmuş inşallah bize de nasip olur

İnşallah olur canım. Dediklerini uyguluyordum ama yine dikkat edicem inşallah sağolasın.

Ben denedim bu ay ama olmadı bakalim bide rahim film cektirecegim bende sorun var mı diye infertilite ve kadın doğum yazıyordu ona randevu aldım salıya

Ilk defa yaptıracağım da doktora ne demek gerekiyor çektirmesi için sonuçta kendi doktoruma gitmeyecegim. Birazda korkuyorum acı çekiliyormuş
Ben anestezisiz cektirdim ve hiç acı duymadım Dr bitti dediğinde nasıl şaşırdım sıkma kendini rahat bırak hiçbişey olmaz

Amin inşallah bakalim inşallah hemen bu ay çekilir birde bekletmek isterlerse gel bak ise

Ilk defa yaptıracağım da doktora ne demek gerekiyor çektirmesi için sonuçta kendi doktoruma gitmeyecegim. Birazda korkuyorum acı çekiliyormuş

Kaç senedir bebiş olmuyosa onu söyle canım rahim filmi çekilmedi hiç film çektirmek istiyorum de bence zaten reglinin ilk günleri çok kalabalık değilse reglin bitince hemen çekerler benimki de kolay olmuştu tabi biraz acı oluyo ama dayanılmıcak gibi değil ben çok güçlü bi ağrı kesici kas gevşetici içmiştim çekilmeden önce

Kızlar hala adet olmadım sevinmeliyim BEkliyorum bakalım salı olmasını olmazsam gidicem eşimde annem de bekle diyor BEkliyorum göğüslerim belim ve akıntım var sadece insallah hamileyimidr kızlar ya

Canim ben hala adet olmadım sevinemiyorum da BEkliyorum Salı'yı bakalım gosguslerimin ucunda açıma bel agrim ve akıntım var arada kasik batmalarım Salı'ya kadar adet olmassam gidip kan vercem ins olmam heves de edemiyorum üzülürüm diye allahım insallah hamileyimdir diyorum senin de bu ay insallah kalırsın canım

Canım bence hamilesin yani inşallah öyledir içime doğan şey bu yani... ay hadi inşallah salı günü güzel haberi ver bizeeee! Evde kendin test yaptın mı peki ? Bu arada benim de yarın öğleden sonra yumurta kontrolüm var. İnşallah güzel haberler alabilirim yarına.

Benim de yarın adet olmam lazım aslında hep erken olurum. Akıntı bel agrısı mide bulantısı bas agrısı hepsi mevcut inşallah olmam ya C Cevizreceli3313 G gozdebozzz
C Cevizreceli3313 yaptım ama negatif annem eşim bekle diyor yarın da olmasam gidicem hastaneye bir de dün girip oldum çok kötüyüm kızlar insallah olmasın sende bende de göğüs ucu akıntı bi de bel agrisi var insallah sende yarın yumurtan güzel olmustur da hamilesindir yarın da tam 5 gün gecikmiş olcak adetim umut etmek istemiyorum ama insallah bebeğim benimledir bir de taşınıyorum eşya toplama derdine başlıcam Allah'ın izniyle grip olmam bir yandan ev taşıma bir yandan insallah güzel haberler alırız da hepimiz mutlu oluruz bence sende test al yap bakalım insallah çıkar 2 günde bir test yap canım adet olmazsan klomen de kullandın dimi sen canım

Canım inşallahhh hamişsindirr. Çatlatma iğnesi oldun mu sen yoksa sadece klomen mi kullandın?? Yarın mutlaka kan testi yaptır artık valla ben meraktan öldüm burda

Canım inşallahhh hamişsindirr. Çatlatma iğnesi oldun mu sen yoksa sadece klomen mi kullandın?? Yarın mutlaka kan testi yaptır artık valla ben meraktan öldüm burda
Valla hele ben oldum oldum de Yok canim sadece klomen kullandım ve yumurtam 28 mm idi kist yapmıştır dedim ama bilmiyorum yarın ilk işim gidip kan vermek olcak insallah çıkar sen ne yaptın

Canım hadi kan testinden güzel haberler ver bize. İnşallah hamişsindir ev taşıma vs derken zaman çabuk geçer ama şakın ağır yük kaldırma Ne olur Ne olmaz. Dikkat et kendine. Ben şu an öuayene sıramı bekliyorum canım. Bugün su kıvamında akıntım oldu dün de vardı ama bugün çok fazla var. Bakalım doktor Ne diyecek çatlatma iğnesi verecek mi... meraktayım şu an. Şura gelse de girsem. Sadece klomen ve inofolic kullandım yine bu ay. İğne de bugüne bağlı sanırım. Çıkınca yazıcam mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…