- 26 Mart 2017
- 362
- 202
- 18
Canım mutlaka hayır vardır diyorum her geçen ay daha metanetli yaklaşıyorum. Üzüldüm mü evet ama pes etmiyorum ümitsizliğe düşmüyorum çok şükür. İnanç her şeyin başı. Senin için de üzüldüm inşallah bir an evvel adet görürsün canım. Adet söktürücü bitkisel çaylar varsa veya kürler onu dene istersen bi de. Benim gecikme olmadı her zamanki gibi 28 de bir oldu fakat yine de bu kimyasalların bi etkisi var. Hayıt tohumu demliyorum bu akşamdan başladım içmeye. Eşime de fındık badem ve bal aldırdım kendisi için. Yarın sabah itibariyle de incir kürüne de başlicam inşallah. Geçen ay faydasını gördüm incir kürürünün . Yumurtalarım kendiliğinden gelişip çatladı iğneye gerek kalmamıştı. Bir de eşime çakşır suyu içiricem bu ay farklı olarak. Bakalım bu ay nasıl olacakC Cevizreceli3313 canım benim 17 gün gecikme oldu. Klomenden diye düşünüyorum. Gittim dupaston adet söktürücü verdi. Bitti daha olmadım. Bakalım. Olunca dr gidecem. Sağlık olsun canım. İnşallah olur senin de
Canım çok üzüldüm... ben bu ay rahim filmi çektiriyorum ve ilaç vs kullanmayacağım üç ay falan . Tüm tetkiklerimi yaptıracağım . Benim her geçen ay metanetim azalıyor niye öyle bilmiyorum ... allahım sabır versinCanım mutlaka hayır vardır diyorum her geçen ay daha metanetli yaklaşıyorum. Üzüldüm mü evet ama pes etmiyorum ümitsizliğe düşmüyorum çok şükür. İnanç her şeyin başı. Senin için de üzüldüm inşallah bir an evvel adet görürsün canım. Adet söktürücü bitkisel çaylar varsa veya kürler onu dene istersen bi de. Benim gecikme olmadı her zamanki gibi 28 de bir oldu fakat yine de bu kimyasalların bi etkisi var. Hayıt tohumu demliyorum bu akşamdan başladım içmeye. Eşime de fındık badem ve bal aldırdım kendisi için. Yarın sabah itibariyle de incir kürüne de başlicam inşallah. Geçen ay faydasını gördüm incir kürürünün . Yumurtalarım kendiliğinden gelişip çatladı iğneye gerek kalmamıştı. Bir de eşime çakşır suyu içiricem bu ay farklı olarak. Bakalım bu ay nasıl olacak
Çok teşekkür ederim canım sağolasın. Bu da bir sınav nihayetinde demek ki zamana ihtiyaç var. Rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi duydum burada ben. İnşallah senin de öyle olur canım. Aslına bakarsan birçok kişi her geçen ay ümitsizliğe daha da kapılıyor fakat her şeyin başı inanç. Kendimize inanmak önemli. Allah muhafaza kanser hastaları bile moralle iyileşiyor mutlaka duymuşuzdur hepimiz. Demem o ki ümitsizlik yok. Demek kş zamanı değil. Çok şükür bir rahmimiz ve yumurtalığımız var çok ciddi bir hastalığımız yok Allah'a şükür. Demek ki zamanı değilmiş. Ha üç ay sonra ha beş ay sonra nasipte varsa olacak inşallah. Olumsuz düşünme sen de bol bol dua et. İlaç dışında bitkisel yöntemleri de dene. Eşine de badem fındık bal gibi şeyler yedir canım. Beslenme de çok önemli. Rabbim buradan müjde vermeyi de nasip etsin hepimize . Lütfen ümitsiz olma. Her ay yeniden daha güçlü ve istekli başla.Canım çok üzüldüm... ben bu ay rahim filmi çektiriyorum ve ilaç vs kullanmayacağım üç ay falan . Tüm tetkiklerimi yaptıracağım . Benim her geçen ay metanetim azalıyor niye öyle bilmiyorum ... allahım sabır versin
Canım kesinlikle haklısın. Evet biraz daha rahatlıyorum Aslında böyle konuşmalarla felaket tellalcılığı da yapmamak lazım . Yaşımız genç yumurtamız oluşuyor çatlıyor Allah dermansız dert vermesin. Vakti ve zamanı var haklısın. Sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin inş bize. Başka türlü imtihanlar daha ağır belki deÇok teşekkür ederim canım sağolasın. Bu da bir sınav nihayetinde demek ki zamana ihtiyaç var. Rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi duydum burada ben. İnşallah senin de öyle olur canım. Aslına bakarsan birçok kişi her geçen ay ümitsizliğe daha da kapılıyor fakat her şeyin başı inanç. Kendimize inanmak önemli. Allah muhafaza kanser hastaları bile moralle iyileşiyor mutlaka duymuşuzdur hepimiz. Demem o ki ümitsizlik yok. Demek kş zamanı değil. Çok şükür bir rahmimiz ve yumurtalığımız var çok ciddi bir hastalığımız yok Allah'a şükür. Demek ki zamanı değilmiş. Ha üç ay sonra ha beş ay sonra nasipte varsa olacak inşallah. Olumsuz düşünme sen de bol bol dua et. İlaç dışında bitkisel yöntemleri de dene. Eşine de badem fındık bal gibi şeyler yedir canım. Beslenme de çok önemli. Rabbim buradan müjde vermeyi de nasip etsin hepimize . Lütfen ümitsiz olma. Her ay yeniden daha güçlü ve istekli başla.
Amin canım hakkımızda hayırlısı olsun. Ben ilk ay çatlatma iğnesi ve klomen kullandım bu ay sadece klomen. Tekrar çağırmıştı adet olursan gel diye ama gitmicem. Zaten bir ay daha hormonlarımla oynamak istemiyorum . Doğal kürlerle denicem bu ay da. Bakalım kısmet.Bende gecen ay ilk klomen ve catlatma ignesi oluo olumsuz sonuclananlardayim. Bakalim doktora gitcem ne dicek . Ne kadar surcek bu tedavi yada baska biseye yonlendiricekmi merak ediyorum ..
Allah hepimize kisa zamanda guzel haberler almayi nasip etsin
Canım çok üzüldüm inş en kısa zamanda bende hamişim dersin sıkma canını bol bol dua et :*Kızlar regl oldum. Fakat bu ay doktora falan gitmicem. Klomen vs. İstemiyorum artık. Nasip değilmiş bu ay da.
Hamile degil misiniz? Cift cizgi gozukuyor testteBugün yaptım ama c bölmesinde ikinci çizgi çıktı. Daha önce basına gelen oldu mı ya da bozuk mu acaba C Cevizreceli3313
İnşallah canım Allah razı olsun . Yeniden başladık bakalım hayırlısı..Canım çok üzüldüm inş en kısa zamanda bende hamişim dersin sıkma canını bol bol dua et :*
Hayırlı olsun canım inş tutarİyi günler hanımlar. Bende klomene başlayacağım ilk defa. Bugün regl oldum yarın Dr gidicem. Klomen bitince soğan kürü yapacağım. Bakalım bu ay tutacak mı
Hayırlı olsun canım inş tutar
Hayırlı oksun tedavin canım inşallah tutar. Soğan kürünü regl devam ederken de başlayabilirsin canım. Yalnız Bebek çalışmalarına başladıktan sonra ben bırakıyordum. Söktürücü etkisinden dolayı. Rahmi temizleyip kuvvetlendiren bir kür. İltihap kist vs hepsini temizleyip Rahmi gebeliğe hazırlıyormuş.İyi günler hanımlar. Bende klomene başlayacağım ilk defa. Bugün regl oldum yarın Dr gidicem. Klomen bitince soğan kürü yapacağım. Bakalım bu ay tutacak mı
Hayırlı oksun tedavin canım inşallah tutar. Soğan kürünü regl devam ederken de başlayabilirsin canım. Yalnız Bebek çalışmalarına başladıktan sonra ben bırakıyordum. Söktürücü etkisinden dolayı. Rahmi temizleyip kuvvetlendiren bir kür. İltihap kist vs hepsini temizleyip Rahmi gebeliğe hazırlıyormuş.
Aynen canım başla bişey olmaz tabi yine sen bilirsin için nasıl rahat ederse. Soğan kürü için Bebek çalışması devam ederken veya hamileyken de yapılabilir bişey olmaz diyenler var fakat ben güvenemedim. Rahmi temizleyip iltihap söktüren şey düşüğe de sebep olabilir Allah korusun. Veya Yen'i oluşan gebeliğin engellenmesine. O yüzden Bebek çalışmasına başladığınız gün itibariyle bırak derim. Ben öyle yapıyordum .Hem klomen hem soğan kürü yapsam sorun olmaz mı acaba başlayayım o zaman bugün. Yumurtlamaya kadar biter zaten kür
Canım kistler için soğan kürü iyi geliyormuş. Uyguladın mı ?Merhaba kızlar; benim 3 tene çikolata kistim var biri 2.5 cm diğer 2 si 1.5 cm 9 aydır deniyoruz. Reglimde klomene başlıcaz aca kisti olup ta hamile kalan var mı aranızda?
Evet 5 gündür yapıyorum. Bugün dr a gittim 18 mm gelişmiş yumurtam var bir kaç gün içinde çatlar dedi. Her ay yumurtluyorum çatlıyor reglim çok düzenli hsg çektirdim tüpler açık. Bazı doktorlar bu kadar küçük kistler engellemez diyor bazıları engeller diyor. Kafam çok karışıkCanım kistler için soğan kürü iyi geliyormuş. Uyguladın mı ?
Canım kistlere rağmen hamile kalanı da duydum ama boyutu demek ki önemli. Soğan kürü ile kistlerini küçültüp Yok eden çok kişi okudum burda. İnşallah sen de şifasını görürsün canım. Endişe etme.Evet 5 gündür yapıyorum. Bugün dr a gittim 18 mm gelişmiş yumurtam var bir kaç gün içinde çatlar dedi. Her ay yumurtluyorum çatlıyor reglim çok düzenli hsg çektirdim tüpler açık. Bazı doktorlar bu kadar küçük kistler engellemez diyor bazıları engeller diyor. Kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?