Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Kistlere rağmen klomen denemeliyim bilemedim yumurtlamamda hiç bir sorun yok. Klomeni normalde hangi durumlar için veriyorlar?

Merhaba kızlar; benim 3 tene çikolata kistim var biri 2.5 cm diğer 2 si 1.5 cm 9 aydır deniyoruz. Reglimde klomene başlıcaz aca kisti olup ta hamile kalan var mı aranızda?
Canım klomeni eğer yumurtlama sorunun yoksa kalitesi artsın diye de veriyorlar benimki öyle oldu mesela. Çikolata kisti olduğunu nerden anladılar Canım ultrasonda mı görünüyorlar . Ben de bu ay ilk defa rahim filmi çektireceğim zor bişey mi

Benim de aynı şekilde her ay yumurtluyorum çatlıyır ama olmadı. Sen ne zamandan beri deniyorsun Canım. Bi de röntgenden sonra da ihtimal artıyor diyorlar ne zaman çektirdin röntgeni. Anestezi aldın mı

Ultrason da gördüler kistleri aslında teşhisi biraz zor galiba her doktor anlamıyor sanırım. Hsg bana göre acılı bir işlem değil ama tabiki insanda stres yaratıyor canım acıyacakmı düşüncesi oluyor işlem bittiğinde bu kadar mıydı dedim zaten çok kısa bir işlem ilacı verirken regli sancısı gibi bir sancı oluyor o kadar. İnan bana panikleyecek bir şey yok. Şimdiden geçmiş olsun

İnş canım biraz korktum anestezili yapsam diyordum ama anestezili hem pahalı hemde anestezi almak da istemiyorum . Sen kaça çektirdin bu arada

Benim de aynı şekilde her ay yumurtluyorum çatlıyır ama olmadı. Sen ne zamandan beri deniyorsun Canım. Bi de röntgenden sonra da ihtimal artıyor diyorlar ne zaman çektirdin röntgeni. Anestezi aldın mı
9 ay oldu benim yaş 34 doktorlar tüp bebeğin daha doğru bir karar olduğunu söylüyor benim için kistlerimin yumurtanın kalitesini bozduğunu söylüyorlar. Hsg yi çektireli tam bir ay oldu ve anestezi almadım zaten çok kısa bir işlem tabiki stresi oluyor ama çok acılı bir işlem değil

İnş canım biraz korktum anestezili yapsam diyordum ama anestezili hem pahalı hemde anestezi almak da istemiyorum . Sen kaça çektirdin bu arada
Acı eşiğin nasıl bilmiyorum ama dediğim gibi kısa bi
İşlem derin nefes al ver rahat olmaya çalış bence anesteziye gerek yok. 1 ay önce çekildim 450 liraya daha uygun yerler vardır belki bilmiyorum ama ben bi arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim çok araştırmadım açıkçası fiyatları

Anladım canım inş en kısa zamanda sonuca ulaşırız . Bende bakalım bu ay bi çektireceğim inş kolaylaştırır. Röntgenden sonra üç ay içinde gebe kalma ihtimali yüksekmiş

Anladım canım inş en kısa zamanda sonuca ulaşırız . Bende bakalım bu ay bi çektireceğim inş kolaylaştırır. Röntgenden sonra üç ay içinde gebe kalma ihtimali yüksekmiş
Evet banada doktorlar ilk 3 ayda gebelik yüksek ihtimal dediler. Tedavi edici etkisi oluyor tüplerdeki küçük yapışıklıkları açıyormuş. Ben şimdi soğan suyu yapıyorum doktorada söyledim kullandığımı, bu kürü yapıp hamile kalan çok hastam oldu sakıncası yok deneyebilirsin dedi bakalım eylüle kadar süre verdim kendime olmazsa tüpçünün yolu gözükecek bana

Canım inş gerek kalmaz. Bende açıkçası bir an önce röntgen çektireyim olumlu sonuç alırsam bi beş altı ay kendi haline bırakacağım . Soğan kürünü bende iki gündür yapıyorum ama sadece sabah bir bardak içebiliyorum. Sabah akşam yapamıyorum inş faydası olur

Evet sabah akşam içiliyor ama ben bugünden itibaren 1 içicem midemi çok etkiledi çünkü sürekli midem yanıyor. Sanırım bir de kafayı çok takmamak gerekiyor genelde duyduğum söz şu ' hiç düşünmediğim anda hamile kaldım' biraz kendimizi bu düşünceden uzaklaştırmalıyız bence

Aynen Canım ama rahim filmi çekilmeden benim içim rahat etmeyecek çekineyim onda da bişey çıkmazsa ki inş çıkmaz o zaman dört beş ay akışına bırakacağım

Bugün test yaptım çıkmadı kanda. Ben de maydanoz suyu içmeye karar verdim 20 gün gecikti nerdeyse tekrar adet olmam lazım ama tuk yok C Cevizreceli3313

Bugün test yaptım çıkmadı kanda. Ben de maydanoz suyu içmeye karar verdim 20 gün gecikti nerdeyse tekrar adet olmam lazım ama tuk yok C Cevizreceli3313
Canım hayırlısı olsun inşallah. Maydonoz işe yarar umarım. Yalnız onu haşlamadan çiğ olarak robottan geçirip öyle içmek lazımmış sanırım. Yine bi araştır canım.

Bugün adet oldum 20 günlük gecikmeyle çok şükür
Çok şükür canım. Gözün aydın. Çok sevindim inşallah bir daha böyle bir sorun yaşamazsın. Bu arada hormon sonuçlarına baktım fakat hangi değer aralığına göre değerlendirilecek bilemedim. Çünkü henüz adet olmamışsın ama adet günün de gelmiş geçmiş o yüzden sağlıklı bi yorum yapamadım. Hormon Aralık'ları adet dönemi veya diğer günlere göre farklı Aralık'ta değerlendiriliyor.beyse sonuç olarak adet olmuşsun çok şükür. Bir daha klomen galan kullanacak mısın canım?

Yumurtanın Çatladıgını nasıl anl
Yumurtanın Çatladıgını nasıl anladı cabjm

Dr a randevu aldım ama bu ay klomen kullanmam hep ondan böyle oldu galiba. Macun var onu kullanacam bu ay bakalım iyi gelir inşalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…