Doktor kontrolünde doktor söyledi canım usg ile kontrol edince.Yumurtanın Çatladıgını nasıl anl
Yumurtanın Çatladıgını nasıl anladı cabjm
Kullanma bence de canım . Ben de kullanmadım bu ay. İki ay yeter dedim. Doktora da gitmedim. İncir kürü yapıyorum her gün. Bir yandan hayıt tohumu da demleyip içiyorum. Eşime de bol fındık fıstık mesir macunu yediriyorum . Bakalım bu ay nasıl olacak .Dr a randevu aldım ama bu ay klomen kullanmam hep ondan böyle oldu galiba. Macun var onu kullanacam bu ay bakalım iyi gelir inşalalh
Çok sevindim canım gözünüz aydın.Kızlar benim tek kesem gözüktü herhalde bebek tek hayırlısı olur inş demek ki değerlere takılmamak gerekiyormuş şu anki değerim 57,929.44 bugün 6 haftalık oldum darısı sizlerin başına inş
Aynen canom ne olacağı belli değil belki sonradan çoğul olduğu çıkar kim bilirÇok sevindim canım gözünüz aydın.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Değerlerin yüksekti aslında demek ki dediğin gibi değerlere takılmamak gerekiyormuş. Benim de bugün reglim bitiyor yarın itibariyle bu ay için bebiş çalışmalarına başlicam. Bakalım hayırlısı olsun. Her Yeni ay merak ve heyecan silbaştan başlıyor
Çok teşekkür ederim canım hayırlısı ile inşallah.Aynen canom ne olacağı belli değil belki sonradan çoğul olduğu çıkar kim bilirinşallah her şeyin hayırlısı olur canım sende sıkma canını akışına bırak inşallah bu ay olacak hayırlısıyla güzel haberlerinş bekliyorum
alttan mı göbekten mi baktı ultrasonla çatladığını görmek için.ben bu durumdan muzdaribim de ondan sordum canımDoktor kontrolünde doktor söyledi canım usg ile kontrol edince.
aynen canım hem kilo aldım hem kist oldu 2 aydır kist gitsin diye tedavi görüom.eskiden kistim felan yoktu oofff offff.kilo aldığımla kaldım. Gebe kalamadım yani...
aynen canım hem kilo aldım hem kist oldu 2 aydır kist gitsin diye tedavi görüom.eskiden kistim felan yoktu oofff offff.
Alttan baktı canım .alttan mı göbekten mi baktı ultrasonla çatladığını görmek için.ben bu durumdan muzdaribim de ondan sordum canım
Hiçbir bilgim Yok canım yanlış yönlendirmek istemem fakat sen iğne için gittiğinde bir doktora danış istersen. Bir de klomen kullanmayacaktın sanırım yanlış mı hatırlıyorum? Ne dedi doktorun klomeni tekrar verirken? Bir de kaçıncı ayın klomende canım?Bugün kontrole gittim tekrar klomen verdi bel fıtığım var bugün onun işin de iğne verdi dr etkiler mi birbirini acaba ya C Cevizreceli3313
Anladım canım ben de iki ay kullandım , hayırlısı olsun inşallah. Bu ay güzel haberlerini alırız .Evet 2. Ayım ama tedaviyi yarım bırakmak istemedim ya ne olur ne olmaz diye.sonra tekrar sil baştan almak olmasın C Cevizreceli3313
Kızlar nasılsınız bende de hiç bisey yok ev taşıma dalan giremedim sizde de Yok sanırım gene bu ay yatar yanı adetime 5 gün var hamileAnladım canım ben de iki ay kullandım , hayırlısı olsun inşallah. Bu ay güzel haberlerini alırız .
Taşındın mı canım inşallah bitmiştir ev işleri. Aynen bende bişey Yok reglim Yen'i bitti Yen'i bir ay daha başladı çalışmalar için. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Bu ay doktora gitmedim klomen istemedim 3. Defa. Takvimi uygularsanız olması gerekir demişti zAten doktor. O yüzden akışına bıraktım. Hayıt tohumu içiyorum hemen her gün . İncir kürümü düzenli yapıyorum. Geçen ay incir kürü sayesinde yumurtam kendiliğinden çatlamıştı. İğneye gerek kalmadan . Ha bi de eşime Manisa'dan mesir macunu getirttim. Bir arkadaşım aldı sağolsun. Ekstradan onu kullanıyoruz bi de.Bakalım bu ay akışına bıraktık inşallah olur.Kızlar nasılsınız bende de hiç bisey yok ev taşıma dalan giremedim sizde de Yok sanırım gene bu ay yatar yanı adetime 5 gün var hamile
Değilim bende bu ay adetim de o bitki çaylarını uygulicam sizde deneyin derimElizabethHarmon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?