- 26 Mart 2017
- 362
- 202
- 18
Canım inşallah şifasını görürsün karışımların . Kontrolden sonra yaz mutlaka gelişmeleri. Ramazan'ın hürmetine inşallah bebişlerimize kavuşuruz bizler de .Merhaba Canlar G gozdebozzz C Cevizreceli3313 ben klomen kullanıyorum yarın son gün salı günü kontrol. Ekstradan bi macun var doğal onu kullanıyorum. Adaçayı aslanperçemi hayıt tohumu cam balı vs karışımı kullananlar memnun bu ay bakalım inşallah gelişir yumurtam
Bende bu ay klomene başladım. Yarın kontrol var. Hakkımızda hayırlısı olsun.Merhaba Canlar G gozdebozzz C Cevizreceli3313 ben klomen kullanıyorum yarın son gün salı günü kontrol. Ekstradan bi macun var doğal onu kullanıyorum. Adaçayı aslanperçemi hayıt tohumu cam balı vs karışımı kullananlar memnun bu ay bakalım inşallah gelişir yumurtam
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin.Bende bu ay klomene başladım. Yarın kontrol var. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Sağol canım inşallah. Sende tedavi görüyor musunTedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin.
Ben iki ay klomen +inofolic kullandım canım. İlk ay çatlatma iğnesi de vermişti doktorum. İkinci ay iğne vermedi kendiliğinden çatlamıştı yumurtam fakat nasip olmadı. Hiçbir sorun olmadığı halde beklemedeyiz bakalım nasip ne zamansa. Bu ay doktora gitmedim kendi haline bıraktım. Takvim yöntemiyle olmaması için bir neden Yok demişti doktorum. O sebeple stres yapmamaya akışına bırakmaya karar verdim canım.Sağol canım inşallah. Sende tedavi görüyor musun
Canım sana da hayırlı ramazanlar olsun. Üzme kendini hayırlısı neyse o olsun. Demek kısmet değilmiş bu ay. Bizim de bu ayki bebiş çalışmaları Yen'i başladı sayılır. Doktora gitmedim ilaç falan da almadım bi daha. İncir kürü yaptım sadece o kadar. Bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek.C Cevizreceli3313ElizabethHarmon kızlar selam dün adet oldum bu ayda olmadı kısmet artık insallah bir daha ki ay güzel
Haberler veririz birbirimize sizler ne yaptınız gelişmeler neler bu arada hayırlı ramazanlar olsun
inşallah hayırlı haberler verirsin bize .benim bilgim yok bu konuyla ilgili maalesef.Arkadaşlar ben de tekrar kelimene başladım dün bu ay aşılama yapılacak ilk defa inşallah olur. Ilk defa yaptıracağım için kendimi garip hissediyorum bilgisizim aramızda yapan var mi
Inşallah cümlemiz pazartesi günü yumurtalarıma bakacaklar dün de baktılar dün 4 mm mi ne dediler ilk defa adetliyken alttan bakıldı ve mm söylendi araştırma hastanesi olduğundan mi bilmiyorum çok heyecanlıyıminşallah hayırlı haberler verirsin bize .benim bilgim yok bu konuyla ilgili maalesef.
Adetliyken kontrol edildiğini ilk defa duydum demek ki çok detaylı çalışılıyor. Gelişmeleri yaz mutlaka canım. Hayırlı uğurlu olsun.Inşallah cümlemiz pazartesi günü yumurtalarıma bakacaklar dün de baktılar dün 4 mm mi ne dediler ilk defa adetliyken alttan bakıldı ve mm söylendi araştırma hastanesi olduğundan mi bilmiyorum çok heyecanlıyım
Kesin yazarım. Bende ilk defa orada gördüm hatta temizlenmemistim inşallah iyi olurAdetliyken kontrol edildiğini ilk defa duydum demek ki çok detaylı çalışılıyor. Gelişmeleri yaz mutlaka canım. Hayırlı uğurlu olsun.
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ve tabii darısı başımıza olsun . Canım sen ne kadar kullandın klomeni ? Ve çatlatma iğnesi oldun mu ? Gebeliğe giden süreç nasıl gelişti kısaca anlatırsan çok sevinirim.içinin sıkıntısıyla ilgili de şunu diyebilirim, Benim bir arkadaşım sıkıntılı bir hamilelik süreci geçirmişti ilk zamanlar. Çok endişeliydi aynı senin gibi. Sürekli inşirah suresini okuyup rahatladığını söylerdi. Şimdi çok şükür bebeği sağlıklı 5. Ayında. İnşirah suresini oku daraldıkça inşallah şifa olur sana da.bende klomen kulandm 7 Haftalık hamileyim ve ikiz rabbim isteyen herkese versin inşaALLAH... sizden dua istiyorum ama böyle kızlar kaç gündür hep bebeklerime bişy olcak korkusu war hep kötü rüya görüyorum bu pisikolojiden nasıl kurtulurum(
Benimde bu ay aşılama olacaktı güya. İlk ayımdı. Yumurta takibi yapılıyordu. Kontrol sırasında yumurtan kendiliğinden çatlamış dedi. İğne de iptal aşılama da. Üzüldüm döndüm eveBen iki ay klomen +inofolic kullandım canım. İlk ay çatlatma iğnesi de vermişti doktorum. İkinci ay iğne vermedi kendiliğinden çatlamıştı yumurtam fakat nasip olmadı. Hiçbir sorun olmadığı halde beklemedeyiz bakalım nasip ne zamansa. Bu ay doktora gitmedim kendi haline bıraktım. Takvim yöntemiyle olmaması için bir neden Yok demişti doktorum. O sebeple stres yapmamaya akışına bırakmaya karar verdim canım.
Benimde pazartesi konturolum var insallah buyumuslerdir bende cok heyecanliyim ve umitliyim ilkdefa yaptiracagimBenimde bu ay aşılama olacaktı güya. İlk ayımdı. Yumurta takibi yapılıyordu. Kontrol sırasında yumurtan kendiliğinden çatlamış dedi. İğne de iptal aşılama da. Üzüldüm döndüm eve
Benimkiler de düzenli olarak büyümüştü fakat çatlatmayı yakalayamadık işte. Umarım her şey yolunda gider canım. Gönlünce olsun her şey..Benimde pazartesi konturolum var insallah buyumuslerdir bende cok heyecanliyim ve umitliyim ilkdefa yaptiracagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?