Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Canım inşallah şifasını görürsün karışımların . Kontrolden sonra yaz mutlaka gelişmeleri. Ramazan'ın hürmetine inşallah bebişlerimize kavuşuruz bizler de .

Bende bu ay klomene başladım. Yarın kontrol var. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Sağol canım inşallah. Sende tedavi görüyor musun
Ben iki ay klomen +inofolic kullandım canım. İlk ay çatlatma iğnesi de vermişti doktorum. İkinci ay iğne vermedi kendiliğinden çatlamıştı yumurtam fakat nasip olmadı. Hiçbir sorun olmadığı halde beklemedeyiz bakalım nasip ne zamansa. Bu ay doktora gitmedim kendi haline bıraktım. Takvim yöntemiyle olmaması için bir neden Yok demişti doktorum. O sebeple stres yapmamaya akışına bırakmaya karar verdim canım.

Canım sana da hayırlı ramazanlar olsun. Üzme kendini hayırlısı neyse o olsun. Demek kısmet değilmiş bu ay. Bizim de bu ayki bebiş çalışmaları Yen'i başladı sayılır. Doktora gitmedim ilaç falan da almadım bi daha. İncir kürü yaptım sadece o kadar. Bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek.

Arkadaşlar ben de tekrar kelimene başladım dün bu ay aşılama yapılacak ilk defa inşallah olur. Ilk defa yaptıracağım için kendimi garip hissediyorum bilgisizim aramızda yapan var mi

inşallah hayırlı haberler verirsin bize .benim bilgim yok bu konuyla ilgili maalesef.
Inşallah cümlemiz pazartesi günü yumurtalarıma bakacaklar dün de baktılar dün 4 mm mi ne dediler ilk defa adetliyken alttan bakıldı ve mm söylendi araştırma hastanesi olduğundan mi bilmiyorum çok heyecanlıyım

Adetliyken kontrol edildiğini ilk defa duydum demek ki çok detaylı çalışılıyor. Gelişmeleri yaz mutlaka canım. Hayırlı uğurlu olsun.

bende klomen kulandm 7 Haftalık hamileyim ve ikiz rabbim isteyen herkese versin inşaALLAH... sizden dua istiyorum ama böyle kızlar kaç gündür hep bebeklerime bişy olcak korkusu war hep kötü rüya görüyorum bu pisikolojiden nasıl kurtulurum(

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ve tabii darısı başımıza olsun . Canım sen ne kadar kullandın klomeni ? Ve çatlatma iğnesi oldun mu ? Gebeliğe giden süreç nasıl gelişti kısaca anlatırsan çok sevinirim.içinin sıkıntısıyla ilgili de şunu diyebilirim, Benim bir arkadaşım sıkıntılı bir hamilelik süreci geçirmişti ilk zamanlar. Çok endişeliydi aynı senin gibi. Sürekli inşirah suresini okuyup rahatladığını söylerdi. Şimdi çok şükür bebeği sağlıklı 5. Ayında. İnşirah suresini oku daraldıkça inşallah şifa olur sana da.

Selam Canlar. Ben salı dr a gittim 9 mm olmuştu cuma tekrar gel dedi. Ünşallah dAha da. Büyümüştür. Nasip herşeyden önce ama ecen ayki gibi çok stres yapmıyorum akışına bıraktım. Hayırlısı hakkımızda. G gozdebozzz C Cevizreceli3313 . Tedavin hayırlı oksun Kardem_Yeliz . İnşallah istediğin gibi olur @Ebrar demir bebişlerini sağlıkla alırsın inşalalh kucağına kötü düşünme iyi düşün hiçbirşey olamaz Allahın izniyle

Benimde bu ay aşılama olacaktı güya. İlk ayımdı. Yumurta takibi yapılıyordu. Kontrol sırasında yumurtan kendiliğinden çatlamış dedi. İğne de iptal aşılama da. Üzüldüm döndüm eve

Benimde bu ay aşılama olacaktı güya. İlk ayımdı. Yumurta takibi yapılıyordu. Kontrol sırasında yumurtan kendiliğinden çatlamış dedi. İğne de iptal aşılama da. Üzüldüm döndüm eve
Benimde pazartesi konturolum var insallah buyumuslerdir bende cok heyecanliyim ve umitliyim ilkdefa yaptiracagim

Benimde pazartesi konturolum var insallah buyumuslerdir bende cok heyecanliyim ve umitliyim ilkdefa yaptiracagim
Benimkiler de düzenli olarak büyümüştü fakat çatlatmayı yakalayamadık işte. Umarım her şey yolunda gider canım. Gönlünce olsun her şey..

Selamlar herkese.. Klomende 3. Ve son ayim benim de.. daha once 1 tup bebek denemem ve 3 kimyasal gebeligim var... Hic sorun gozukmuyor bulamadilar bi turlu... Hayirlu ugurlu olur insallah hersey ve hepimiz guzel haberler aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…