- 26 Mart 2017
- 362
- 202
- 18
Canım hayırlısı olsun inşallah. Biz bu ay akışına bırakmıştık bakalım sonuçlar nasıl olacak. Bir de böyle deneyelim bakalım.Selam Canlar. Ben salı dr a gittim 9 mm olmuştu cuma tekrar gel dedi. Ünşallah dAha da. Büyümüştür. Nasip herşeyden önce ama ecen ayki gibi çok stres yapmıyorum akışına bıraktım. Hayırlısı hakkımızda. @Gozdebekgoz C Cevizreceli3313 . Tedavin hayırlı oksunKardem_Yeliz . İnşallah istediğin gibi olur @Ebrar demir bebişlerini sağlıkla alırsın inşalalh kucağına kötü düşünme iyi düşün hiçbirşey olamaz Allahın izniyle
Rabbim tez zamanda dileğinizi gerçekleştirsin. İnşallah güzel haberler alırız. Ben iki ay klomen kullandım. İlk ay çatlatma iğnesi de vardı. İkinci ay iğnesizdi. Bu ay akışına bıraktık, ne ilaç ne iğne hiçbişey yok. Nasip kısmet.Selamlar herkese.. Klomende 3. Ve son ayim benim de.. daha once 1 tup bebek denemem ve 3 kimyasal gebeligim var... Hic sorun gozukmuyor bulamadilar bi turlu... Hayirlu ugurlu olur insallah hersey ve hepimiz guzel haberler aliriz
Hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim sağlık versin gerisi kolay. Bu ay olmazsa sonraki ay olur sonraki ay olmazsa bir sonraki ay olur şnşallah. Er ya da geç ha üç ay önce ha beş ay sonra inşallah olur. Moralini bozma sakın.Benimkiler de düzenli olarak büyümüştü fakat çatlatmayı yakalayamadık işte. Umarım her şey yolunda gider canım. Gönlünce olsun her şey..
Sağol canım benim:) Doğru diyosun. Allah sana da çok aratmasın inş. Hemen kavuş bebeğineHakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim sağlık versin gerisi kolay. Bu ay olmazsa sonraki ay olur sonraki ay olmazsa bir sonraki ay olur şnşallah. Er ya da geç ha üç ay önce ha beş ay sonra inşallah olur. Moralini bozma sakın.
Âmin canım benim , cümlemiz inşallah .Sağol canım benim:) Doğru diyosun. Allah sana da çok aratmasın inş. Hemen kavuş bebeğine
İnanki stresle hiç alakası bu işin benim gebeliğim öyle bi zamanda oldu ki eşimi stresten sinirden yiyiyordum o aralar kavgalıydm kendisi uzman çavuş izne gelmişti gidecek die en büyük stres bu zaten ama gebelik oluştu stres yapıyorum yapmıyorum die düşünme hiç rahman büyüktür elbet nasibine düşeni verir :))Selam Canlar. Ben salı dr a gittim 9 mm olmuştu cuma tekrar gel dedi. Ünşallah dAha da. Büyümüştür. Nasip herşeyden önce ama ecen ayki gibi çok stres yapmıyorum akışına bıraktım. Hayırlısı hakkımızda. @Gozdebekgoz C Cevizreceli3313 . Tedavin hayırlı oksunKardem_Yeliz . İnşallah istediğin gibi olur @Ebrar demir bebişlerini sağlıkla alırsın inşalalh kucağına kötü düşünme iyi düşün hiçbirşey olamaz Allahın izniyle
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ve tabii darısı başımıza olsun . Canım sen ne kadar kullandın klomeni ? Ve çatlatma iğnesi oldun mu ? Gebeliğe giden süreç nasıl gelişti kısaca anlatırsan çok sevinirim.içinin sıkıntısıyla ilgili de şunu diyebilirim, Benim bir arkadaşım sıkıntılı bir hamilelik süreci geçirmişti ilk zamanlar. Çok endişeliydi aynı senin gibi. Sürekli inşirah suresini okuyup rahatladığını söylerdi. Şimdi çok şükür bebeği sağlıklı 5. Ayında. İnşirah suresini oku daraldıkça inşallah şifa olur sana da.
Canım bi ay tek kulandım günde iki hap aldım 5 gün kulandım adettim 3 gün adetin üçüncü gününde kulandım hemen hemen saatinde almaya dikkat ettim doktorun dediğine göre adetten bi gün sonra gebeliğim oluşmuş o derece etkili:)) zaten 2 hafta eşimle beraberlik oldu fazla düzenli de deildi ama onun dışında bi kaç yöntemde denedim istersen anlatırım belki işine yarar İnşallah hepiniz işine yarar bu mübarek günlerin hatrına: ))Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ve tabii darısı başımıza olsun . Canım sen ne kadar kullandın klomeni ? Ve çatlatma iğnesi oldun mu ? Gebeliğe giden süreç nasıl gelişti kısaca anlatırsan çok sevinirim.içinin sıkıntısıyla ilgili de şunu diyebilirim, Benim bir arkadaşım sıkıntılı bir hamilelik süreci geçirmişti ilk zamanlar. Çok endişeliydi aynı senin gibi. Sürekli inşirah suresini okuyup rahatladığını söylerdi. Şimdi çok şükür bebeği sağlıklı 5. Ayında. İnşirah suresini oku daraldıkça inşallah şifa olur sana da.
Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasp etsin. Teşekkür ederiz verdiğin bilgiler için diğer yöntemleri de yazarsan sevinirim .Canım bi ay tek kulandım günde iki hap aldım 5 gün kulandım adettim 3 gün adetin üçüncü gününde kulandım hemen hemen saatinde almaya dikkat ettim doktorun dediğine göre adetten bi gün sonra gebeliğim oluşmuş o derece etkili:)) zaten 2 hafta eşimle beraberlik oldu fazla düzenli de deildi ama onun dışında bi kaç yöntemde denedim istersen anlatırım belki işine yarar İnşallah hepiniz işine yarar bu mübarek günlerin hatrına: ))
Can bi ay kulandım sadece adetin 3. Günü günde iki hap aldım 5 gün kullanmış oldum adetimde 3 gün sürüyor zaten iğne falan olmadım doktorada hiç gitmedim o aralar eşimle 2 hafta beraberlik oldu pek düzenli de olmadı zaten ama doktorun dediğine göre adetten bi gün sonra oluşmuş gebelik o derece etkili olmş:) ama bunun dışında bi kaç tane yöntemde yatpm istersen anlatrmCanım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ve tabii darısı başımıza olsun . Canım sen ne kadar kullandın klomeni ? Ve çatlatma iğnesi oldun mu ? Gebeliğe giden süreç nasıl gelişti kısaca anlatırsan çok sevinirim.içinin sıkıntısıyla ilgili de şunu diyebilirim, Benim bir arkadaşım sıkıntılı bir hamilelik süreci geçirmişti ilk zamanlar. Çok endişeliydi aynı senin gibi. Sürekli inşirah suresini okuyup rahatladığını söylerdi. Şimdi çok şükür bebeği sağlıklı 5. Ayında. İnşirah suresini oku daraldıkça inşallah şifa olur sana da.
Klişe olabilir ama ilişkiden hemen sonra su ayakları duvara bırakmak gerçekten doğru ben sürekli yatağın tepesine; ) bıraktım sonra bulunduğun yer soğuk olması çok ii ben resmen titriyordum ondan sonra yapabilirsen bi kaç gün duş alma bide haşlanmış yumurta rahmi yumuşatıyor onuda ye sabah akşam beraberlikten önce besmele çekebilirsin sonuçta allahtan izin istiyorsun fazla hareket etmemeye bak o aralar stetrele falan pek bi alakası yok diyem orayı kafana takma ok. Allah o kadar büyük ki hiç bi kulunu yarı yolda birrakmaz yeterki sen iste:))Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasp etsin. Teşekkür ederiz verdiğin bilgiler için diğer yöntemleri de yazarsan sevinirim .
Kacinci gunundesin adetinDr san geldim 11 mm olmuş yumurta bu ay iyi gelişiyor dedi hadi bakalım
Dediklerini uyguluyorum ben de canım fakat yumurta ve odanın soğuk olması dışındaCan bi ay kulandım sadece adetin 3. Günü günde iki hap aldım 5 gün kullanmış oldum adetimde 3 gün sürüyor zaten iğne falan olmadım doktorada hiç gitmedim o aralar eşimle 2 hafta beraberlik oldu pek düzenli de olmadı zaten ama doktorun dediğine göre adetten bi gün sonra oluşmuş gebelik o derece etkili olmş:) ama bunun dışında bi kaç tane yöntemde yatpm istersen anlatrm
Klişe olabilir ama ilişkiden hemen sonra su ayakları duvara bırakmak gerçekten doğru ben sürekli yatağın tepesine; ) bıraktım sonra bulunduğun yer soğuk olması çok ii ben resmen titriyordum ondan sonra yapabilirsen bi kaç gün duş alma bide haşlanmış yumurta rahmi yumuşatıyor onuda ye sabah akşam beraberlikten önce besmele çekebilirsin sonuçta allahtan izin istiyorsun fazla hareket etmemeye bak o aralar stetrele falan pek bi alakası yok diyem orayı kafana takma ok. Allah o kadar büyük ki hiç bi kulunu yarı yolda birrakmaz yeterki sen iste:))
Canım hadi hayırlısı olsun. Çok sevindim . Aşılama falan yapılacak mıydı sana bu ay?Dr san geldim 11 mm olmuş yumurta bu ay iyi gelişiyor dedi hadi bakalım
Sıkma canını olacağına bırak olucak allahın izniyle ALLAH kerimdir:)Dediklerini uyguluyorum ben de canım fakat yumurta ve odanın soğuk olması dışındabu ay tutmazsa bir de bu dediklerine de dikkat edeyim. Ben sürekli dua ediyorum ilişki sonrasında ve öncesinde Allah'tan her şey... Dediğin gibi. Rabbim bebiş isteyen herkesi bununla müjdelendirsin inşallah. Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için. Allah razı olsun.
Canım çok sevindim senin adına Rabb'im hayırlısıyla sonuçlandırsın inşallah bu çabanızı. İğneden 36 saat sonra çatlıyor yumurtalar canım ve çatladıktan sonra da 24 saat içinde birliktelik veya aşılama gerçekleşmeli. Onu hesaplamışlardır sen stres yapma. Herşey çok güzel olacak inşallah. Ay bi de ikiz oluyormuş. Ne güzel olur.Kizlar yumurtalarim biri 16 biri 15 biri 13 ve 2 tanede 10 mm varmis hemsire carsamba gunu asilama yapilacak fakat olmayada bilir ama ikiz olmasi cok yuksek istiyormusun iyi dusun dedi istiyorum dedim imza attirdi yumurta degerlerimin yanina bugun catlatma ignemi vurulacakmisim carsambada asilama olacakmis yumurta catlamis olmazmi o zamana kadar birde benden aile cuzdanimizin 3 sayfa fotokobisini ve nufus mudurlugunden vakkami ne belgesi almami soylediler. Allahim ilk olmasi zaten heyecanlandiriyordum simdi daha cok heyecanliyim
Canım şimdi okudum şu sıralar yoğun geçiyor günlerim Ramazan dolayısıyla . İnşallah bir sonraki ay dilediğin gibi olur canım. İncir kürünü de uygula canım doğal zaten bir yan etkisi olmaz inşallah. Bana doktorum da önermişti incir. Ben de artık gün bile saymayı bıraktıM. Başka şeylere kafamı yoruyorum artık. Biraz Zihni'mi boşaltmaya çalışıyorum. Rabb'im hayırlısını nasip etsin.Merhaba Canlar dr dan çıktım istediğin kadar gelişmedi dedi. Tekrar çağırırdı. Bi ay daha uygulayacak olmazsa iğne tedavisine baslayacam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?