Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Tesekkür ederim allahim kimsenin kucagini bos birakmasin. 23:30 da ovilette vuruldum catlatma ignesini. Birde asilamadan sonrasi icin bana jel verdiler

Kızlar merhaba bütün Yazılanları okudum öncelikle herkese Allah nasip etsin aratmadın.. ben bir buçuk yıllık evliyim korunmadık ama olmadı rahim filmi sperm testi kan testleri herşey yapıldı ve temiz, hiç birşey yok bu ay klomen ilk denemem. Adetimin beşinci günü başladım beş gün kullandım ilaç bittikten 3gün sonra gidebildim doktora ve iki yumurtam oluşmuş biri 26, diğeri 30mm idi. Ve çatlamış ogün ilişki ve ertesi günde sonra gün aşırı.. adetim 13.haziran ve beş gündür sağ kasığımda deli gibi bi ağrı ve gaz var korkuyorum sanki adetim de o ağrı oluyo bi kanaması eksik ama adet olmak istemiyorum gerçi keşke bizim isteğimize kalsa

Benim bildigim en fazla 23 falan olmasi gerekiyor en düşükte 15 diye biliyorum

Hayırlısı olsun. Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bebişlerini darısı isteyen herkesin başına

Bir sitede bunu yazdilar Merhaba. Yumurtanin saglikli catlama boyutu 18-21 mm arasi. 25-30mm haline gelince genelde catlayamiyor, kistlesiyor ve adetle atiliyor. Klomensiz yumurta gelisimin biraz yavas olmus. Doktorunun takip yapmama nedeni su olabilir. 7mm yumurtan da buyuyebilir ama gunde 1-2 mm buyuyor bunlar yanilmiyorsam. Bu da demek ki yumurtan 21. gun gibi ancak catlayacak boyuta gelecek. Yalniz yumurtanin catlamasi onemli degil tek basina, rahim dokusunun yani endometriumun da belli bir kalinlikta olmasi, yaslanmamis olmasi lazim. Bu doku her adetle kanla atilip tekrar yapiliyor. Dollenmis yumurtanin tutunabilmesi icin yumurtan catladiginda uygun bir rahim dokun olmali. Doktor o yuzden bu ayi gecelim demistir. Ama goruyorsun ki, bu isler ince isler. Allah'in dedigi olur. Siz yine gun asiri calisin. Yumurtanin gelismesi icin bal-polen yiyebilirsin, her gun bir kasik. Ama catlayana kadar. Catlayinca birakmak gerek. Ve de belli olmaz tutar. Yumurtasi gec catlayip hamile kalan bir dolu arkadas var. Sen bunlara takilma, kafani rahatlatmaya calis. Bir de bakmissin gelecek adetin gelmemis, klomene de gerek kalmamis.
Boyutları güzel demişti doktor ama

Canım benim geçen ay iki yumurtam vardı biri 25 idi ve ikiside catladi.

Ben gittiğimde kendiliğinden çatlamıştı yumurtalar tekrar gittiğimde sorcam bunu bakalım canım sağolasın

Kardem_Yeliz K Kartanesi0935 C Cevizreceli3313 @seysaysey kızlar öncelikle hepinize selam yazamadım kusura bakmayın seysay canim öncelikle bunalma hersey olacağına varır ins yumurtan iyi gelişir cevizreceli canim insallah bu kürler bayram hediyesi getiri hepimize kızlar allahtan dileğim bu kartanesi ben klomen kullandım yumurtam 28 mm oldu ve çatlamadı o ay çok kötü adet oldum yarım yamalak doktora sovdum durdum bu ay güzel adet gördüm kürleri yapıyorum Buhara oturdum bakalım BEkliyorum hepimiz insallah bayram hediyelerimizi alırız Çan'larım

Amin insallah cok heyecanliyim yarin asilama olacagim

Amin inşallah canım

Tesekkür ederim allahim kimsenin kucagini bos birakmasin. 23:30 da ovilette vuruldum catlatma ignesini. Birde asilamadan sonrasi icin bana jel verdiler
Amin insallah cok heyecanliyim yarin asilama olacagim
canım hadi inşallahh aşılama tutarrr. dua edelim birbirimize. benimde reglim 1 gün geçti ama test yapmadım daha bu gün de olmazsam akşama test alıp sabah yapıcam kısmet artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...

merhaba arkadasım aydında mısın sen de..ben de sen gibi hersey temiz ama olmadı bebek.adetin geldimi bugun.inşallah bayram hesiyesi olur ikimize de bu ay bebeklerimiz gelir

merhaba arkadasım aydında mısın sen de..ben de sen gibi hersey temiz ama olmadı bebek.adetin geldimi bugun.inşallah bayram hesiyesi olur ikimize de bu ay bebeklerimiz gelir
İzmirdeyim canım ben adetim 13haziranda 6gün var ama bu geçtiğimiz beş gündür kasıklarımda ağrı belimde ağrı ve gaz oluyo nedendir anlamadım..inşallah herkes güzel haberler alır -sabır-

Amin kimsenin kucaklari bos kalmaz insallah. Asilamami yaptirdim. Kasiklarimda ağri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…