Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Bende klomen kullandım mayıs ayında ama malesef tutmadı iğneden sonra 16. Günümde doktora gidecktimki sabah kalktım regl olmuşum hüsran oldu yani bu ay devam etsem bilemedim

Kizlar bir sorum var aklima takilan klomenle ignenin arasindaki fark nedir arkadasim aklimi karistirdi

Merhaba kizlar. Kafama birsey takiliyor . Ramazan ayindayiz ve bebis haberi bekliyoruz. Bu sure zarfinda eger hamileysek oruclu olmamizin bebise bir etkisi oluyormu? Bir yan etkisi olcagini dusunmedigim icin orucumu birakmak istemiyorumda. Sizlerin fikirleri yada onerileri nedir?

Tutabiiyorsan tutmaya devam et bence zaten ogrenene kadar daha çok küçük. Ama hamileliğin kesinleşince bence tutma gün çok uzun ve sıcak vücut su kaybediyor bebekler içinde o su gerekli. Yiyecekleri belki vücuttaki depolardan kullanır aç olsa da etkilemez belki ama bence su işi tehlikeli. Bende hamileyim tutmuyorum önceden günde 3 bardak su içerken şimdi 3lt içiyorum. Ve çok acikiyorum

Suan icin tutabiliyorum ama şu si isi kafami kurcaliyor o yuzden sormak istedim bende . Tesekkur

Devam et benim ikinci ayda tuttu
Canm inşallah benimde 2. Ayimda tutar devam ettim perşembe doktora gittim yine klomen verdi ama dozunu yükseltti aynı anda 2 tane iciyorum bakalım çarşamba kontrlum var inşallah bu ay tutar bende pozitif gorurum bana anlatirmisin canm ne zaman kullanmaya başladın ne zaman sonuç aldın kaç haftalık hamissin hayrli olsn bebisin

Benim bir dusugum var canım doktorlar kendiliğinden tekrar hamile kalırsın bekle 1 yıl dolmadan tedavi yapmayiz dedi biz çok ısrar ettik bende pco var. 6 ayda olmazsa gelin dedi doktor zorla ikna ettik. 6 ay içinde olmadı doktor klomen verdi adetin 5. Günü başlayıp sabah akşam 5 gün kullandım ilk ay iki güzel yumurtam oluştu çatlatma iğnesi yapıldı iğnenin 14. Günü kan değerim 7 çıktı iki gün sonra 3 e düştü doktor kimyasal gebelik gecirmissin dedi. Yani kanda bhcg yükselmiş ama yerleşmeden adetle atılmış. İğneden 18gun sonra şiddeti ağrılı adet oldum. Sonra ikinci ay tekrar aynı aşamalardan gectik ama bu defa tek yumurtam vardı ve o küçüktü moralim bozuldu bu ayda olmayacak dedim. Aşılama rahim filmi herşeyi arastirdim iğnenin 13. Günü çarşıdan dönerken idrar testi aldım nasılsa bembeyaz cikacak beklenti içinde olmayayım dedim. Testi yaptım o da ne kıpkırmızı ikinci çizgi hemen cikti. Ertesi gün kan verdim 14. Gün 200 16.gun 550 çıktı. Keseyi görmeye gittik sürprizle karşılaştık iki kese gördük. Haftaya inşallah kalp dinlicez

Ayyy
ayyy ne güzel canm benim allahım sağlıkla kucağına versin ve galiba ikiz mi ve bende senin yaşadıkların gibi yaşadım adet oldum fazla agrili sancılı oldu ve bende kimyasal gebelik gecirdim aynı senin gibi ve geçen ay 2 tane yumurtam vardı benimde bu ay kaç tane bilmiyorum çarşamba belli olcak inşallah bu ay tutar aslın da ben ilk gebeligime de böyle tedavi görmüştüm o zamanda ilk ay hamile kalamadım 2. Ayda hamile kalmistim evdeki testte öğrenmiştim inşallah buda Öyle olur ya canm benm

Kimyasal gebelik gecirdigimde doktorum aslında iyi bir şey vücut hamilelige hazırlanıyor kimyasadan sonra hamile kalmak kolaylaşır demişti canım bekle bakalım. Benim ilk ay 2 yumurtam vardı biri 19 biri 25 doktor çok güzel dedi baya umutluydum ama olmadı bu ay 1 taneydi ve 17 civariydi doktordan mutsuz ve umutsuz ayrilmisrim. Ama bak ikiz oldu umudunu kaybetme yoluna devam et oluyor inan. Kendini dinleme kafaya takma seni meşgul edecek işler bul bir evladin varmış bak benim o da yoktu

Kuzum bak rabbim 2 tane vermiş sana ne güzel allahım acılarını göstermesin dilerim ikisinde sağlıkla kucağına alırsın canm aslında benm 3 tane yavrum var 4. Olsun son olsun istiyorum yaş 30 olunca hemen olsun istedim canm benim

Ohoo maşallah bende 28 deyim ama geç evlendim :) o zaman hiç kafaya takma. Şükür rabbim dusugumun doğacağı tarihte diğerinin müjdesini gönderdi çok mutlu olduk ikiz olacağını duyunca sevincimiz katladı dert tasa bisi kalmadı. Benim biri kesin var ama diğeri kesin var diyemedi doktor sıvı yada kan olabilir dedi ama ben biliyorum ikiz onlar anne hisseder cuma ikisi de biz buradayız diyecekler

İnşallah canm benim inşallah diyecekler annesi inşallah ta biri kız diğeri erkek olur canm

Anlamadım klomene mı ara vereceksin kaçıncı ayın ki ikinci ve üçüncü aylarda tutma oranı daha fazlaymis bildiğim kadarıyla 5-6 aya kadar kullanılıyor ama fazlası zarar. Benim ikinci ay tuttu
Hayırlısı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı isteyen herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…