Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Hayırlısı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı isteyen herkesin başına
Bence ara verme devam et ilk ay tutma oranı daha düşukmus sabret bende bu ay çok umutsuzdum olmayacak diyordum aşılama tüp rahim filmi hepsini araştırdım rabbim beklemediğimiz anda verdi hemde iki tane birden

Bence ara verme devam et ilk ay tutma oranı daha düşukmus sabret bende bu ay çok umutsuzdum olmayacak diyordum aşılama tüp rahim filmi hepsini araştırdım rabbim beklemediğimiz anda verdi hemde iki tane birden
Çok sevindim canım. Ben bu ay kontrole gittiğimde iki yumurtam olduğunu biri 26 biri 30mm olduğunu ve kendiliğinden çatladığını çok iyi olma ihtimali yüksek dedi doktor ama sonuç negatif tabi

Çok sevindim canım. Ben bu ay kontrole gittiğimde iki yumurtam olduğunu biri 26 biri 30mm olduğunu ve kendiliğinden çatladığını çok iyi olma ihtimali yüksek dedi doktor ama sonuç negatif tabi
Benimde iki tane çok güzel yumurtam vardı hatta çoğul gebelik olur diye umduk ve beirtilerim coktu hamileyim diye dolasiyordum ama olmadı. Kanda çok az bir değer çıktı adetle atıldı. İnan bu ay 1 yumurtam vardı ve boyu küçüktü hiç umudum yoktu hiç belirtim yoktu tahlili yaparken bile öylesine yapmıştım ama tuttu. Hiç umudunu kaybetme düşünmemeye çalış bu ay ben öyle yaptım hep gezdim etkinliklere katıldım gün saymadım bebeği hafizamdan sildim yokmuş gibi davrandim

Çok sağol canım bu ay bide böyle deneyelim ne kaybedicez ki umut oldun gerçekten umarım güzel şeyler olur

Kızlar selam . Uzun zamandır yazmıyordum. Bü süreçte rahim filmi çektirdim tüpün tıkalı vs dediler ama şu an reglime üç gün var sanırım hamileyim. Belki de en stresli olduğum aydı bu ay ama Allah Nasip etti. Hiç bir zaman ümitsizliğe kapılmamak lazım iyice anladım. Kan testim şu an pozitif gözüküyor bakalım inş artarak devam eder

Çok sevindim canım gözün aydın. Bayadır yazmıyordun ben de açıkçası pek bişey yazmadım. Bu ay ne klomrn ne doktor hiçbişey istemedim akışına bıraktım. Kafamdan da çıkarmaya çalıştım bebek fikrini düşünmemek için çok. Salı günü regl günüm bakalım sonuç ne olacak. Senin adına çok çok sevindim canım bana ümit oldun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi.

Allahım isteyen herkese nasip etsin. Benim de normalde salı günü Regl günüm. Üç gün önce öğrenmiş olduk. İnş tabi artarak devam eder. Bu ay röntgen çekindiğim aydı hiç bişey kullanmadım . Aksine tüp bebek bakıyordum sürekli tüplerin kapalı dediği için doktor çaresizdim. Senin de güzel haberini alırız bu güzel ay da inş

Amin canım inşallah . Dediğim gibi bana ümit oldun. Güzel haberlerini bekliyoruz. Ben de inşallah yazıcam buraya gelişmeleri. Umarım güzel haberler verebilirim.

Amin canım inşallah . Dediğim gibi bana ümit oldun. Güzel haberlerini bekliyoruz. Ben de inşallah yazıcam buraya gelişmeleri. Umarım güzel haberler verebilirim.
İnş canım benim gittikçe hsg değerim artar ve Şende bir iki güne güzel haber yazarsın buraya inş. Buradan yazılanlar cidden Umut veriyor insana. Bende röntgenden sonda direk hamile kalanları okudukça umutlanıyordum hep

Kızlar bugün adetimin 3.günüydü doktora gittim klomen verdi tekrar fakat bu defa aynı anda iki tane 100mg kullan dedi beş gün. Aynı anda almak sakıncalı olmazmı acaba ?

Bugün adet olmam gerekiyordu. Günüm hiç şaşmaz. 28'de bir olur. Ama olmadım. Gebeliğe dair hiçbir belirtim YOk. Adet olacakmışım gibi bi belirti de yok ama. Test istedim eşimden. Nöbetçi eczaneden alıp getirecek. Meraklandım ama ümitsizim de. Yani 4 aydır hep aynı hayalkırıklığı yaşamaktan dolayı... gebelik varsa şimdi bütün bayram tatili planları da değişecek .

Yaptın mı benimde bu ay hiç belirti yoktu canim

Ay hamileyim de kız bana valla yaptın mi test benim de 10 gün var ay hadi insallah gebesindir ya

Eşimle ağladık mutluluktan... Allah razı olsun canım. Çok çok çok teşekkür ederim. Rabb'im dileyen herkese bu Sevinç'i yaşatsın. Çok tuhafım şu an...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…