- 26 Aralık 2016
- 274
- 144
- 33
- 33
Amin canim benim insallah olur benim de adetime 10 gün var bakalım hayırlısı artık Allah senden de razı olsun canım benimEşimle ağladık mutluluktan... Allah razı olsun canım. Çok çok çok teşekkür ederim. Rabb'im dileyen herkese bu Sevinç'i yaşatsın. Çok tuhafım şu an...
Canım bende pco var klomen ikinci ayında hamile kldim çatlatma iğnesi ileCanim H hattic-eee-100 selam sen nasıl hamile kaldınhayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin bende uğraşıyorum iste yanı Burdaki hepimiz bütün Çan'larla uğraşıyoruz anne olmayı
G gozdebozzz bir de bilmiyorum duanın gücüne inanır mısın ama ben bu ay sürekli ama sürekli yüreğim daraldıkça "İnşirah" suresini ve "İsm-i Azam" duasını okuyup evlat için dua ettim. O kadar rahatlattı ki beni bu ay. Sürekli dua halindeydim. Bu duaları sana da tavsiye ediyorum canım. İnşallah 10 gün sonra bize güzel haberi verirsin burdan.
Allah razı olsun canım. Çok teşekkür ederimCanim cok sevindim.hayirli olsunnn rabbim hepimize bu sevinci yasatsin grcekten cok mutlu oldum senin adina kan degerllerinde guzel cikar insallah ..
Canım klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldın değil mi igneden sonra kaçıncı günün eğere değilse adet günü hesabına göre hangi gundesinAllah razı olsun canım. Çok teşekkür ederimRabb'im dileyen herkese bu sevinci yaşatsın tek duam bu kan verdim şimdi sonuç bekliyorum. Doktor da ameliyattaymış. Heyecanla bekliyoruz şu an.
Yok canım arkadasım bu ay akışına bıraktı ne hap ne iğne kullandı rabbim verdi hayırlısıyla C Cevizreceli3313 haber et bana da doktordan sonra öptüm seni güzel kardeşim benimCanım klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldın değil mi igneden sonra kaçıncı günün eğere değilse adet günü hesabına göre hangi gundesin
Canım benim kan sonucum bu çıktı. Doktor adetimin 1 gün geçtiğini de öğrenince şu an bişey görmeyi beklemeyelim dedi. Rahim duvarı kalınlığı gebeliğin çok Yen'i oluştuğunu gösteriyormuş. İyi dedi. Ama kese falan görmedi. 10 gün sonra gel dedi. Bir de folik asit yazdıYok canım arkadasım bu ay akışına bıraktı ne hap ne iğne kullandı rabbim verdi hayırlısıyla C Cevizreceli3313 haber et bana da doktordan sonra öptüm seni güzel kardeşim benim
Canım ben iki ay klomen kullandım klomenin ilk ayında çatlatma İğnesi de kullanmıştım ama nasip olmadı. 3. Ay doktorum yine klomen verecekti ama gitmedim. Ne muayeneye gittim ne de ilaç aldım. İncir kürü yaptım havuçlu olandan. Fırsat buldukça da hayır tohumunu ezip demledim çay olarak aç karnına içtim. Sürekli dua ettim. İsmi Azam duasını ve inşirah suresini okudum sürekli... Rabb'im nasip etti bu ay. Hiç belirtim de yoktu. Vücudumu dinlemedim hiç bu ay. Yine hayal kırıklığı yaşarım diye. Hem akışına bıraktım hem de ümidimi kesmedim. İnşallah haftaya keseyi görürüz. Şimdi endişeyle günleri sayacağım.Canım klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldın değil mi igneden sonra kaçıncı günün eğere değilse adet günü hesabına göre hangi gundesin
Anladım canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Benim merak ettim adetine göre kan değerin nasıl. Adetin ne zaman gelecekti şimdi değerin kacCanım ben iki ay klomen kullandım klomenin ilk ayında çatlatma İğnesi de kullanmıştım ama nasip olmadı. 3. Ay doktorum yine klomen verecekti ama gitmedim. Ne muayeneye gittim ne de ilaç aldım. İncir kürü yaptım havuçlu olandan. Fırsat buldukça da hayır tohumunu ezip demledim çay olarak aç karnına içtim. Sürekli dua ettim. İsmi Azam duasını ve inşirah suresini okudum sürekli... Rabb'im nasip etti bu ay. Hiç belirtim de yoktu. Vücudumu dinlemedim hiç bu ay. Yine hayal kırıklığı yaşarım diye. Hem akışına bıraktım hem de ümidimi kesmedim. İnşallah haftaya keseyi görürüz. Şimdi endişeyle günleri sayacağım.
İnşallah Eabbim senin de güzel haberlerini duyurmayı nasip eder canım. Stres de etkili gerçekten kendini rahatlat akışına bırakmaya kafandan armaya çalış.Tamam canım adetini 1 gün geçmiş degerinide gördüm.
Ben hamileyim canım hatta doktor iki kese gördük birinden emin değilde kan değerlerine göre değerlendirme yapiyorum. Benim adete 4 gün kala 200du bat ta bin kusur civarı cikiyor. Değerler fazlaysa ikiz ihtimali yüksek ya sizinkierle karşılaştırınca kan değerine göre ikizim. Yani doktorun emin olamadığı ikinci görüntü kesinlikle kese. Cuma kalplerini duyunca netlesecek ama kendimce teyit ediyorum isteİnşallah Eabbim senin de güzel haberlerini duyurmayı nasip eder canım. Stres de etkili gerçekten kendini rahatlat akışına bırakmaya kafandan armaya çalış.
Ay çok sevindim.Ben hamileyim canım hatta doktor iki kese gördük birinden emin değilde kan değerlerine göre değerlendirme yapiyorum. Benim adete 4 gün kala 200du bat ta bin kusur civarı cikiyor. Değerler fazlaysa ikiz ihtimali yüksek ya sizinkierle karşılaştırınca kan değerine göre ikizim. Yani doktorun emin olamadığı ikinci görüntü kesinlikle kese. Cuma kalplerini duyunca netlesecek ama kendimce teyit ediyorum iste
Yok daha senin çok erken haftaya görürsün belki. Vajinal ultrasondan bakarsa pazartesi günü filan görürsün ama ben yaptirmadim düşüğe sebep olabiliyormus tavsiye etmem biraz daha bekleyip karından baktirirsin haftaya cuma filan görürsün. Keseyide görürsün kalbinde duyarsin şükür Rabbime beklenti içinde bırakmadı verdi bebislerimizi bizde diğer sıkıntılara razı değil mıydık zaten. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın su güzel günlerde rabbim el açıp bebek dileyen herkese nasip etsin. Bizede sağlıcakla kavuştursun. Benim bir dusugum var gece kabuslarla uyanıyorum karnım belim agridi mi hemen tuvalete koşuyorum korkuyla bakiyirum.Ay çok sevindim.Burda sürekli yazıştığımız için aklımda tutamadım hamile olduğunu kusura bakma canım benim.inşallah ikizdir. Yani ben ikiz hep severdim. Sağlıkla dünyaya gelsinler ben de şu an biraz stres oldum ya kese görünmezse diye açıkçası... henüz çok yeni doktor dedi ama değere göre görünmesi gerekmez miydi canım
Amin amin amin canım Rabb'im cümlemizin muradını nasip etsin. Benim de bir yıl evvel bir kürtajım var çok erkenden maalesef ilk ayın içinde kürtaj olmuştum. Çok iyi anlıyorum seni. Ama iyi düşünelim iyi olsun. Rabb'im neyi nasip ederse onu yaşıyoruz ve yaşayacağız. Allah hayalkırıklığına uğratmasın cümlemizi . Ben iki hafta bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum doktora. Gidince de gelişmeleri yazarım burdan. Sen de haberdar et kendinden canım.Yok daha senin çok erken haftaya görürsün belki. Vajinal ultrasondan bakarsa pazartesi günü filan görürsün ama ben yaptirmadim düşüğe sebep olabiliyormus tavsiye etmem biraz daha bekleyip karından baktirirsin haftaya cuma filan görürsün. Keseyide görürsün kalbinde duyarsin şükür Rabbime beklenti içinde bırakmadı verdi bebislerimizi bizde diğer sıkıntılara razı değil mıydık zaten. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın su güzel günlerde rabbim el açıp bebek dileyen herkese nasip etsin. Bizede sağlıcakla kavuştursun. Benim bir dusugum var gece kabuslarla uyanıyorum karnım belim agridi mi hemen tuvalete koşuyorum korkuyla bakiyirum.
En iyisini yaparsın kese ve kalp hepsini aynı anda cikarirsin ben sabredemiyirum maalesef. Cuma kalp duycaz inşallah doktordan çıkınca yazarimAmin amin amin canım Rabb'im cümlemizin muradını nasip etsin. Benim de bir yıl evvel bir kürtajım var çok erkenden maalesef ilk ayın içinde kürtaj olmuştum. Çok iyi anlıyorum seni. Ama iyi düşünelim iyi olsun. Rabb'im neyi nasip ederse onu yaşıyoruz ve yaşayacağız. Allah hayalkırıklığına uğratmasın cümlemizi . Ben iki hafta bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum doktora. Gidince de gelişmeleri yazarım burdan. Sen de haberdar et kendinden canım.
Çok teşekkür ederim canım benimhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/cevizreceli3313.824193/
Hayırlısı olsun canım çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?