Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Bitanem hiç belirtin yokmuydu hissettiğin

Bitanem hiç belirtin yokmuydu hissettiğin
K Kartanesi0935 klomeni ilk ay günde iki tane kullandım inofolic ile. Sonra çatlatma iğnesi verildi. 3 tane yumurtam gelişmişti fakat tutmadı. İkinci ay da klomen ve inofolic kullandım fakat iğne vermedi doktor , yumurtalar kendiliğinden çatlamış diye. Ama yine tutmadı. 3. Ay için yani Mayıs ayı için tekrar çağırdı adet olursam diye. Ama gitmedim doktora. Yine klomen verecekti. 3 aylık periyot belirlemişti ilaç tedavisi için. Ama çevremden hep şey duydum klomeni bırakıp da hamile kalanlar çoktu o yüzden doktora gitmedim. İncir kürü yaptım bi de fırsat buldukça hayıt tohumu ezip çay olarak içtim demleyip. Ve sürekli dua ettim. İnşirah suresini ve ismi Azam duasını okudum. Fakat bu ay akışına bırakmıştım. Yani evet istiyordum ama önceki aylar gibi de kafaya çok takmadım. Çünkü her şeyi gebeliğe yoruyordum. Ama sonuç hüsran oluyordu. Velhasıl kelam akışına bıraktığım ay yani bu ay tuttu. @Gozdebekgoz oruç tuttuğum için açıkçası pek bişey hissetmedim. Bi de bu ay vücudumu dinlememeye çalışmıştım yine üzülürüm diye. Fakat sabahları ve gün içinde sürekli ve çok fazla idrarım oluyordu. Yani böyle bir sıkışma olamaz. Ben bu durumu sahurda çok su içiyorum ondandır diyordum ama değilmiş. Buna ek olarak evin içi kötü kokuyor gibi geliyordu canım. Ağır bi koku var gibiydi elimde çamaşır suyu mutfağı falan temizliyordum sürekli son günlerde. Bir de sivilce çok çıktı yüzümde şimdi biraz daha düzeldi yüzüm . Teravihte çok fenalaştım adetimin geciktiği ilk gün. Bayılacak gibiydim. Tansiyonum düştü bir tuhaf oldum. Kendimi dışarı zor attım. Gecesine de test yaptım pozitif çıktı.Belirti diyebilir miyiz bilmiyorum ama gebeliği öğrendikten sonra bunları düşünüp anlamlandırdım canım . G gozdebozzz

Anladım canım çok sevindim adına.. inşallah hayırlısıyla da kucağına alırsın bebişini, darısı başımıza benim geçen ay günde bir ilaçtı ve iki yumurta 26,30 mm kendi çatlamıştı tutmadı.bu ay günde iki ilaç bugün 2.günüm hayırlısı diyip beklicez artık Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ben hamileliğe yormak istemiyorum ama cunku olmuyor bende dakka bir wc güdesim geliyor sanki bisey basınç yapıyorum gidiyorum iki uç damla tamam başka da bisey yok anacım bende de son 7 gün

Bende bir gün Allah bana da nasip edip
Testi buraya çekip aticam mi acaba Allah abna da nasip ederim dersin

K Kartanesi0935 G gozdebozzz kızlar her ne olursa olsun ümit etmek gerekiyor ve sonsuz tevekkül. Rabb'im bana evlat nasip edecek ama bugün ama yarın mutlaka nasip eder diye düşünmeye çalışın. Ciddi bir sorununuz hatta belki bir sorununuz bile YOk. Çok şükür rahim var yumurtalıklar çalışıyor eşlerinizde sıkıntı YOk. Tüpleriniz açık. Demek ki Rabb'im doğru zaman için bekletiyor diye düşünmeye çalışın. Lütfen bunu yapın. Öteki türlü stres gerçekten etkiliyor bizleri. Her şeyi yoruyoruz çok haklısınız ama İnanın düşüncemizin zihin gücümüzün bize yaptığını düşmanımız yapmıyor. O yüzden önce kendimizle zihnimizle baş etmeye çalışalım. Emin olun gerisi geliyor. Tekrar tekrar söylüyorum ben bu ay çok dualar ettim inanarak ama zamana da bırakarak. Artık bir yorgunluk bir boşvermişlik ve hayalkırıklığına uğramamak için kendi haline bırakmışlık da vardı. O testi yaparken önceki aylardaki beklentim merakım ve heyecanım yoktu . Yine olumsuz çıkacak diye düşünmüştüm ama Rabb'im müjdelendirdi elhamdülillah. Ben inanıyorum sizlerin de şu testi pozitif olarak buraya atacağınıza. Buna şüphem bile yok emin olabilirsiniz. Kendimden biliyor ve o rahatlıkla söylüyorum sizi teskin etmek için değil kızlar. Ama lütfen kafanızı rahatlatmaya çabalayın emin olun olacak. Bir de incir kürünü doktorum da önermişti bana prolaktin yüksekliği yoksa incir kürünü uygulayın yumurta gelişimi ve kalitesi için şifasını gördüm ben. Bir de kürü içerken "şifa senden ya Rabbi " diyerek inanarak içmiştim. Belki bu anlattıklarım tuhaf ya da komik geliyordur belki bunların realitede bir karşılığı yoktur fakat ben sadece duygu dünyamı anlatmak açısından paylaşıyorum belki size de bir yol olur . İnşallah tek dileğim en kısa sürede hayırlısı ve sağlıklısı ile sizden ve diğer isteyen insanlardan bebek müjdesini alırım. O beklenti ve heyecanı yaşamak o kadar zormuş ki... tek ve en büyük duam Rabb'im kimseyi evlat hasretiyle bekletmesin inşallah. Sürekli dua ediyorum bunun için. Bu arada ben de biraz vesveselendim sanırım. Ya keseyi göremezsek ya gelişmezse diye korkular var içimde. Bunun için de dua ediyorum durmadan. Rabb'im kimseyi merak ve beklenti içinde bırakmasın hayal kırıklığına uğratmasın.

Benim gönlü güzel kardeşim üşenmemiş bir de o kadar yazmış bende bu ay hiç eşimle o niyetle yatmadım biliyormusun üst üste 3 gece oldu yumurtlama dönemi yatmadım bir gün sonra yattım toplasan 2 kere yatakta bekledim geri hep wc gittin duş aldım yanı saldım evet dediğin gibi zamanı var rabbim nasip edecek bir gün insallah

Benim de açıkçası birlikte olduktan sonra öyle eskisi gibi saatlerce uzanma fırsatım olmamıştı bu ay. 25-30 dk kadar uzanabildim. İnşallah olacak canım hayırlısı ile ben buna cidden çok inanıyorum . En kısa zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle canım benim.

Kızlar kaynım evleneli bir ay olmadı ama eltim iki haftalık hamileymiş sevinmeye sevindim ama bir yanımda buruk kaldı ne hissettiğimi bilmiyorum gerçekten

Kızlar kaynım evleneli bir ay olmadı ama eltim iki haftalık hamileymiş sevinmeye sevindim ama bir yanımda buruk kaldı ne hissettiğimi bilmiyorum gerçekten
Canım insan ister istemez bir buruk oluyor seni çok iyi anlıyorum. Biz de bebek yapmaya karar verdikten hemen sonraki ay bi baktık bebek düşünmeyen borcumuz var diyen eltim bizi arayıp hamile olduğunu söylemişti. Bizimki biraz yarış içerisindeydi. Duyunca şaşırdık eşimle ilk başta tabi sevindik de ama istemiyorlardı biz bebek düşünüyoruz artık dediğimizin ertesi ayı böyle bi haber açıkçası şaşırttı. Bir de ilk torun muhabbeti çok yapılıyordu kaynanalar tarafından. Sonra şeyi düşündüm hep, herkesin bir nasibi kaderi var. İlk torun bizden olsun olmasın ne değişecek taht mı verecekler sanki dedim. Allah hayırlısını nasip etsin dedim içimden. Sadece ve sadece sağlıklı hayırlı evlat diledim ha önce ha sonra hiçbir önemi YOk diye düşündüm. Benim bu yaşadığım seninki gibi değil tam olarak bizde biraz fesatlık ve yarış hali vardı ama duygularını anlıyorum canım. Sen hayırlısını dile hep. Sadece kendi bebeğine kendi sağlığına odaklan. Başkasını takma kafana.

Bitanem hiç akıntın var mi benim deli gibi akıntım var neden hiç böyle olmazdı

Canim sen hangi yolla kaldin hamile asilamami normal mi ne zaman idrar testi yaptirdin
Canım ben iki ay klomen kullanmıştım. Üçüncü ay yani gebe olduğum bu ay işin tekrar çağırmıştı doktor ama klomen falan bi daha kullanmak istemedim. Gitmedim doktora. Kendim evde incir kürü yaptım bir de fırsat buldukça hayıt tohumu ezip demledim içtim aç karnına. Normal yollarla oldu yani canım. Adet olmam gereken günün gecesinde test yaptım evde pozitif çıktı.

Hmm anladim bende asilama oldum bu ay 12 gun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…