- 6 Haziran 2017
- 336
- 175
- 23
- 33
Canım benimde aynı evlenirken bana neler yapıldığını öğrenmeye çalışıp daha fazlasını istiyordu.. tuhaf bir fesatlık var bana çocuk düşünüyormusunuz demişti bende hayırlısı bakalım diyordum ben dicem zaten hayırlısı işte Allah'ın izniyle sadece bir kere denemeyle olunca biz kaç aydır deniyoruz zoruma gitti biraz açıkçası ne düşüneceğimi bilemedimCanım insan ister istemez bir buruk oluyor seni çok iyi anlıyorum. Biz de bebek yapmaya karar verdikten hemen sonraki ay bi baktık bebek düşünmeyen borcumuz var diyen eltim bizi arayıp hamile olduğunu söylemişti. Bizimki biraz yarış içerisindeydi. Duyunca şaşırdık eşimle ilk başta tabi sevindik de ama istemiyorlardı biz bebek düşünüyoruz artık dediğimizin ertesi ayı böyle bi haber açıkçası şaşırttı. Bir de ilk torun muhabbeti çok yapılıyordu kaynanalar tarafından. Sonra şeyi düşündüm hep, herkesin bir nasibi kaderi var. İlk torun bizden olsun olmasın ne değişecek taht mı verecekler sanki dedim. Allah hayırlısını nasip etsin dedim içimden. Sadece ve sadece sağlıklı hayırlı evlat diledim ha önce ha sonra hiçbir önemi YOk diye düşündüm. Benim bu yaşadığım seninki gibi değil tam olarak bizde biraz fesatlık ve yarış hali vardı ama duygularını anlıyorum canım. Sen hayırlısını dile hep. Sadece kendi bebeğine kendi sağlığına odaklan. Başkasını takma kafana.
Çok iyi Anlıyorum seni canım . Biz eşimle nişanlandıktan sonra hemen düğün tarihimizi belirlemiştik sırf bizden önce evlenmek için düğün tarihini bizden bir ay öne aldı.Canım benimde aynı evlenirken bana neler yapıldığını öğrenmeye çalışıp daha fazlasını istiyordu.. tuhaf bir fesatlık var bana çocuk düşünüyormusunuz demişti bende hayırlısı bakalım diyordum ben dicem zaten hayırlısı işte Allah'ın izniyle sadece bir kere denemeyle olunca biz kaç aydır deniyoruz zoruma gitti biraz açıkçası ne düşüneceğimi bilemedim
Sağol canım ya öyle zamanlar oluyor ki bunalıyorum çok iyi geldin banaÇok iyi Anlıyorum seni canım . Biz eşimle nişanlandıktan sonra hemen düğün tarihimizi belirlemiştik sırf bizden önce evlenmek için düğün tarihini bizden bir ay öne aldı.Anlatsam çok komik şeyler ama neyse işte... hiç zoruna gitmesin, demek ki senin biraz daha beklemen hayırlıymış. Senin için en iyisini isteyen planlayan Allah böylesini uygun görmüş. Böyle düşün ve sıkma o güzel canını
İnsallah fazla da ümit etmek istemiyorum ama bakalım çok az kaldı adetime saymadım bile kac gun bar bakicaz birazdan sadece deli gibi akıntım var yolda isedim sandım dün beyaz şeffaf bir akıntı vücudumu Dinlim diyorum ama sanki hep ayni hiç bişeyim Yok sadece bel agrim ve akıntım var bir de eskisinden daha fazla yorgun hissediyorum kendimi bisey yapınca nefes nefese kalıyorum insallah senden de güzel haberler duycazC Cevizreceli3313 kuzuummmmmmm çok sevindim gözün aydın senin adına çok sevindim G gozdebozzz hadi sıra sende bakalım.
Ben klomen 2.ayım en son kontrolde istediği kadar bğyümemişti yumurta dr tekrar tehrar çağırdı ben de oruç tuttuğum için gitmedim. Bu ay da OlmaZsa son bi klomen verip iğne tedavisine başlayacağını söyledi dr hayırlısı bakalım. Bir oğlum var şükür 6 yaşına girecek o duyguyu tattım en azından olmazsa bile sıkıntı değil rabbim tüm isteyenlere versşn bu meyveden tatsınlar bu duyguyu
Canımm tebrikler o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Bende de hiç belirti yoktu belirtiler hikaye emin ol. Bende hala doğru düzgün belirti Yok hatta. Ramazan ayı ne güzel bir şekilde bize çok sevindim maşallahKızlar sanırım hamileyim test sonuçlarının fotoğrafını attım. Üstte yüklü. Şu an çok şaşkınım. Gerçekten hiçbir belirtim yoktu. Oruç tutuyorduk zaten bu ay öyle pek düzenli de olmamıştı ilişki. Fakat hep dua ediyordum. Yarın kan tahliline gideceğim inşallah güzel haber alırım.
Canim sende akıntı var mi hayırlı olsun bu arada hiç belirtin olmadıCanımm tebrikler o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Bende de hiç belirti yoktu belirtiler hikaye emin ol. Bende hala doğru düzgün belirti Yok hatta. Ramazan ayı ne güzel bir şekilde bize çok sevindim maşallah
Canım şöyle söyleyim. Herkes sanırım çok farklı tepkiler veriyor gebelikte kiminde bir sürü belirti oluyor kiminde hiç olmuyor. Ben gebeliği öğrenmeden önce dedim ki ya kuru döneme de girdim gebelik olsa akıntım devam ederdi dedim ama meğer gebeymişim. Gebeliği öğrendikten sonra insan yoruyor denek gebelik belirtisiymiş diye ama öğrenmeden önce düşünmüyorsun. Mesela ben kokuya hassaslaşmıştım idrara sık çıkıyordum bi de ama bunları gebe olduğumu öğrenince düşündüm. Şu an 4+5 haftalığım ama hala belirti Yok yani böyle bulantı akıntı çok Yok. Bende ki fark şuydu bi de normalde adet başlamadan önce karın adet ağrım olur bu sefer olmamıştı bende adet gecikecek diye düşünmüştüm . Ama kimileri tabi adet sancısı çeker gibi oluyormuş bende aksine adet sancısı hiç YoktuCanim sende akıntı var mi hayırlı olsun bu arada hiç belirtin olmadı
Bi arkadaşımda da sürekli akıntı olmuş bu arada Canım gebeliğini öğrenmeden önceCanim sende akıntı var mi hayırlı olsun bu arada hiç belirtin olmadı
Canim benim de akıntım fazla adetime 5 gün var ne göğüsüm ne bişeyim Yok sadece bel agrim idrara fazla çıkma ve aşırı akıntım var anlam veremedim adetten 2 gün once akıntım olurdu ama bu sefer ki yanı böyle yoğun bir akıntı arada kaşık batmalarım var bu kadar başka da bisey yok çok umut ediyorum bu ay hamile olayım bayram hediyem olsun ama ne bilim insallah olur her adette üzülüp ağlamaktan yoruldumBi arkadaşımda da sürekli akıntı olmuş bu arada Canım gebeliğini öğrenmeden önce
Bir de sen kac gun kala öğrendin hamileliğini benim daha erken çıkmaz daBi arkadaşımda da sürekli akıntı olmuş bu arada Canım gebeliğini öğrenmeden önce
Insallah canim benimİnsallah fazla da ümit etmek istemiyorum ama bakalım çok az kaldı adetime saymadım bile kac gun bar bakicaz birazdan sadece deli gibi akıntım var yolda isedim sandım dün beyaz şeffaf bir akıntı vücudumu Dinlim diyorum ama sanki hep ayni hiç bişeyim Yok sadece bel agrim ve akıntım var bir de eskisinden daha fazla yorgun hissediyorum kendimi bisey yapınca nefes nefese kalıyorum insallah senden de güzel haberler duycazElizabethHarmon C Cevizreceli3313 kardem üzülme canım Allah hayırlısı neyse onu versin ama unutma elbet bir gün senin de benim de bizim de olucak yanlız değiliz hiç bir zaman evet aile biraz takmiyor bana da herkes soruyor hayırlısı diyorum ama onlar bir an önce olsun diyorlar şakın üzülüp Çan'ını sıkma arkadasım en güzel günler annelik günleri bizimle olcak hatta biz hep ay farklarıyla Doğum yapıcaz Allah'ın izniyle ilk önce cevizreceli tabi :) Kardem_Yeliz
Çok teşekkür ederim canım benimC Cevizreceli3313 kuzuummmmmmm çok sevindim gözün aydın senin adına çok sevindim G gozdebozzz hadi sıra sende bakalım.
Ben klomen 2.ayım en son kontrolde istediği kadar bğyümemişti yumurta dr tekrar tehrar çağırdı ben de oruç tuttuğum için gitmedim. Bu ay da OlmaZsa son bi klomen verip iğne tedavisine başlayacağını söyledi dr hayırlısı bakalım. Bir oğlum var şükür 6 yaşına girecek o duyguyu tattım en azından olmazsa bile sıkıntı değil rabbim tüm isteyenlere versşn bu meyveden tatsınlar bu duyguyu
Tavsiye ederim canım yani doktora gitmemeni akışına bırakmanı. Bizzat gördüm yani kendimde sonucunu. Sal gitsin bakalım bi dahakine nasıl olucak. Hiçbir sorun yok Allah'a şükür. Sadece azıcık sabır ve kafa rahatlığı gerisi çok güzel olacak inşallah. Buna çok inanıyorum canım.Sağol canım ya öyle zamanlar oluyor ki bunalıyorum çok iyi geldin banabirileriyle konuşmaya ihtiyacı oluyor insanın annesi babası kardeşi kocası bile boşver diyor geçiyor takmıyor ama insan yanına destekçi birini arıyor bende karar verdim bir yıldır deniyordum bu ay 2.ayım klomenin ve bi daha kullanmıcam bu ay tutmazsa uğraşmıcam bi sorunumuz yok Allah'a şükür hayırlısıyla zamanı gelince olur zaten doktora git gel psikolojim bozuldu böylesi hayırlıdır belki de
Allah razı olsun canımCanımm tebrikler o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Bende de hiç belirti yoktu belirtiler hikaye emin ol. Bende hala doğru düzgün belirti Yok hatta. Ramazan ayı ne güzel bir şekilde bize çok sevindim maşallah
Canım çok çok haklısın ne güzel yazmışsın ben de buna yürekten inanıyorum hayırlısı ile hepimiz anneliği tadacağız. İnşallah bayram hediyesi olur sizden de bebiş haberleri gelirİnsallah fazla da ümit etmek istemiyorum ama bakalım çok az kaldı adetime saymadım bile kac gun bar bakicaz birazdan sadece deli gibi akıntım var yolda isedim sandım dün beyaz şeffaf bir akıntı vücudumu Dinlim diyorum ama sanki hep ayni hiç bişeyim Yok sadece bel agrim ve akıntım var bir de eskisinden daha fazla yorgun hissediyorum kendimi bisey yapınca nefes nefese kalıyorum insallah senden de güzel haberler duycazElizabethHarmon C Cevizreceli3313 kardem üzülme canım Allah hayırlısı neyse onu versin ama unutma elbet bir gün senin de benim de bizim de olucak yanlız değiliz hiç bir zaman evet aile biraz takmiyor bana da herkes soruyor hayırlısı diyorum ama onlar bir an önce olsun diyorlar şakın üzülüp Çan'ını sıkma arkadasım en güzel günler annelik günleri bizimle olcak hatta biz hep ay farklarıyla Doğum yapıcaz Allah'ın izniyle ilk önce cevizreceli tabi :) Kardem_Yeliz
Canım ya kıyamam sana. Bende çok ağladım ahh o hissi çok iyi biliyorum allahım tez zamanda versin sağlıklı sıhhatli inş. Dua edeceğim Canım senin içinde. Ben adetime dört gün kala erken gebelik testinden öğrendim canımCanim benim de akıntım fazla adetime 5 gün var ne göğüsüm ne bişeyim Yok sadece bel agrim idrara fazla çıkma ve aşırı akıntım var anlam veremedim adetten 2 gün once akıntım olurdu ama bu sefer ki yanı böyle yoğun bir akıntı arada kaşık batmalarım var bu kadar başka da bisey yok çok umut ediyorum bu ay hamile olayım bayram hediyem olsun ama ne bilim insallah olur her adette üzülüp ağlamaktan yoruldum
Bir de sen kac gun kala öğrendin hamileliğini benim
bu arada Canım günlerimiz aynı sanırım sen benden sadece daha geç öğrendin. Benim normalde salı günü regl günümdü. Ama ben geçen hafta vumartesi öğrendim. Sen de daha keseyi görmedin değil miAllah razı olsun canımgerçekten Ramazan ayı çok güzel geldi bize. İnşallah bebek dileyen bütün anne adayları da bu Sevinci Yaşar. Çok dua ediyorum
Benim de 13 haziran adet günümdü. Beklemediğim için geç öğrendim. Ama keseyi göremedik gittiğimizde. 366 çıkmıştı kanda hcg . Arife günü gel dedi doktor. Sende durum nedir canım? Hcg kaç çıktı kese için tarih verdi mi doktorun?bu arada Canım günlerimiz aynı sanırım sen benden sadece daha geç öğrendin. Benim normalde salı günü regl günümdü. Ama ben geçen hafta vumartesi öğrendim. Sen de daha keseyi görmedin değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?