- 26 Mart 2017
- 362
- 202
- 18
İşte bu kadarKızlar Allah hepinizden razı olsun buradaki konuşmalar en zor günlerimizi paylaşmamız çok değerli bence herkes için hakkında hayırlısı olsun inşallah Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin zorlaştırmasın daha çok kolaylaştırsın bu kısacık dünya hayatında bizi bununla sınamasın şükür ki büyük bir sorunumuz yok yada hiç birimiz doktordan senin çocuğun olmaz cümlesini duymadık ben inanıyorum ki sonuç alacaksınız ve ümit olacaksınız
Canim benim selam üzülme bir daha ki ay olur benim de umudum yok bu aydan adet olcam sanırımKizlar dun kan testin yaptim sonuc 1.79 yani asilama negatif cikti cok uzuldum ama esim gorevini yapsaydi bu kadar uzulmezdim allah bu ay vermedi derdim. Asilamadan sonra bize 12 gun gun asiri dediler ama biz yapmadik
Hemen olumsuz düşünme bazı gebeliklerde adet olcak gibi ağrılar şişmeler oluyormuş Allah hayırlısıyla versin inşallah ama moral önemli bunu anladım negatifi hayatımızdan çıkarmamız lazımCanim benim selam üzülme bir daha ki ay olur benim de umudum yok bu aydan adet olcam sanırımhayırlısı neyse o olsun C Cevizreceli3313 M Masalkader
Canım aynı gün benim de 13 hazirandı. Ben 12 Haziran'da test yaptım 65 çıktı. Doktor iki hafta sonra gel dedi bana ama ben erken gideveğim sanırım meraktan uyuyamıyorum . Sende 4+6 son o zaman değil miBenim de 13 haziran adet günümdü. Beklemediğim için geç öğrendim. Ama keseyi göremedik gittiğimizde. 366 çıkmıştı kanda hcg . Arife günü gel dedi doktor. Sende durum nedir canım? Hcg kaç çıktı kese için tarih verdi mi doktorun?
Can'ım kiminle adet olcak belirtisi de oluyor sen kırmızılar gelene kadar moralini bozma. Dua edelim bol bol üzme kendiniCanim benim selam üzülme bir daha ki ay olur benim de umudum yok bu aydan adet olcam sanırımhayırlısı neyse o olsun C Cevizreceli3313 M Masalkader
Test yapmaya korkuyorum kızlar evde bitane var adet gününe sakladım olmazsam yaparım diye C Cevizreceli3313Can'ım kiminle adet olcak belirtisi de oluyor sen kırmızılar gelene kadar moralini bozma. Dua edelim bol bol üzme kendini
Seni çok iyi anlıyorum canım ben de geceleri korkuyla uyanıyorum... rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama içten içe meraklı ve endişeliyim. Ama tutacağım kendimi. Eşim istersen kan tahliline gidelim dedi. Hcg artışı düzenli mi bakar rahatlarsın dedi. Ama yok dedim. Bu ay bebiş işini de zamana bırakmıştım. Bu kontrollerde de acele etmeyeceğim Allah'a güvenip zamana bırakacağım. Aksi bir durumla karşılaşmadıkça. Gidersen eğer gelişmeleri yaz canım. Çok yakın tarihlerimiz. İnşallah hayırlı haberler verirsin.Canım aynı gün benim de 13 hazirandı. Ben 12 Haziran'da test yaptım 65 çıktı. Doktor iki hafta sonra gel dedi bana ama ben erken gideveğim sanırım meraktan uyuyamıyorum . Sende 4+6 son o zaman değil mi
Canım üzme kendini ,lütfen. Bak istersen bir süre buralara da bakma. Ben bebiş için akışına bıraktığım ay çok fazla girmemeye çalıştım gebelikle ilgili yerlere konulara... ne bileyim bi şekilde aklımdan uzaklaştırmaya çalıştım. Rahatlatmıştı beni. Dilersen sen de biraz akışına bırak kafanı dinle. Rabb'im en güzel zamanda nasip edecek buna inanıyorum ama çok fazla da sürmeyecek inşallah. Lütfen stres yapma canım.Yaptım her zamanki gibi koca bir tek çizgi kızlar M Masalkader C Cevizreceli3313 aglamak istiyorum sinirlerim çok bozuk
Ne mutlu bize rahatlatabildiysek yazdıklarımızla canım. Lütfen kafanı rahatlatmaya çalış. Her şey çok güzel olacak inşallahTesekkur ederim arkadaslar konusmalariniz teselliginiz icin. Esimle konustum valla artik ona kaldi onda duzelme gormedigim taktirde yapmayacagim
Eşimin ikinci evliliği ilk evliliğin de bir kere diş gebelik eski karışı olmuş bir daha olmamış ve gidipCanım üzme kendini ,lütfen. Bak istersen bir süre buralara da bakma. Ben bebiş için akışına bıraktığım ay çok fazla girmemeye çalıştım gebelikle ilgili yerlere konulara... ne bileyim bi şekilde aklımdan uzaklaştırmaya çalıştım. Rahatlatmıştı beni. Dilersen sen de biraz akışına bırak kafanı dinle. Rabb'im en güzel zamanda nasip edecek buna inanıyorum ama çok fazla da sürmeyecek inşallah. Lütfen stres yapma canım.
Esin test neden yaptirmadi doktor istemedimi bizden hemen esimin spermini istedilerEşimin ikinci evliliği ilk evliliğin de bir kere diş gebelik eski karışı olmuş bir daha olmamış ve gidip
Sperm testi yaptırmış sonucu almamış eşimde sperm sayısı ve hareketliliği az bence bana öyle geliyor o yüzden bayramdan sonra gidip test vericek
Demin kavga ettik bu yüzden yapmıyorum çocuk falan da rabbimEsin test neden yaptirmadi doktor istemedimi bizden hemen esimin spermini istediler
Neden canim benim kavga ettiniz vazgecme canim benimDemin kavga ettik bu yüzden yapmıyorum çocuk falan da rabbim
Olmayanlara versin canim ben vazgeçtim artık dualarım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?