Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

İşte bu kadar moralimizi yüksek tutuyoruz ve negatif şeyleri siliyoruz hadi inşallah müjdeli haberlere

Kizlar dun kan testin yaptim sonuc 1.79 yani asilama negatif cikti cok uzuldum ama esim gorevini yapsaydi bu kadar uzulmezdim allah bu ay vermedi derdim. Asilamadan sonra bize 12 gun gun asiri dediler ama biz yapmadik

Kizlar dun kan testin yaptim sonuc 1.79 yani asilama negatif cikti cok uzuldum ama esim gorevini yapsaydi bu kadar uzulmezdim allah bu ay vermedi derdim. Asilamadan sonra bize 12 gun gun asiri dediler ama biz yapmadik
Canim benim selam üzülme bir daha ki ay olur benim de umudum yok bu aydan adet olcam sanırım hayırlısı neyse o olsun C Cevizreceli3313 M Masalkader

Kardem_Yeliz canım ne olur üzme kendini demek ki bu ay bebişin gelmek istememiş. Nazlı olacak sizin bebek ben sana söyleyim hiç sıkma canını sizi biraz daha bekletmek istiyor belli ki. Eşini de suçlama zaten o da farkına varmıştır doktorun tavsiyesinden uymamasının sonuçlarının . Eşine bir dahakine belirt ben vücuduma hormon kimyasal alıyorum bütün dengelerim bozuluyor bunun sürekli tekrarı sağlığım açısından da iyi değil. Bize yardımcı olursan güzel olur de. Ama suçlama. Emin ol o da istiyordur en az senin kadar.
G gozdebozzz canım sen test yapmadın mı? Nerden biliyorsun adet olacağını? Ben de adet olucam diye bekliyordum. Bir test alıp bak istersen. İnşallah adet olmazsın inşallah bebiş vardır

Canim benim selam üzülme bir daha ki ay olur benim de umudum yok bu aydan adet olcam sanırım hayırlısı neyse o olsun C Cevizreceli3313 M Masalkader
Hemen olumsuz düşünme bazı gebeliklerde adet olcak gibi ağrılar şişmeler oluyormuş Allah hayırlısıyla versin inşallah ama moral önemli bunu anladım negatifi hayatımızdan çıkarmamız lazım

Kızlar bende bugün doktora gittim saat 10:00 gibi çatlatma iğnemi oldum ama akıntım var sizde de böyle oldu mu birde doktor akşama başlayın gün aşırı hatta her gün olabilir bu bir haftayı iyi değerlendirin dedi size nasıl ilişki önermişlerdi?

Canım aynı gün benim de 13 hazirandı. Ben 12 Haziran'da test yaptım 65 çıktı. Doktor iki hafta sonra gel dedi bana ama ben erken gideveğim sanırım meraktan uyuyamıyorum . Sende 4+6 son o zaman değil mi

Merhaba arkadaslar bende bugun ilk defa klomen hapi kullanmaya basladim amh im dusuk. Doktor bni adetimin 15.gunu cagirdi ama ben sadirdim. Daha onceden bakilmasi gerekmiyor mu yumurtalara ?

Tesekkur ederim arkadaslar konusmalariniz teselliginiz icin. Esimle konustum valla artik ona kaldi onda duzelme gormedigim taktirde yapmayacagim

Canım aynı gün benim de 13 hazirandı. Ben 12 Haziran'da test yaptım 65 çıktı. Doktor iki hafta sonra gel dedi bana ama ben erken gideveğim sanırım meraktan uyuyamıyorum . Sende 4+6 son o zaman değil mi
Seni çok iyi anlıyorum canım ben de geceleri korkuyla uyanıyorum... rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama içten içe meraklı ve endişeliyim. Ama tutacağım kendimi. Eşim istersen kan tahliline gidelim dedi. Hcg artışı düzenli mi bakar rahatlarsın dedi. Ama yok dedim. Bu ay bebiş işini de zamana bırakmıştım. Bu kontrollerde de acele etmeyeceğim Allah'a güvenip zamana bırakacağım. Aksi bir durumla karşılaşmadıkça. Gidersen eğer gelişmeleri yaz canım. Çok yakın tarihlerimiz. İnşallah hayırlı haberler verirsin.

Yaptım her zamanki gibi koca bir tek çizgi kızlar M Masalkader C Cevizreceli3313 aglamak istiyorum sinirlerim çok bozuk
Canım üzme kendini ,lütfen. Bak istersen bir süre buralara da bakma. Ben bebiş için akışına bıraktığım ay çok fazla girmemeye çalıştım gebelikle ilgili yerlere konulara... ne bileyim bi şekilde aklımdan uzaklaştırmaya çalıştım. Rahatlatmıştı beni. Dilersen sen de biraz akışına bırak kafanı dinle. Rabb'im en güzel zamanda nasip edecek buna inanıyorum ama çok fazla da sürmeyecek inşallah. Lütfen stres yapma canım.

Eşimin ikinci evliliği ilk evliliğin de bir kere diş gebelik eski karışı olmuş bir daha olmamış ve gidip
Sperm testi yaptırmış sonucu almamış eşimde sperm sayısı ve hareketliliği az bence bana öyle geliyor o yüzden bayramdan sonra gidip test vericek

Esin test neden yaptirmadi doktor istemedimi bizden hemen esimin spermini istediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…