Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Canim kusua bakma kendi derdime daldım bitanem dediği gibi 1 hafta gun aşırı iliski yasa Esin'le

K Kartanesi0935 canım klomen kullandığım dönemde doktor gün aşırı ilişki önermişti bize. Fakat yumurtlama günlerimi takip edip o gündahil önceki ve sonraki günleri de peş peşe olmak üzere 3 gün beraber oluyorduk eşimle. Daha sonraki günlerde adete 1 hafta kalana kadar bir gün arayla beraber oluyorduk. Bir de burda okumuştum sanırım ilişkiden sonra ayakları havaya kaldırmak belin altına yastık koyup 10-15 dk öyle tutmak iyiymiş. Dikkat etmiştim ben buna bir de ayaklarını havaya kaldırdığında sanki pedal çeviriyormuş gibi bacak hareketi yapmak da iyiymiş, spermin içeride hızlı yol almasını sağlıyormuş. Kk üyelerinden birine doktoru tavsiye etmiş öyle okumuştum burda. Bunu da yaptım ben. İnşallah güzel haber alırız canım Rabb'im yardımcınız olsun.

G gozdebozzz canım çok gerginsin şu an çok normal eşine tepki göstermen . Erkekler ne yazık ki bu konuda sorumluluğun tamamını bize yüklüyorlar . Emin ol hamile kalınca da bebeği dünyaya getirince de bu durum böyle olacak. Bir de eşinle ilgili daha önceki yaşantısına dair bir örnek vermişsin. Benim bildğim belki yanlış biliyorumdur, dış gebelik sperm hareketliliği çok yüksek olan erkeklerden kaynaklanıyormuş. Bir ilaç tedavisiyle çok basit bi şekilde halloluyor.Yanlış da biliyor olabilirim . Ama kesinlikle eşinin test yaptırması lazım. Şu an hormonların iyice tetikliyor seni çok hassassın. Biraz sakinleşmeye çalış birkaç gün sonra eşinle bu konuyu konuşmayı dene tekrar. O da istiyordur çocuk fakat işte erkekler biraz geç kabulleniyor doktora gitmeyi kendilerine hakaret olarak algılıyorlar. Ama senin ne kadar üzüldüğünü gördükçe o da bunun için çözüm yolu a gitmek isteyecektir . Kendini güzelce anlat . Ve moralini bozma bir daha da çocuk istemiyorum deme sakın. Rabb'im yar ve yardımcın olsun canım.

Bende dis gebeliğin erkekler alakası Yok die biliyodum ben kapattım o defteri bitanem rabbim olmayanlara versin konuşmaya da gerek duymuyorum artık cunku ben kötü bir şey demedim aldığım tepki çok kötüydü hele de bu günden sonra o testi görünce gene tek çizgi yıkıldım ben çok istiyorum ama demekki sadece ben istiyormuşum bunu anladım bu yüzden de rabbimden herşeyin hayırlısını diliyorum

1yildir çocuk istiyoruz ama olmadı.doktora gittik kan,sperm tahlili, ultrason vs. Ye baktılar birşey cikmadi.rahim filmi istediler ama yaptirmadim birşey çıkmayınca bu kaç ay daha bekleyim olmazsa gider onuda yaptırırım dedim.klomen aşılama fln diyosunuz ben onları hiç bilmiyorum bi sonraki asamalarmi acaba.birde bu yasa kadar adetim hep düzenliyor 5aydir 40-45 günde bir hasta oluyorum her ay hamile miyim diye doktora gidiyordum ama hep negatif,adet gecikmemdede hiçbir sorun yok boşuna kötü düşünme diye cvp aldım döngünün uzaması bir sorun yoksa neden olur acaba bilgisi olan varmı

Evet tatlım hersey kademe kademe gidiyor klomen iğne sonra aşılama sonra tüp bebek sorun yoksa olur canım benim allah yardımcın olsun sende burya anneee oluyorum yazarsın insallah sizin haberleriniz bile anne olmuş kadar mutlu ediyor beni C Cevizreceli3313 M Masalkader

Demin kavga ettik bu yüzden yapmıyorum çocuk falan da rabbim
Olmayanlara versin canim ben vazgeçtim artık dualarım size
Canım özür dilerim ya görmedim mesajını kendi derdimi soruyorum bide, kızgınsın şuan ondan böyle konuşuyorsun sakin ol onlar bizim ne yaşadığımızı ne hissettiğimizi tam olarak anlamıyorlar zamanla alışıyorlar lütfen üzülme yarın düzelirsiniz bugün üzüldüğüne yanarsın içini ferah tut kafanı boşalt canım

Kızlar çok teşekkür ederim iki hafta sonra kontrole çağırdı dua edelim hepimiz için Allah hayırlısını versin bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin beklemek zor bu aşamada tek başına olmakta zor ama zaten hayatta hemen hemen her şeyi kadınlar sırtlanır çekilecek çile başa geldi mi çekcez artık.Allah isteyen herkese evlat nasip etsin

Yok canım çok ağrıma gitti bu konu burda kapandı benim icin cunku ben gerçekten tam bir aile olmak isterken sadece ben istiyormuşum bunu anladım o yüzden de bıraktım hersey dağınık kalsın Yorgun'um çok hemde çok fazla

Canım çok haklısın, maalesef benim eşim de diretiyordu doktora gitmemek için. Ama bir süre sonra kabullendi durumu. Bişey de çıkmadı çok şükür. Çocuktan daha önemlisi şu anda senin kırgınlığın eşine karşı . İnşallah en kısa sürede çözersiniz canım. Dediğim gibi onlar doktora gitmeyi kendilerine erkekliklerine hakaret olarak küçük düşürücü bişey olarak görüyorlar. Böyle bişeyi teklif ettiğimizde eksik miyim ben diye düşünüp o şiddette cevap veriyorlar . Bağırması vs tamamen bundan. Dört duvar arasında herşey yaşanıyor. Şiddet dışında herşey tölere edilir çözülür tatlıya bağlanır. Umarım seni anlar eşin en kısa zamanda moralini düzeltir. Güzel haberler bekliyoruz inşallah canım.

Kırgınlıklarım çok fazla canim
Hepsi geçer di ama
Bu gecicek gibi degil neyse hayırlısı sağolun destekleriniz icin canalrim birbirimiz tanımıyoruz ama iyiki kk varmis burda sırdaş yoldaş oluyoruz birbirimize seviyorum sizi allaha emanet Bebislere ve kendinize iyi bakın öptüm çok iyi geceler mutlu sabahlar

İyi ki böyle platformlar var canım. Birbirimizi tanımasak da kadın olarak , insan olarak birbirimizi anlıyor ve destek olmaya çalışıyoruz. Toplum olmanın güzelliği de bu. Kendine çok iyi bak canım. Sevgiler.

İsyan etmek istemiyorum ama ben iğneyi vurulalı 36saat oldu burda okuduklarımda karın ağrısı şişlik oluyor falan diyorlardı bende hiç birşey yok olmayada bilir tabi ama bişey olsun bilmemek zamana bırakmak çok zor bugün ismi azam duası ve inşirah suresini okudum biraz olsun içim rahatladı sanki olacağından emin değildim de emin oldum gibi bir rahatlama saçmaladım galiba ama ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım artık kızlar çok çaresiz yanlız hissediyorum kendimi

Canım o hissiyat bende de oluyordu. Ve okudukça rahatlıyordum çok şükür . O sabırsızlığım gidiyordu, olsa da olur bu ay olmasa da olur diyordum. Rahatlıyordum yani stresim azalıyordu. İnşallah sana da şifa olsun canım. Bayrama müjde ver bize.

İnşallah canım Temmuz'un 3.de gidicem kontrole bakalım hayırlısı çok istiyorum ama tükendim artık yoruldum duayı okuyunca içim rahatlıyor ama sonra birşey oluyor gene moraller sıfır ne yapacağımı bilmiyorum inşallah buraya yazarım güzel haberler isteyen herkese nasip etsin Allah'ım

Merhaba arkadaslar bugun asilama olan diger arkadaslarla konustum bizden sonra once olanlarin hepsinin tutmamis diger arkadaslarin bir kacida baska hastaneye gidiyor. Bende yarin ozel hastane aile konaktan randevu aldim. Hakkimizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…