Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Kizlar birde aklima takilan birsey var o kadar asilama yapilandan biride mi tutmaz aklima takildi

Kızlar benim sabah kasık ağrım oldu ve şimdide sarı akıntı geliyor bi bilginiz var mı bununla ilgili? Bugün iğnenin 5.günündeyim

Ayyyy canım inşallah bebiş vardır. Lütfen güzel haber ver bize bayram hediyesi olsun canım . Biz de dün doktor muayenesindeydik. Kese oluşmuş elhamdülillah. 5 haftalıkmış gebelik .iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor. Şimdi de onu beklemek var. Hadi senden ve diğer arkadaşlardan da hayırlı haberler alalım canım inşallah

Adet oldum canım

Herkesin gecmiş bayramını kutlarım. Bu ay da olmadı Benim üstelik klomen geçen ay gibi tekrar adetimi geciktirdi artık kullanmayı düşünmüyorum ya nasip diyorum artık vücudum dengem alt üst oldu. Klomen kullanıp adeti düzensizlerden oldu mu

Kızlar ben geçen ay klomen tek kullandım tutmadi bu ay doktorum klomen üstüne fostimon olgunlaştırma iğnesi ardından çatlatma iğnesi yapti. Bugün çatlatma iğnesini 14 günü 8 günü ona testi 4 çıkmıştı inşallah yükselmiştir ıgneden sonra sol kasigimda ağrı eksik olmadı ama bugün agiran sol kasik kısmında hafif şişlik gördüm sizce hamilemiyimm

Kizlar insaalah bu hafta icinde klomene baslicam. Cok heyecanliyim. Tavsiyeleriniz varmi. Catlatma ignesi kullanmalimiyim mutlaka? Klomenle beraber progesteron kullansam mi? Bir de gecen ay 4 cm kistim vardi insaalah kistim erimistir adetin 8.gunu rahim filmimde var cok dua edin lutfeeen

Vay nankör hiç yazmadın hamileyim diye o kadar takip ettim burayı bi ay yoktum çoğu hamile neyse hayırlı olsun çok sevindim ocaktaysa doğum ocak annelerine beklerim

Vay nankör hiç yazmadın hamileyim diye o kadar takip ettim burayı bi ay yoktum çoğu hamile neyse hayırlı olsun çok sevindim ocaktaysa doğum ocak annelerine beklerim
Canım yazdım hatta test sonucumu da attım Doğum sanırım Şubat sonu gibi olacak. Şu an 7. Haftanın içindeyim. Rabb'im sağ Salim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ve dileyen herkese nasip etsin.

Ben ocak annelerinde takılıyorum buraya sırf senin için ve M Masalkader için girip naptınız diye bakıyorum Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin inş çok sevindim inş olnayan herkesede verir en kısa zamanda
Sen çatlatma iğnesi kullandın mı

Amin canım, Rabb'im dileyen herke
se hayırlısıyla tattırsın bu Sevinci. Ben ilk iki aybklomen kullanmıştım. İlk ay da klomen ve çatlatma iğnesi vermişti doktor. İkinci ay yalnızca klomen. Eğer olmazsa üçüncü ay tekrar gel demişti. Nasip olmadı .Fakat ben üçüncü ay gitmek istemedim. Akışına bırakmaya karar vermiştim. Bir daha ilaç vs kullanmak istemedim. İncir kürü uyguladım bir de hayıt tohumunu ezip demleyip içiyordum fırsat buldukça. Sürekli de dua ediyordum . İnşirah ismi Azam duası durmadan okuyordum. Ramazan ayı gelince açıkçası çok dA bir beklentim yoktu. Düzenli bebiş çalışması yapamamıştık önceki aylar gibi. Adet günüm geldi. Tüm gün dedim ki oruç bozuldu bozulacak, iftar oldu adet YOk. Teravihe gittim dedim namazım bozuldu bozulacak ama böyle bi tuhafım bayılacak gibi fenalık geldi camide. Neyse çıktım eve geldim hala bişey YOk. Eşime dedim test al bakalım bi. Test yaptık ve hamile olduğumu öyle öğrendim. Sonra sevinç gözyaşı vs. Öğrendiğimden beri de hep dua ediyorum Rabb'im dileyen herkese nasip etsin diye. O kadar zor bi psikoloji ki. Ve stresin çok olumsuz etkisi varmış bunu yaşayarak gördüm. Rabb'im hhrpimizin gebeliklerini hayırla sonuçlandırır evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…