- 17 Nisan 2017
- 139
- 33
- 13
- 37
Hepsi aynı hastaneye mi gidiyor canımKizlar birde aklima takilan birsey var o kadar asilama yapilandan biride mi tutmaz aklima takildi
Hastane mi sorunlu acaba değiştir hastaneni sende canim benimKizlar birde aklima takilan birsey var o kadar asilama yapilandan biride mi tutmaz aklima takildi
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberler verirsin bize canımKızlar bu gün adet günüm ve olmadım bakalım BEkliyorum C Cevizreceli3313 M Masalkader K Kartanesi0935Kardem_Yeliz ElizabethHarmon siz neler yaptınız bir de tuhaf ki ne adet belirtim var nede hamilelik sadece akıntım var
Evet hepimiz ayni hastanede oldukHepsi aynı hastaneye mi gidiyor canım
Bende degistirdim bugun ozel hastaneye gittim ama adam ilgisizdiHastane mi sorunlu acaba değiştir hastaneni sende canim benim
Kiz bence birsey olabilir sitres yapma kendine insallah guzel haberlerini bekliyorumKızlar bu gün adet günüm ve olmadım bakalım BEkliyorum C Cevizreceli3313 M Masalkader K Kartanesi0935Kardem_Yeliz ElizabethHarmon siz neler yaptınız bir de tuhaf ki ne adet belirtim var nede hamilelik sadece akıntım var
AyyyyKızlar bu gün adet günüm ve olmadım bakalım BEkliyorum C Cevizreceli3313 M Masalkader K Kartanesi0935Kardem_Yeliz ElizabethHarmon siz neler yaptınız bir de tuhaf ki ne adet belirtim var nede hamilelik sadece akıntım var
Adet oldum canımAyyyycanım inşallah bebiş vardır. Lütfen güzel haber ver bize bayram hediyesi olsun canım . Biz de dün doktor muayenesindeydik. Kese oluşmuş elhamdülillah. 5 haftalıkmış gebelik .iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor. Şimdi de onu beklemek var. Hadi senden ve diğer arkadaşlardan da hayırlı haberler alalım canım inşallah
Üzülme lütfen.. hayırlısı olsun. Bir sonraki ay olur inşallah .Adet oldum canım
Vay nankör hiç yazmadın hamileyim diye o kadar takip ettim burayı bi ay yoktum çoğu hamileAyyyycanım inşallah bebiş vardır. Lütfen güzel haber ver bize bayram hediyesi olsun canım . Biz de dün doktor muayenesindeydik. Kese oluşmuş elhamdülillah. 5 haftalıkmış gebelik .iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor. Şimdi de onu beklemek var. Hadi senden ve diğer arkadaşlardan da hayırlı haberler alalım canım inşallah
Canım yazdım hatta test sonucumu da attımVay nankör hiç yazmadın hamileyim diye o kadar takip ettim burayı bi ay yoktum çoğu hamileneyse hayırlı olsun çok sevindim ocaktaysa doğum ocak annelerine beklerim
Ben ocak annelerinde takılıyorum buraya sırf senin için ve M Masalkader için girip naptınız diye bakıyorum Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin inş çok sevindim inş olnayan herkesede verir en kısa zamandaCanım yazdım hatta test sonucumu da attımDoğum sanırım Şubat sonu gibi olacak. Şu an 7. Haftanın içindeyim. Rabb'im sağ Salim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ve dileyen herkese nasip etsin.
Amin canım, Rabb'im dileyen herkeBen ocak annelerinde takılıyorum buraya sırf senin için ve M Masalkader için girip naptınız diye bakıyorum Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin inş çok sevindim inş olnayan herkesede verir en kısa zamanda
Sen çatlatma iğnesi kullandın mı
se hayırlısıyla tattırsın bu Sevinci. Ben ilk iki aybklomen kullanmıştım. İlk ay da klomen ve çatlatma iğnesi vermişti doktor. İkinci ay yalnızca klomen. Eğer olmazsa üçüncü ay tekrar gel demişti. Nasip olmadı .Fakat ben üçüncü ay gitmek istemedim. Akışına bırakmaya karar vermiştim. Bir daha ilaç vs kullanmak istemedim. İncir kürü uyguladım bir de hayıt tohumunu ezip demleyip içiyordum fırsat buldukça. Sürekli de dua ediyordum . İnşirah ismi Azam duası durmadan okuyordum. Ramazan ayı gelince açıkçası çok dA bir beklentim yoktu. Düzenli bebiş çalışması yapamamıştık önceki aylar gibi. Adet günüm geldi. Tüm gün dedim ki oruç bozuldu bozulacak, iftar oldu adet YOk. Teravihe gittim dedim namazım bozuldu bozulacak ama böyle bi tuhafım bayılacak gibi fenalık geldi camide. Neyse çıktım eve geldim hala bişey YOk. Eşime dedim test al bakalım bi. Test yaptık ve hamile olduğumu öyle öğrendim.Ben ocak annelerinde takılıyorum buraya sırf senin için ve M Masalkader için girip naptınız diye bakıyorum Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin inş çok sevindim inş olnayan herkesede verir en kısa zamanda
Sen çatlatma iğnesi kullandın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?